Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεματακι με το λαπτοπ. Το χα παρει πριν απο καμια 3ετια εκανα ενα φορματ στο χρονο κ απο τοτε τιποτα. Τελευταια παρατηρησα οτι λειπουν τραγουδια απ τον σκληρο δισκο χωρις να χω πειραξει κατι. Ειχε γινει κατι αντιστοιχο πριν 2 μηνες περιπου, λειπαν καμια 200 ξενα τραγουδια. Χθες παρατηρησα το ιδιο με καμια 100 ελληνικα. Καμια ιδεα?

Δημοσ.

Καλημέρα,κουφό!!!

τα έχεις σε γενικό φάκελο και μέσα εκεί,υποφακελους; Ή χύμα ; σε mp3 μορφή είναι;

Σε ποια θέση τα έχεις στο σκληρό;

Μήπως ...κατα λάθος τα σβήνεις;

Έτσι μόνα τους να σβήνονται;κουφό.

(Μήπως ο φακελος/οι έχουν...ιο)

Δημοσ.

Καλημέρα,κουφό!!!

τα έχεις σε γενικό φάκελο και μέσα εκεί,υποφακελους; Ή χύμα ; σε mp3 μορφή είναι;

Σε ποια θέση τα έχεις στο σκληρό;

Μήπως ...κατα λάθος τα σβήνεις;

Έτσι μόνα τους να σβήνονται;κουφό.

(Μήπως ο φακελος/οι έχουν...ιο)

Καταλαθος οχι δεν τα σβηνω. Εκανα μια σαρωση ιο δεν μου βρισκει. Χυμα τα χω στον φακελο μουσικη σε μορφη mp3. Κουφο δεν λες τπτ. Ελεγα να ξανακανω ενα φορματ κ να δω μετα τι γινεται.Μηπως ειναι θεμα σκληρου

Δημοσ.

καλησπερα εχω ενα θεματακι με το λαπτοπ. Το χα παρει πριν απο καμια 3ετια εκανα ενα φορματ στο χρονο κ απο τοτε τιποτα. Τελευταια παρατηρησα οτι λειπουν τραγουδια απ τον σκληρο δισκο χωρις να χω πειραξει κατι. Ειχε γινει κατι αντιστοιχο πριν 2 μηνες περιπου, λειπαν καμια 200 ξενα τραγουδια. Χθες παρατηρησα το ιδιο με καμια 100 ελληνικα. Καμια ιδεα?

Overclock cpu η ram εχεισ κανει;;

Δημοσ.

Κοιτα στους φακελους να εμφανισεις ολους τους κρυφους μπας και...

Κοιτα και μια την υγεια του δισκου με hdsentinel που δεν νομιζω να χαθηκαν 2 στρεμματα τραγουδια αλλα τεσπα...

Το νοικιαζεις το pc? Θελω να εξαφανισω την γυναικα μου! :P

Δημοσ.

Κοιτα στους φακελους να εμφανισεις ολους τους κρυφους μπας και...

Κοιτα και μια την υγεια του δισκου με hdsentinel που δεν νομιζω να χαθηκαν 2 στρεμματα τραγουδια αλλα τεσπα...

Το νοικιαζεις το pc? Θελω να εξαφανισω την γυναικα μου! :P

Το κατεβασα κ λεει 100%. Τι να πω θα το κανω ενα φορματ λογικα θα στρωσει. Το ανεκδοτο που λεει ''το πουλας το αλογο'' το ξερεις? :lol:

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...