akismixfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα και από εμένα. Θα ήθελα να προχωρήσω στην αγορά μιας καινούργιας οθόνης και είμαι ανάμεσα σε αυτές τις δυο οθόνες. Η τιμή τους πάνω κάτω είναι η ίδια αν και περισσότερο πάω προς την LG λόγω του IPS. Δεν θα με χαλούσε βέβαια και μια λίγο μεγαλύτερη. Αυτό που θέλω να ρωτήσω είναι ποια από τις δυο θα προτείνατε;Δεν ξέρω αν υπάρχουν εδώ μέσα κάποιοι κάτοχοι των συγκεκριμένων οθονών. Η χρήση που γίνεται είναι γενική με έμφαση σε games όπως Bf 1, Witcher 3 και αλλά παρόμοια παιχνίδια. Χρησιμοποιώ όμως και Photoshop,Lightroom για φωτογραφίες. Ταινίες πολύ λίγες όπως και σειρές.
firepc Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εχω 29αρα αλλα οχι την συγκεκριμενη που λες. Γι αυτο θα σου προτινω την 29αρα uw. Αλλη εμπειρια
akismixfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιο μοντέλο σε 29" έχεις. Της lg η κάποιας άλλης εταιρίας;
chrisde Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μην κοιτάς καν την Samsung. Πολύ μικρή ανάλυση (1080p) για αυτήν την οθόνη (32" wide)... 1
akismixfreak Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι όντως. Λίγο ψάξιμο που εκανα εκεί καταλήγω και εγώ. Όποτε πάω για την lg
akismixfreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κάποιος οδηγός που να εξηγεί τις διάφορες μεταξύ των πάνελ κάθε οθόνης?Επισης τα hz κάθε οθόνης και τις αναλύσεις?Η κάποιο συγκριτικό μεταξύ των οθονών? Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κάποιος οδηγός που να εξηγεί τις διάφορες μεταξύ των πάνελ κάθε οθόνης?Επισης τα hz κάθε οθόνης και τις αναλύσεις?Η κάποιο συγκριτικό μεταξύ των οθονών? Επίσης χρειάζεται η οθόνη που θα αγοράσω να έχω μια πολύ Καρτα γραφικών η όχι?Η οθόνη θα είναι η Lg. Η κάρτα που φοράω είναι sapphire Radeon 380x.
cabdik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 1 κατ αρχην ειναι λαθος να συγκρινεις μια Uwide με μια Wide...!!! 2 επειτα ειναι αλλες οι αναλυσεις. σε 32", για μονιτορ, η Full HD ειναι λιγη...!!! τουλαχιστον 1440P ή 4Κ.....!!!!! 3 αφου εχεις AMD καρτα, ενα επιπλεον χαρακτηριστικο που θα κοιταζες, αν το ψαχνεις, ειναι το μονιτορ να υποστηριζει FreeSYNC...!!! προτασεις για ψαξιμο..... στο μπατζετ σου περιπου.......: https://www.skroutz.gr/s/7283401/Samsung-U28E590D.html https://www.skroutz.gr/s/9332669/AOC-U2879VF.html
akismixfreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Στην Lg νομιζω το υποστηριζει.Στην σαμσουνγκ οχι.Καλε οι επιλογες που μου παραθετεις.AOC εχω ηδη και ειμαι οκ.Αυτο που θελω ειναι μια μεγαλυτερη οθονη απο αυτη που εχω τωρα.
Acmilangr2 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 γνώμη μου να αφήσεις στην άκρη την C32F391FWU 1080p σε 32' ; i say NO
naruto14 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτήσω κάτι άλλο. Υπάρχει εδώ στο φόρουμ κάποιος οδηγός που να εξηγεί τις διάφορες μεταξύ των πάνελ κάθε οθόνης?Επισης τα hz κάθε οθόνης και τις αναλύσεις?Η κάποιο συγκριτικό μεταξύ των οθονών?Νομίζω θα σου λύσει όλες τις απορίες. http://www.insomnia.gr/topic/654549-οδηγός-αγοράς-οθόνης-όλα-όσα-πρέπει-να-γνωρίζου/#entry55944548 2
akismixfreak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Naruto14 πραγματικά πολύ καλό το θέμα που δημιούργησες. Αυτό που μπορώ να καταλάβω από το κείμενο και εφόσον ξέρω τι χρήση κάνω στο pc μου θα ήμουν πολύ κοντά στην αγορά της Lg.Εν χρησιμοποιώ το pc μου μόνο για παιχνίδια. Ούτε hardcore gamer είμαι. Εδώ πριν λίγα χρόνια παίζαμε σε οθόνες των 17´ και 21 ιντσών με 10ms απόκριση και λέγαμε τι ωραία που είναι. Δεν νομίζω να είναι τόσο χάλια η Lg σε παιχνίδια. 1
naruto14 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Η LG η ultrawide θα είναι μια χαρά για παιχνίδια και για καθημερινή χρήση. Είναι γενικώς καλύτερη επιλογή. Επίσης δες και αυτό για να εξοικονομήσεις μερικά χρήματα. http://www.insomnia.gr/topic/655433-monitor-lg-29um59-p-199%E2%82%AC-public/ 1
akismixfreak Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καλη και αυτη.Ειναι σε ολα ιδια με αυτη που ενδιαφερομαι ομως?Και δεν εννοω απο εμφανιση .Freesync εχουν παντως και οι δυο. Παντως με ενα προχειρο ψαξιμο που εκανα τωρα, νομιζω οτι η πιο ακριβη λιγακι καλυτερη σε επιδοσεις.Βεβαια ειναι κ σχεδον 100 ευρω πανω.
naruto14 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σε panel δεν θα έχει τρομερές διαφορές. Παρόμοια panels φοράνε όλα αυτά τα μοντέλα. Από άλλα χαρακτηριστικά δεν θα έχεις 1ms motion blur reduction (που δεν ξέρω πόσο καλά δουλεύει στην 69G), black stabilizer και έχεις usb type C. (επίσης θα έχεις 2 hdmi αντί για ένα hdmi και ένα display port). Αυτές είναι πάνω κάτω οι διαφορές.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα