jeandoumpier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα. Ενεργοποίησα το dsr στο 2.25x μέσω του nvidia control panel, μετά επέλεξα και την κατάλληλη ανάλυση (μετάβαση από 1440p σε 4k), αλλάζω και την ανάλυση στο geforce experience και μετά μπαίνοντας στα παιχνίδια, η in game resolution επιλογή δεν περιλαμβάνει την 4k ανάλυση, παρά μόνο την native (1440p). Συνεπώς, στην πράξη (στο gaming δηλαδή) δεν μπόρεσα να ενεργοποιήσω το dsr. Τί μπορεί να φταίει; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από jeandoumpier
Balantakos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 απο οτι βλεπω η οθονη σου δεν ειναι HDR.
BekJohnis Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πρεπει εννοειται να δεχετε η οθονη-TV σου HDR για να ενεργοποιηθει δυστηχως... Και ειναι και πολυ ακριβοτερες απτις κανονικες..
jeandoumpier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μόλις συνειδητοποίησα τι έγραψα...Sorry παίδες. Στο dsr (dynamic super resolution) της nvidia αναφερόμουν, δικό μου λάθος εκ παραδρομής. Όχι στο hdr. Το διορθώνω και πάνω. Ο τίτλος δυστυχώς δεν διορθώνεται εκ των υστέρων.
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχει μια μεγάλη διαφορά ανάμεσα σε hdr και dsr Δεν χρειάζεται να ενεργοποιήσεις στο desktop την DSR ανάλυση. Κατευθείαν μέσα στο game την επιλέγεις. Το παιχνίδι είναι σε full-screen? Αν είναι window ή borderless λογικά θα φταίει αυτό.
jeandoumpier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά υπάρχει διαφορά, ''γραπτώς'' έγινε το μπέρδεμα-όχι νοηματικά. Σε full screen κανονικά το δοκίμασα. Επίσης, μέσα από τα παιχνίδια δεν είδα κάποια επιλογή.
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Φυσικά υπάρχει διαφορά, ''γραπτώς'' έγινε το μπέρδεμα-όχι νοηματικά. Σε full screen κανονικά το δοκίμασα. Επίσης, μέσα από τα παιχνίδια δεν είδα κάποια επιλογή. Ποια παιχνίδια δοκίμασες; μήπως δεν υποστηρίζουν τόσο ψηλή ανάλυση γενικά.
jeandoumpier Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 bf1, the witcher και ac unity
naruto14 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτά πρέπει να υποστηρίζουν. Περίεργο. Εγώ με το που ενεργοποιώ το dsr έχω μεγαλύτερες αναλύσεις για επιλογή μέσα στο game. Δεν θέλει κάτι παραπάνω.
jeandoumpier Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν το ενεργοποιείς και στο geforce experience πριν μπεις στο παιχνίδι? Έκανα και αυτό φαντάσου και μετά στο in game τίποτα, μόνο η native resolution διαθέσιμη (ως ανώτερη δηλαδή).
naruto14 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Υποθέτω εννοείς το control panel. Εγώ τρέχω το desktop σε 1920x1080 (η native ανάλυση της οθόνης μου) και στις ρυθμίσεις του DSR έχω απλά αυτό. Προσωπικά το χρησιμοποιώ κυρίως για εξομοίωση της 1440p ανάλυσης. Ποτέ δεν είδα σημαντική διαφορά στον οπτικό τομέα. Θεωρώ πως πέρα από το να μειώνει το aliasing δεν έχει άλλη χρησιμότητα. Και για αυτά προτιμώ να χρησιμοποιώ κάποιο ΑΑ μιας και έχει μικρότερο impact στο performance.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα