Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλημερα φιλοι του insomnia.gr :-)  :-) !

Καλως σας βρηκα καινουργιος στο forum!

Εχω λειτουργικο συστημα Windows 8.1 σε λαπτοπ εχω στην κατοχη μου εναν σκληρο δισκο της Seagate 500gb με θυρα ενωσης usb 2.0,το τοποθετησα λοιπον στο λαπτοπ με το usb του και δεν το αναγνωριζει καθολου σαν να μην εχω βαλει τιποτα στην θυρα ...

μπορει να με βοηθησει καποιος?

Ο σληρος δισκος:https://uae.souq.com/ae-en/seagate-500gb-external-hard-drive-4235814/i/

Ευχαριστω πολυ!

Δημοσ.

Καλημέρα,Προφανώς θα θέλει ενίσχυση ,δηλαδή να έβγαζε καλώδιο απο το σκληρό που να έχει προς δυο θύρες usb 2.0 ταυτόχρονα,αρκεί να είχε το λάπτοπ δυο υποδοχές.

Θα απαιτεί με λίγα λόγια υποδοχη με περισσότερη ισχύ ή ενισχυμένο καλώδιο.

Έτσι νομίζω,δε το ξέρω το μοντέλο αυτό,δεν είμαι ειδικός στα λάπτοπ.

Με τη λογική απάντησα.Αλλιώς τι να φταίει..

Δοκίμασε τον σε αλλο λάπτοπ φίλου κτλπ η σε γειτονικό μικρό κατάστημα,ενα λεπτό υπόθεση είναι γι αυτούς ,να δεις αν λειτουργεί εκεί..

Αν ναι,φταιει η συγκεκριμένη ισχύ υποδοχής του λάπτοπ σου "να σηκωσει" αυτόν τον σκληρό για "χ" λογο.

Μπορεί να θέλει firmware update...Ο σκληρός..

Ποιο λάπτοπ έχεις;

Δημοσ.

Καλημέρα,Προφανώς θα θέλει ενίσχυση ,δηλαδή να έβγαζε καλώδιο απο το σκληρό που να έχει προς δυο θύρες usb 2.0 ταυτόχρονα,αρκεί να είχε το λάπτοπ δυο υποδοχές.

Θα απαιτεί με λίγα λόγια υποδοχη με περισσότερη ισχύ ή ενισχυμένο καλώδιο.

Έτσι νομίζω,δε το ξέρω το μοντέλο αυτό,δεν είμαι ειδικός στα λάπτοπ.

Με τη λογική απάντησα.Αλλιώς τι να φταίει..

Δοκίμασε τον σε αλλο λάπτοπ φίλου κτλπ η σε γειτονικό μικρό κατάστημα,ενα λεπτό υπόθεση είναι γι αυτούς ,να δεις αν λειτουργεί εκεί..

Αν ναι,φταιει η συγκεκριμένη ισχύ υποδοχής του λάπτοπ σου "να σηκωσει" αυτόν τον σκληρό για "χ" λογο.

Μπορεί να θέλει firmware update...Ο σκληρός..

Ποιο λάπτοπ έχεις;

Lenovo G50-30

Model Name 80GO

Δημοσ.

τον δοκίμασα και σε αλλο pc εκει δουλευει κανονικα με το καλωδιο του (usb 2.0)

στα Windows τα 8.1 που εχω εγω ειναι σαν να μην υπαρχει...

τι μπορεί να φταει?

Δημοσ.

Στο laptop έχεις δυο θύρες usb ή μια ; Δοκίμασε εαν έχεις δεύτερη , ακόμα άλλες συσκευές δουλεύουν κανονικά στην θύρα usb ή όχι ( usb stick κλπ ) ; B)

Δημοσ.

Ο δίσκος είναι desktop 3.5'', δηλαδή με δικό του τροφοδοτικό ή portable 2.5'' που παίρνει ρεύμα από την usb; Αυτό που δείχνεις μοιάζει με desktop αλλά αν είναι portable τότε δοκίμασε με άλλο καλώδιο usb και φρόντισε να είναι ποιο μικρό από αυτό που έχεις ή πάρε ένα με διπλή usb από τη μεριά που μπαίνει στο laptop και σύνδεσε και τα δύο για να πάρει περισσότερο ρεύμα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...