atssssss Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Ποσο πιο προφανες μπορει να γινει οτι ο ts προσπαθει με καθε τροπο να κατευθυνει την συζητηση στο συμπερασμα που θελει ο ιδιος και οχι σε ενα αντικειμενικο συμπερασμα. Το γιατι το κανει αυτο, επισης προφανες. Λες να θέλει να πάρει αποζημειωση και απο το insomnia Αυτό ακριβώς.... Θα πάρω τα χρήματα από εδώ... Αδερφέ σεβαστή η άποψη σου, αλλά δεν θεωρώ ούτε στο ελάχιστο έκανα αυτό. Αν αναφέρεσαι στο ότι αναφέρω την δικιά μου οπτική, προφανώς αυτήν θα έβαζα γιατί αυτή είναι η μόνη που έχω. Όσες φορές μίλησα εδώ "αντιδρώντας", ήταν μόνο και μόνο όταν στεκόντουσαν μόνο στην όπισθεν που παραδέχτηκα από την αρχή ότι λάθος την έκανα. Όπως είπα επίσης και άπειρες φορές παραπάνω στο τρακάρισμα δεν έχει να λέει στο ελάχιστο αν έκανα ή όχι όπισθεν. Ήμουν ακίνητος. Δεν έχει νόημα να πω ψέμματα εδώ, ούτε θέλω να κατευθύνω να ακούσω ναι αγόρι μου δίκιο έχεις είσαι μαλάκας που δεν το κυνήγησες. Από την στιγμή που είπε ο φίλος μου ότι του κάνει δήλωση τελείωσε. Το τι έγραψε ή όχι όπως σας είπα δεν έχω ιδέα. Δεν θέλω να φανώ απέναντι στον φίλο μου ότι λέω οτιδήποτε για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και για να γλυτώσω να πληρώσω την ζημιά του. Όπως σας είπα το πιθανότερο να δήλωσε ότι έκανα όπισθεν και χτύπησα το αμάξι. ΥΓ: Περιμένω αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις το προφανέστατο γιατί κατευθύνω την συζήτηση εκεί που θέλω. Διάβασε τι έχω γράψει, τι έχουν απαντήσει, τι έχω ξαναγράψει και μετά πέτα την εξυπνάδα σου με επιχειρήματα. Επίσης αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις επίσης γιατί προφανέστατα το κάνω και αυτό. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
YourTrueLegend Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Λες να θέλει να πάρει αποζημειωση και απο το insomnia Αυτό ακριβώς.... Θα πάρω τα χρήματα από εδώ... Αδερφέ σεβαστή η άποψη σου, αλλά δεν θεωρώ ούτε στο ελάχιστο έκανα αυτό. Αν αναφέρεσαι στο ότι αναφέρω την δικιά μου οπτική, προφανώς αυτήν θα έβαζα γιατί αυτή είναι η μόνη που έχω. Όσες φορές μίλησα εδώ "αντιδρώντας", ήταν μόνο και μόνο όταν στεκόντουσαν μόνο στην όπισθεν που παραδέχτηκα από την αρχή ότι λάθος την έκανα. Όπως είπα επίσης και άπειρες φορές παραπάνω στο τρακάρισμα δεν έχει να λέει στο ελάχιστο αν έκανα ή όχι όπισθεν. Ήμουν ακίνητος. Δεν έχει νόημα να πω ψέμματα εδώ, ούτε θέλω να κατευθύνω να ακούσω ναι αγόρι μου δίκιο έχεις είσαι μαλάκας που δεν το κυνήγησες. Από την στιγμή που είπε ο φίλος μου ότι του κάνει δήλωση τελείωσε. Το τι έγραψε ή όχι όπως σας είπα δεν έχω ιδέα. Δεν θέλω να φανώ απέναντι στον φίλο μου ότι λέω οτιδήποτε για να υπερασπιστώ τον εαυτό μου και για να γλυτώσω να πληρώσω την ζημιά του. Όπως σας είπα το πιθανότερο να δήλωσε ότι έκανα όπισθεν και χτύπησα το αμάξι. ΥΓ: Περιμένω αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις το προφανέστατο γιατί κατευθύνω την συζήτηση εκεί που θέλω. Διάβασε τι έχω γράψει, τι έχουν απαντήσει, τι έχω ξαναγράψει και μετά πέτα την εξυπνάδα σου με επιχειρήματα. Επίσης αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις επίσης γιατί προφανέστατα το κάνω και αυτό. Kαπου μπερδευεστε και οι 2 σας. Ο ts ανοιξε το τοπικ με σκοπο υποτιθεται να ακουσει γνωμες. Οταν οι γνωμες δεν ηταν αυτες που θα ηθελε, επανηλθε οχι για να ακουσει κι αλλες γνωμες αλλα για να κατευθυνει τις γνωμες εκει που θελει ο ιδιος. Ο λογος ειναι επειδη προφανως απο την πρωτη στιγμη θεωρει οτι δεν εχει υποπεσει σε χοντραδα (ουτε καν λαθος). Ανοιχτηκε το τοπικ λοιπον για να του πουνε ολοι "φιλε μην ανησυχεις ο αλλος ειναι ο μλκας", τελικα εγινε το αναποδο