Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Φίλε χωρίς διάθεση να σου την πω, αλλά είναι προφανές οτι εσύ έπαιζες VR πρόσφατα με το κινέζικο κινητό σου! ;)

Κορεατικο ειναι.

Κι επισης αν διαβασεις λιγο πιο κατω ο αλλος λεει οτι στα μισα που επαιζε ζαλιζοτανε αρα μην επιμενεις...

Ειμαι 100% οσοι σχολιασαν σε αυτο το θεμα ουτε που εχουν φορεσει ποτε VR .

Δεν εχει να κανει...

Δηλαδη σε ο,τι θεμα εχει αναρτηθει, σχολιαζουν μονο αυτοι που εχουν αποκτησει κατι?

Οι αλλοι δεν μπορουν να ξερουν με καποιον εμμεσο τροπο ας πουμε?

Αρα γενικα σε οποιοδηποτε νεο αναρτηθει,δικαιωμα ποσταρισματος εχουν μονο αυτοι που το χρησιμοποιουν!Καλο...

Δημοσ.

Vive ή Oculus να ξεκαθαρίσουμε. Γιατί και μια μάσκα με κινητό θεωρείται VR πλέον.. Όσο για το PlayStation, μια απ´τα ίδια.

Εννοείς ότι το psvr πάει πιο πολύ προς το vr των κινητών παρά των vive και rift;

Δημοσ.
Κορεατικο ειναι.

Κι επισης αν διαβασεις λιγο πιο κατω ο αλλος λεει οτι στα μισα που επαιζε ζαλιζοτανε αρα μην επιμενεις...

Δεν εχει να κανει...

Δηλαδη σε ο,τι θεμα εχει αναρτηθει, σχολιαζουν μονο αυτοι που εχουν αποκτησει κατι?

Οι αλλοι δεν μπορουν να ξερουν με καποιον εμμεσο τροπο ας πουμε?

Αρα γενικα σε οποιοδηποτε νεο αναρτηθει,δικαιωμα ποσταρισματος εχουν μονο αυτοι που το χρησιμοποιουν!Καλο...

Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει φυσικά, ο κάθε άσχετος η βαρεμένος μπορεί να πει την γνώμη του ή να τρολαρει ελεύθερα εδώ στο ινσομνια και γενικότερα στο Ίντερνετ.

Και εγώ έχω δικαίωμα να στραβωνω και να τους κράζω.

Δημοσ.

Οι VR γκουρού του insomnia ξαναχτυπούν!

Άποψη έχουν όλοι Like the buttholes ένα πράγμα!

Καλύτερα όμως να εκφράζεται δημόσια όποιος έχει ίδια γνώση η εμπειρία σε κάποιο θέμα. Δεν εχει σημασία αν η άποψη του είναι διαφορετική η όχι, αρκεί να βασίζεται κάπου: σπουδές, εμπειρία, ιδιαίτερη ενασχόληση, χόμπι (το "διάβασα" μου "είπαν"  το "άκουσα" κλπ ΔΕΝ είναι επιχειρήματα)

Δημοσ.

Ο καθένας μπορεί να πει ότι θέλει φυσικά, ο κάθε άσχετος η βαρεμένος μπορεί να πει την γνώμη του ή να τρολαρει ελεύθερα εδώ στο ινσομνια και γενικότερα στο Ίντερνετ. Και εγώ έχω δικαίωμα να στραβωνω και να τους κράζω.

Εννοειται! Πως αλλιως θα ησουν εδω!

Και ολοι αυτοι που λενε οτι ζαλιζονται με αρκετα παιχνιδια να υποθεσω οτι τους προσπερνας ετσι!

Πες μας οτι αγορασες vr και απλα εισαι φανμποι και θελεις να το δικαιολογησεις και για τα φραγκα που εσκασες  να τελειωνουμε!

Μην αγχωνεσαι!

Ελπιζω καποια στιγμη να γινεις καλα...

Δημοσ.

Οι VR γκουρού του insomnia ξαναχτυπούν!

Άποψη έχουν όλοι Like the buttholes ένα πράγμα!

Καλύτερα όμως να εκφράζεται δημόσια όποιος έχει ίδια γνώση η εμπειρία σε κάποιο θέμα. Δεν εχει σημασία αν η άποψη του είναι διαφορετική η όχι, αρκεί να βασίζεται κάπου: σπουδές, εμπειρία, ιδιαίτερη ενασχόληση, χόμπι (το "διάβασα" μου "είπαν"  το "άκουσα" κλπ ΔΕΝ είναι επιχειρήματα)

Καλα ρε αδελφε τουλαχιστον λεμε την αληθεια! Οταν διαβαζεις και ακους αρκετο κοσμο να εχει θεματα με ζαλαδες κτλ  δηλαδη πιοιος ο λογος να πει ψεματα?Πολυ ευκολα μπορουσα να πω κι εγω οτι πηρα και ειχα θεματα!Λες και θα το ηξερες εσυ αν ισχυει?

Και οι σπουδες που λες, στο μεγαλυτερο μερος τους διαβασμα ειναι!Μετα ερχεται η εμπειρια!

Δηλαδη οποιανου δεν του αρεσει μια αποψη πρεπει να επιτιθεται στον αλλον?Απλα προσπερναει και λεει την δικη του αποψη..

Και παρεπιπτοντως εχει γεμισει και με δικηγορους το ινσομνια και γενικα το ιντερνετ...

• Like 1
Δημοσ.

Το VR ηρθε για να μεινει! 
Τωρα...το αν θα ειναι για τους 5, 10 που παιζουν simulation games και βλεπουν ταινιες, με τιμη στα υψη, ειναι αλλο θεμα!

Εγω παντως, ως γνησιος ελληναρας-πατεντας, χρησιμοποιωντας το κινητο και ενα vr headset, επαιξα παιχνιδια στο pc κανοντας streaming της vr εικονας στο κινητο, χωρις να ζαλιστω! 
Επισης επαιξαν και φιλοι και μονο ενας απο τους 5 ειχε μια μικρη αδιαθεσια, μετα απο κανα τεταρτο παιχνιδιου και φυσικα με μια ΠΑΤΕΝΤΑ και οχι ενα oculus ή ενα vive!! 

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...