Προς το περιεχόμενο

Site start up

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Γεια σας, ανοιξα προσφατα ενα site, το gamingism.com. Πολλοι μου λενε οτι πρεπει να βρω αρθρογραφους. Ειχα και εχω πολλα sites, αλλα ειναι η πρώτη φορα που ασχολούμε με content site, τι λετε να κανω?

Επισεις, σε ενα php content managment script, πως μπορω να κανω on site SEO? (π.χ. στο wordpress υπαρχει το Yoast). Ευχαριστώ!  :-D  :-D

Δημοσ.

Καλο θα ηταν να μην postareis την σελιδα σου αν δε σου ζητηθει - μπορει να θεωρηθει adverstising το post σου απο τους mods.

Φυσικα θα χρειαστεις αρθρογραφους αν δεν μπορεις να δημιουργησεις μονος σου το content. Για να εχεις καλο SEO, οπως ολοι ξερουμε, content is the king, οποτε θελεις αυθεντικα αρθρα και οχι απλα αναδημοσιευσεις. Κατι τέτοιο μονο αρθρογραφοι μπορουνε να το παρεχουν και συγκεκριμενα οσοι εχουν εμπειρια σε συγγραφη αρθρων για web.

Τελος, θα σε συμβουλευα να μεταφερθεις σε ενα πιο ολοκληρωμενο περιβαλλον οπως το Wordpress / Drupal ειδικα αν θελεις Authors (αρθρογραφους) με διαφορετικα users για να μπορουνε να γραφουν και να κατηγοριοποιουν τα νεα τους. Επισης, ειναι παρα πολυ SEO friendly και θα σου κανει τη ζωη πιο ευκολη μιας και υπαρχει τεραστιο community που μπορει να σου παρεχει πολυ αμεση υποστηριξη. Εφοσον ειναι νωρις ακομη, σκεψου να κανεις transition τωρα που μπορεις.

CMS - System οχι Script :D

Δημοσ.

Τι μπερδευτικός τίτλος είναι αυτός ( :mellow: )...Αnyway ,αν πιστεύεις οτι το περιεχόμενο που ανεβάζεις δεν αρκεί πάρε και άλλους αρθογράφους.Τώρα για το SEΟ αν έχεις γνώσεις προγραμματισμού ψάξε για metadata  αλλίως καλύτερα κατέληξε σε wordpress.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, παιδια Wordpress ειναι το site! To php που ανεφερα  ειναι για αλλο site. Ναι το εχω σκεφτεί το Fiberr, αλλα δεν ειναι καλύτερα να βρω πρωτα γνωστους μου αρθογραφους να εχω ενα αρχικό "team" ?

*Φιλε @dominotrix τι να διαφημησω ακριβως ενα κενό site ειναι :-D

Δημοσ.

Προσωπικα δεν με ενοχλει, αλιμονο. Απλα το ανεφερα λογω των κανονισμων του forum. Με λιγα λογια, η ερωτηση που εκανες αρχικα θα μπορουσε να ηταν η ιδια και χωρις να αναφερεις το ονομα του site σου.

Δημοσ.

Καταρχάς ευχαριστώ όλους για τις απαντήσεις, παιδια Wordpress ειναι το site! To php που ανεφερα  ειναι για αλλο site. Ναι το εχω σκεφτεί το Fiberr, αλλα δεν ειναι καλύτερα να βρω πρωτα γνωστους μου αρθογραφους να εχω ενα αρχικό "team" ?

Εάν το έχουν με την αρθογραφία και τους αρέσει,γιατί οχι;

Δημοσ.

[offtopic]

@domino: Αυτοί που ποστάρουν με σκοπό να προμοτάρουν το site τους κάνουν μπαμ από χιλιόμετρα. Ο TS ούτε καν live link δεν έχει βάλει ;)

[/offtopic]

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...