Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Δηλωνω ασχετος με το αθλημα, και γιαυτο αναζητω συμβουλη....

Χρειαζομαι για το μαγαζι μου μια Ip camera + ενα καταγραφικο... Θελω κατι οικονομικο.. το μονο που θα θελα ειναι να χει καλη εικονα, αρα hd , και ΑΝ γινεται να αποφυγω λυση με σκληρο δισκο..Πχ λυση με sd card θα ηταν ιδανικη και ας μην κραταει πολες μερες γραψιματος... να γραφει ολη μερα,  και ας κραταει 2-3 μερες μνημη ... αν εχει και email ειδοποιηση θα ηταν ιδανικα..

Υπαρχει κατι all in one?.. καποια προταση?

Δημοσ.

ΑΝ γινεται θα ηθελα κατι στο 100αρικο.. 

Χρειάζεσαι μονάχα μία κάμερα; Επίσης είπες ότι θες να γράφει τουλάχιστον μία ημέρα και να σε ειδοποιεί σε περίπτωση υπάρξει κίνηση στον χώρο σωστά; Επίσης ψάχνεις κάτι από κίνα ή και επώνυμες;

Δημοσ.

Κατα 99% θελω απλα να καταγραφει το τι γινεται μεσα στην μερα που εργαζομαι... επειδη κανω πολλες συνενοησεις, θα θελα οτι λεω και λενε να καταγραφεται ωστε να μην εχω σου πα μου πες με τους πελατες.. κατι σαν εξασφαλιση..   οταν κλεινω το μαγαζι δε με νοιαζει, ισως να στελνε κανα μαιλ αν εβλεπε κινηση... 

Δημοσ.

Κατα 99% θελω απλα να καταγραφει το τι γινεται μεσα στην μερα που εργαζομαι... επειδη κανω πολλες συνενοησεις, θα θελα οτι λεω και λενε να καταγραφεται ωστε να μην εχω σου πα μου πες με τους πελατες.. κατι σαν εξασφαλιση..   οταν κλεινω το μαγαζι δε με νοιαζει, ισως να στελνε κανα μαιλ αν εβλεπε κινηση... 

Όπως είπα και σε ένα άλλο θέμα που κάποιος ήθελε κάμερα, αν θες επώνυμη δες την Cirlce 2 της Logitech, 180 μηρών με νυχτερινή λήψη, FullHD, καταγραφή ολόκληρη την ημέρα δωρεάν σε Cloud Storage και ειδοποίηση ανα πάσα στιγμή στο smartphone σου από το οποίο μπορείς να την ανοίξεις και να δεις τι γίνεται. Η κάμερα κοστίζει 200€ αλλά έχω εταιρική έκπτωση αν θες και μπορείς να την πάρεις με 120€

Τσέκαρε εδώ 

Αν σε ενδιαφέρει στείλε μου PM η παραγγελία θα γίνει από το Γερμανικό κατάστημα, τα έξοδα αποστολής από ότι κοίταξα είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...