JOHN ONLY Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα, σε κλειδωμενο redmi note 4x πως μπορουμε να το επαναφερουμε; Με το συνδιασμο των πληκτρων δε με βαζει στο recovery mode. Ψαχνοντας λιγο βρηκα τις παρακατω οδηγιες install driver phone adb extract on desktop turn off phone and next press volume - and power in the same time until go to fastboot modeenter this command :adb shellrecovery --wipe_data Τους driver phone που θα τους βρω; adb extract τι εννοει; Αν γνωριζει καποιος καποια αλλη μεθοδο ειναι ευπροσδεκτη.
chios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν λες κλειδωμένο με τι κλείδωμα;; Εγώ ένα κλειδωμένο με MI λογαριασμό δεν κατάφερα να το ξεκλειδώσω ευτυχώς ο κάτοχος θυμήθηκε τον κωδικό.
JOHN ONLY Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ηρθε σημερα απο το bangood και επεσε σε χερια να το πω παιδιου... και εβαλε κωδικο και δε τον θυμαται! Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει;
chios Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πολύ δύσκολα τα πράγματα θέλει ψάξιμο, μπορεί κάποιος άλλος να ξέρει. Μπες στην ελληνική κοινότητα έχει τα πάντα από drivers adb.
JOHN ONLY Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Mε το pc suite δε μπορω να κανω αναβαθμιση; Ok βρηκα οδηγο θα τον δοκιμασω το βραδυ. Ευχαριστω
mylo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ηρθε σημερα απο το bangood και επεσε σε χερια να το πω παιδιου... και εβαλε κωδικο και δε τον θυμαται! Υπαρχει τροπος να ξεκλειδωθει;σημερα το πήρε έβαλε κωδικό και δεν τον θυμάται; στην τύχη τον έβαλε;Το μυαλό μου πάει στο ποιό πονηρό αλλά δεν θα το γράψω
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 σημερα το πήρε έβαλε κωδικό και δεν τον θυμάται; στην τύχη τον έβαλε; Το μυαλό μου πάει στο ποιό πονηρό αλλά δεν θα το γράψω Πονηρούλη......
JOHN ONLY Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ολα οκ τον θυμηθηκε! Και μενα στο πονηρο θα πηγαινε το μυαλο μου...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα