Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά! 

Έχει κανείς να προτείνει κανένα κατάστημα να για να μου μετατρέψει την micro σε nano;

Στην Cosmote μου ζητάνε 5 ευρώ έκαστος.

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Δώσε τα 5€ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,γιατί αν γίνει καμία στραβή θα πληρώσεις πολύ περισσότερο μετά για να στην βγάλουν.

• Like 4
Δημοσ.

Μπορείς και μονος σου αν πιάνουν τα χέρια σου.

Ναι και μετά θα τρέχει...

Για 5€ που θα δώσει δεν χάλασε και ο κόσμος.

Δημοσ.

Είναι πανέυκολο, υπάρχουν templates που κατεβάζεις απο το νετ και με ενα χάρακα και κοπιδι η ψαλίδι σε 5 λεπτά είσαι έτοιμος και ανέξοδα!

Δημοσ.

Δώσε τα 5€ για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο,γιατί αν γίνει καμία στραβή θα πληρώσεις πολύ περισσότερο μετά για να στην βγάλουν.

5 ευρώ έχει και η νέα sim, άρα είναι risk-free η υπόθεση του κοψίματος. Αν πάει καλά, γλίτωσες 5 ευρώ. Αν δεν πάει καλά, θα δώσεις ότι θα έδινες έτσι κι αλλιώς.

Δημοσ.

5 ευρώ έχει και η νέα sim, άρα είναι risk-free η υπόθεση του κοψίματος. Αν πάει καλά, γλίτωσες 5 ευρώ. Αν δεν πάει καλά, θα δώσεις ότι θα έδινες έτσι κι αλλιώς.

Αν σφηνώσει η κόλληση η κάρτα ?

bye bye

• Like 3
Δημοσ.

Αν έχεις κάνα γνωστό σε κάνα κατάστημα οποιοδήποτε εταιρείας θα στην κόψει με ειδικό μηχάνημα που έχουν εγώ έχω κοσμοτε και μου την έκοψαν σε wind

Δημοσ.

Η δική μου γνώμη δεν αξίζει το ρίσκο δώσε 5 ευρώ να χεις το κεφάλι σου ήσυχο + η καινούρια θα λειτουργεί και θα εφαρμόζει σωστότερα απ την παλιά κομμένη

Δημοσ.

μη σε φοβιζουν ολοι αυτοι που εδωσαν τα 5 ευρω για να εχουν και καλα το κεφαλι τους ησυχο. ειναι πανευκολη η κοπη, μπορει να την κανει και ενα μικρο παιδι. ουτε αυτα περι χιλιοστων μην ακους, ουτε αυτα για το οτι θα κολλησει μεσα η καρτα. κανεις απ'αυτους δεν μπηκε στον κοπο να το κανει μονος του και μιλανε κιολας. δες τον οδηγο που κυκλοφορει στο ιντερνετ και θα εισαι μια χαρα.

Δημοσ.

Την εχω κοψει πολλες φορες.

Ακομα και στραβα μου βγηκε αρκετες φορες και ποτε μου δε μου εχει σφηνωσει η γενικα να ειχα καποιο προβλημα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...