κι εκτοτε προσπαθει με καθε τροπο να κατευθυνει την κουβεντα στο συμπερασμα οτι φταιει ο αλλος πιο πολυ. Αξιοσημειωτη η προσπαθεια να το πετυχει αυτο ακομα και παρουσιαζοντας facts που δεν ισχυουν (ενα ποστ του Snoob παραπανω με καλυψε, για να μην επαναλαμβανω οτι δεν κολλαει το παζλ των γεγονοτων οπως μας τα παρουσιαζει ο ts). YΓ. Για τα παραπανω συμπερασματα δεν χρειαζεται να ειναι κανεις ψυχολογος. Μονος του o ts, στο πρωτο κιολας ποστ, γραφει οτι το τοπικ και το ερωτημα γινονται απλα για ηθικους λογους. Εξ'ου και το "προφανες" που αναφερα στο προηγουμενο ποστ. Οποτε τα ευφυολογηματα περι αποζημιωσεων απο το ινσομνια καλα μεν, ευφυολογηματα για τους... ευφυεις σαν εσας δε. 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
atssssss Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Μάλλον αγαπητέ μου θρύλε εσύ κάπου το έχασες, για αυτό ακριβώς σου είπα να διαβάσεις όλα τα μηνύματα. Αυτό το topic εδώ, όπως και κάθε topic ανοίγεται ώστε ο καθένας να τοποθετεί, να υπάρχει διάλογος κλπ κλπ, πες το ακόμα και επίκριση, αλλά όχι κακοβουλία. Και το βασικό, να διαβάζουμε τι λέει ο άλλος και να προσπαθούμε να τον βοηθήσουμε. Αν ανοίξει κάποιος topic μπήκα με το iphone στην θάλασσα τι μπορώ να κάνω να το σώσω, δε νομίζω να βοηθάνε ιδιαίτερα τα μηνύματα, καλά τι ηλίθιος που είσαι, καλά κλάψε το τώρα κλπ κλπ. Επίσης ούτε κανείς είναι αλάνθαστος και δεν είναι ωραίο να κρίνουμε τόσο ωραία πίσω από το πληκτρολόγιο μας και την ανωνυμία μας πράγματα. Εγώ δεν αντέδρασα ποτέ αν είπε κάποιος ξέρεις σύμφωνα με αυτό και με αυτό έφταιγες. Συμφώνησα από την αρχή πως ήταν λάθος μου να κάνω όπισθεν. Το να λεμέ και να ξαναλέμε το ίδιο δεν έχει κάποιο παραπάνω νόημα. Όσο αφορά το ατύχημα δεν υπάρχει η άλλη γνώμη να πει την άποψη της και έχετε μόνο την δικιά μου (ΟΧΙ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΙΚΗ ΠΡΟΦΑΝΩΣ) γνώμη. Στο ατύχημα, έτσι που εξελίχθηκε το ότι βρέθηκα εκεί με όπισθεν δεν επηρέασε στο ελάχιστο το ατύχημα. Είπα όλη την ιστορία πως έγινε και είπα και για ποιο λόγο τα φώτα της όπισθεν ήταν ανοιχτά. Οι γνώμες που αντέδρασα όπως λες ήταν οι γνώμες ότι θεωρείς τσιφλίκι σου τον δρόμο, έκανες όπισθεν πάρε τα τώρα. Σε όλους τους αλάνθαστους είπα οκ είμαι κακός οδηγός κλπ, πείτε μου τώρα πως αυτό επηρεάζει το ατύχημα. Η όλη μου αντίδραση ήταν αυτή. Δεν κατεύθυνα ποτέ την συζήτηση, ούτε θα το ήθελα. Πόσο μάλλον να αλλάξω τα facts που αυτό δεν έγινε ποτέ και τα δήλωσα από το πρώτο ποστ το τι και το πως. Από την αρχή είπα πως εγώ νιώθω πως δεν φταίω και πρακτικά και ηθικά. Και για αυτό άνοιξα το θέμα να το συζητήσουμε. Δεν το άνοιξα που λες για να μου πουν ο άλλος είναι μαλάκας. Άνοιξα να το κουβεντιάσουμε και να ακουστούν γνώμες. Εννοείται επειδή νιώθω πως δεν φταίω όταν ο άλλος μου πει ξέρεις δεν φταις θα νιώσω καλά και αν μου πει φταις θα νιώσω άσχημα. Αλλά και στην μία περίπτωση και στην άλλη θα περιμένω ο άλλος να επιχειρηματολογήσει. Όταν δεν υπάρχει αυτό ή ρωτάει κάποιος ή χρειαζεταί διευκρίνηση απαντάω.Αυτό εγώ προσωπικά δεν το εκλαμβάνω ως κατεύθυνση κουβέντας... 2 Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
daPro Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Share Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ΥΓ: Περιμένω αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις το προφανέστατο γιατί κατευθύνω την συζήτηση εκεί που θέλω. Διάβασε τι έχω γράψει, τι έχουν απαντήσει, τι έχω ξαναγράψει και μετά πέτα την εξυπνάδα σου με επιχειρήματα. Επίσης αγαπητέ πραγματικέ μου θρύλε να μου πεις επίσης γιατί προφανέστατα το κάνω και αυτό. έκλαψα.. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα