Dimis6694 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εχω ενα θεματακι με το λαπτοπ. Το χα παρει πριν απο καμια 3ετια εκανα ενα φορματ στο χρονο κ απο τοτε τιποτα. Τελευταια παρατηρησα οτι λειπουν τραγουδια απ τον σκληρο δισκο χωρις να χω πειραξει κατι. Ειχε γινει κατι αντιστοιχο πριν 2 μηνες περιπου, λειπαν καμια 200 ξενα τραγουδια. Χθες παρατηρησα το ιδιο με καμια 100 ελληνικα. Καμια ιδεα?
Goriillaki5 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα,κουφό!!! τα έχεις σε γενικό φάκελο και μέσα εκεί,υποφακελους; Ή χύμα ; σε mp3 μορφή είναι; Σε ποια θέση τα έχεις στο σκληρό; Μήπως ...κατα λάθος τα σβήνεις; Έτσι μόνα τους να σβήνονται;κουφό. (Μήπως ο φακελος/οι έχουν...ιο)
Dimis6694 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημέρα,κουφό!!! τα έχεις σε γενικό φάκελο και μέσα εκεί,υποφακελους; Ή χύμα ; σε mp3 μορφή είναι; Σε ποια θέση τα έχεις στο σκληρό; Μήπως ...κατα λάθος τα σβήνεις; Έτσι μόνα τους να σβήνονται;κουφό. (Μήπως ο φακελος/οι έχουν...ιο) Καταλαθος οχι δεν τα σβηνω. Εκανα μια σαρωση ιο δεν μου βρισκει. Χυμα τα χω στον φακελο μουσικη σε μορφη mp3. Κουφο δεν λες τπτ. Ελεγα να ξανακανω ενα φορματ κ να δω μετα τι γινεται.Μηπως ειναι θεμα σκληρου
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 καλησπερα εχω ενα θεματακι με το λαπτοπ. Το χα παρει πριν απο καμια 3ετια εκανα ενα φορματ στο χρονο κ απο τοτε τιποτα. Τελευταια παρατηρησα οτι λειπουν τραγουδια απ τον σκληρο δισκο χωρις να χω πειραξει κατι. Ειχε γινει κατι αντιστοιχο πριν 2 μηνες περιπου, λειπαν καμια 200 ξενα τραγουδια. Χθες παρατηρησα το ιδιο με καμια 100 ελληνικα. Καμια ιδεα? Overclock cpu η ram εχεισ κανει;;
Dimis6694 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Overclock cpu η ram εχεισ κανει;; οχι τπτ. Οπως το πηρα απ το μαγαζι
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα στους φακελους να εμφανισεις ολους τους κρυφους μπας και... Κοιτα και μια την υγεια του δισκου με hdsentinel που δεν νομιζω να χαθηκαν 2 στρεμματα τραγουδια αλλα τεσπα... Το νοικιαζεις το pc? Θελω να εξαφανισω την γυναικα μου!
Dimis6694 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κοιτα στους φακελους να εμφανισεις ολους τους κρυφους μπας και... Κοιτα και μια την υγεια του δισκου με hdsentinel που δεν νομιζω να χαθηκαν 2 στρεμματα τραγουδια αλλα τεσπα... Το νοικιαζεις το pc? Θελω να εξαφανισω την γυναικα μου! Το κατεβασα κ λεει 100%. Τι να πω θα το κανω ενα φορματ λογικα θα στρωσει. Το ανεκδοτο που λεει ''το πουλας το αλογο'' το ξερεις?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα