Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Εκανα μια αγορα και του εκανα αξιολογηση αλλα δεν μου εκανε πισω.

Του εστειλα και μηνυμα,το ειδε και με εγραψε.

Επειδη δε το θεωρω σωστο,αλλα γαιδουρια,σκεφτομαι να κανω μια αναφορα και να σβησω και τη δικη μου αξιολογηση.

Δημοσ.

Δε νομίζω ότι θα κερδίσεις κάτι. Δεν θα τη σβήσουν δηλαδή. Έτσι κι αλλιώς δεν είναι υποχρεωτικό να σου κάνει.

• Like 1
Δημοσ.

Έχω παρατηρήσει ότι αυτοί που δεν κάνουν αξιολογήσεις πίσω είναι αυτοι που δεν εχουν φωτογραφια προφιλ και γραφτηκαν προσφατα. Αν ισχυει αυτο στην περιπτωση σου, απλα θα χασεις τον χρονο σου...Και αναφορα να κανεις τι θα γινει; Η συναλλαγή δεν έγινε; Εκτός του οτι δεν σου εκανε αξιολογηση πηγε κατι λαθος; Αναφορα μονο για αυτο δεν νομιζω οτι θα κερδισεις κατι

Δημοσ.

Επειδη δε το θεωρω σωστο,αλλα γαιδουρια,σκεφτομαι να κανω μια αναφορα και να σβησω και τη δικη μου αξιολογηση.

κοιτα να δεις δεν σε υποχρεωσε κανεις να του κανεις αξιολογηση, εαν ειχατε μια καλη συναλαγη και εμεινε ευχαριστιμενος θα μπορουσε να κανει αλλα δεν ειναι και νομος. ουτε η δικη σου αξιολογηση εξαρταται απτο εαν θα παρεις πισω μια αξιολογηση.Οι αξιολογησεις δεν ειναι προς ανταλαγη.

ps κι εγω εχω παθει κατι τετοιο αλλα δεν μπορεις να κανεις και κατι.

• Like 1
Δημοσ.

Υπερβολικός. Του το πες μία δύο δεν το έκανε τέλος. Δε χάλασε ο κόσμος άσε που και αναφορά να κάνεις δε νομίζω να σβήσουν την δική σου αξιολόγηση.

Δημοσ.

κια εγω απο την μερια μου υπερβολικο σε βρισκω οταν εχεις τοσες αλλες αξιολογησεις δεν την εχεις και αναγκη να πω οτι ειχες μονο μια παει στο καλο .... τσ τσ  :huh:

Δημοσ.

Εσύ πολύ καλά έκανες και εκανες αξιολόγηση που και αυτο ειναι στην δική σου κρίση αν κάνεις ή οχι , οσο για σβήσεις την αξιολόγηση δεν μπορείς να την σβήσεις.

Απο τους όρους χρήσης

Β. Αξιολόγηση αγγελιών

1. Όποιο μέλος έχει ολοκληρώσει συναλλαγή μέσω των αγγελιών του forum με άλλο μέλος έχει τη δυνατότητα να αξιολογήσει θετικά ή αρνητικά τη συναλλαγή αυτή. Επειδή η κάθε αξιολόγηση είναι τελική και δεν τροποποιείται για κανέναν λόγο, τα μέλη θα πρέπει να δίνουν ιδιαίτερη προσοχή τόσο στο ύφος όσο και στο περιεχόμενο της αξιολόγησης.

Ειμαι σε παρόμοια περίπτωση με την δικιά σου οπου πούλησα κατι ολα πήγαν άψογα αλλα το συγκεκριμένο μέλος ( που γράφτηκε μολις πριν 3 ημέρες ) ακομα δεν μου έχει αφήσει αξιολόγηση και δεν νομίζω να το κάνει κιολας , απλα δεν μπορώ να κάνω κατι το θέμα ειναι οτι η συναλλαγή πήγα καλα

• Super Moderators
Δημοσ.

Κανείς δεν είναι υποχρεωμένος να σου κάνει αξιολόγηση επειδή έκανες πρώτος εσύ. Θα έπρεπε προφανώς από τη στιγμή που κάνατε μια συναλλαγή αλλά αυτό είναι μια άλλη ιστορία...

Από την πλευρά σου εσύ έκανες την αξιολόγηση για να περιγράψεις την εμπειρία σου από τη συναλλαγή και είσαι 100% σωστός. Το να απαιτείς όμως το ίδιο και από την άλλη πλευρά "απειλώντας" με απόσυρση της αξιολόγησης, είναι λίγο φάουλ... 

• Like 2
Δημοσ.

Ναι προφανως συζητηση κανουμε.

Πιο πολυ κολλαω στο θεμα της γαιδουριας παρα στη διαγραφη της δικιας μου αυτης καθεαυτης.

Ασχολειται μονο με αγγελιες αλλα εχει αρκετες αξιολογησεις που σημαινει οτι το ξερει πως πηγαινει το πραγμα.

Αν κατι δε του αρεσε απο μερος μου,μπορουσε απλα να μου το πει.

Επισκέπτης
Αυτό το θέμα είναι πλέον κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.
  • Δημιουργία νέου...