mynam3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ειμαι κατοχος xiaomi redmi note 4x, αγορασμενο απο Ελλαδα. Ανεκαθεν ειχα τις επαφες μου αποθηκευμενες σε gmail, οπου και αν εκανα καποια επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων η αλλαζα rom ( σε προηγουμενα xiaomi ) απλα τις περνουσε μεσα. Προσφατα, δεν bootαρε το κινητο με τιποτα και δεν ειχα την δυνατοτητα να χρησιμοποιησω υπολογιστη. Το εκανα wipe data/cache, επανηλθε το κινητο αλλα δεν εβρισκα με τιποτα τις επαφες - ουτε στο miui account ουτε στο gmail. Επισης, λογω του οτι ο χωρος που χρησιμοποιω με το mi account εχει γεμισει - εχασα δεκαδες φωτογραφιες και video. Για να μην την ξαναπαθω, ποια ειναι τα must προγραμματα για αυτοματο backup επαφων-φωτογραφιων και video ? Επισης σε περιπτωση κλοπης η αν χαθει το κινητο, τι προτεινετε να περασω μεσα ωστε να σβηστουν ολα και να κλειδωθει ?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έχεις gmail και mi account δεν μπορούν τίποτα να κάνουν. Επίσης οι επαφές δεν χάνονται , εκτός και αν τις σβήσεις εσύ ο ίδιος από το gmail. Ακόμα και με φλασαρισμα. Πήγαινε στις επαφές και κάνε έναν συγχρονισμο Η στις ρυθμίσεις-λογαριασμοι-Google-Επαναφορα επαφών
mynam3 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω ετσι ελεγα για τις επαφες - μεχρι που σβηστηκαν απο το google χωρις να πειραξω κατι. Απο εκει και περα, με τις φωτογραφιες τι προτεινετε να κανω ωστε να παιρνει καπου καπου ενα backup?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Και εγω ετσι ελεγα για τις επαφες - μεχρι που σβηστηκαν απο το google χωρις να πειραξω κατι. Απο εκει και περα, με τις φωτογραφιες τι προτεινετε να κανω ωστε να παιρνει καπου καπου ενα backup? Ότι καλύτερο https://play.google.com/store/apps/details?id=com.idea.backup.smscontactspro&hl=el&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Dsuper+backup&pcampaignid=APPU_1_J_TAWajdEsbfariLmvAG
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα