Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Και τι νομίζεις ότι καταφέρνεις με το να καθαρίζεις όλα αυτά που ανέφερες;

Το μόνο που έχει (ίσως) νόημα είναι να καθαρίσεις τα cookies (που το κάνει καλύτερα ο browser) αλλά όλα τα υπόλοιπα είναι χάντρες για τους ιθαγενείς γιατί δεν επηρεάζουν καθόλου την λειτουργία του συστήματος.

Νομιζω οτι καταφερνω να καθαριζω με ενα κλικ τον δισκο του συστηματος απο ολη τη σαβουρα, χωρις να πηγαινω σε τεσσερα-πεντε διαφορετικα σημεια και να το κανω χειροκινητα. Καθε μερα μετα απο το οκταωρο της δουλειας, φευγουν περιπου 0.5 εως 1 GB. Αν εχω δουλεψει και Premiere (που δεν καθαριζει ποτέ μονο του τα temp αρχεια του), μπορει να καθαρισω εως 10 GB ακομα.

Εσυ μπορει να γουσταρεις να μπαινεις στο command prompt και να τα καθαριζεις τη σαβουρα απο εκει, ισως και να κανεις delete τα αχρηστα αρχεια ενα-ενα για να τα "καθαρισεις καλυτερα" και να νιωσεις και λιγο PC Master race ρε παιδι μου.

Ζησε το μυθο σου λοιπον και ασε εμας τους ιθαγενεις να παιζουμε με καμια χαντρα.

• Like 1
  • Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Να σου πω ενα. Comodo 10. Και δεν ειναι θεμα κλειδιων, ειναι αλλο θεμα που θα μας επαιρνε πολυ να το αναλυσω (εχει αναλυθει στο forum της Comodo). Και αλλα προγραμματα....

Επισης το CCleaner κανει ενα σωρο αλλα πραγματα και απορω πως τα παραβλεπεις και λες μονο για cookies. Μεχρι και ΑΣΦΑΛΗ και ΑΠΟΛΥΤΗ διαγραφη κανει στον Καδο σου.

Γιαυτο, φιλε μου, δεν γνωριζεις το θεμα που σχολιαζεις.

Παντα φιλικα.

Αν δεν είναι θέμα κλειδιών τι σχέση έχει με το registry;

Και δεν βλέπω ν' αναφέρεις προγράμματα που ο installer τους δουλεύει σωστά μετά από καθάρισμα με το ccleaner.

To πρόγραμμα το δουλεύω πολλά χρόνια οπότε ξέρω μια χαρά τι κάνει.

Τα περί ασφαλούς διαγραφής του κάδου μπορώ να τα πάρω μόνο ως αστείο.

Δημοσ.

Νομιζω οτι καταφερνω να καθαριζω με ενα κλικ τον δισκο του συστηματος απο ολη τη σαβουρα, χωρις να πηγαινω σε τεσσερα-πεντε διαφορετικα σημεια και να το κανω χειροκινητα. Καθε μερα μετα απο το οκταωρο της δουλειας, φευγουν περιπου 0.5 εως 1 GB. Αν εχω δουλεψει και Premiere (που δεν καθαριζει ποτέ μονο του τα temp αρχεια του), μπορει να καθαρισω εως 10 GB ακομα.

Εσυ μπορει να γουσταρεις να μπαινεις στο command prompt και να τα καθαριζεις τη σαβουρα απο εκει, ισως και να κανεις delete τα αχρηστα αρχεια ενα-ενα για να τα "καθαρισεις καλυτερα" και να νιωσεις και λιγο PC Master race ρε παιδι μου.

Ζησε το μυθο σου λοιπον και ασε εμας τους ιθαγενεις να παιζουμε με καμια χαντρα.

Πρώτα απ' όλα, το να καθαρίζεις temp files δεν βελτιώνει στο ελάχιστο την απόδοση του συστήματος, ίσα ίσα που το πιθανότερο είναι να την χειροτερεύει.

Αν τώρα δουλεύεις 5 browsers ταυτόχρονα και βαριέσαι να τους καθαρίζεις έναν έναν να το καταλάβω αλλά θα μπορούσες απλά να τους ρυθμίσεις να μην κρατάνε ή να τα σβήνουν τα cookies κατά το κλείσιμο.

Το να καθαρίζεις σαβούρα από command prompt πιο πολύ ως ανέκδοτο ακούγεται.

Τον μύθο του τον ζει όποιος δεν ξέρει γιατί κάνει αυτά που κάνει και αν αξίζει να τα κάνει.

Δημοσ.

Αν δεν είναι θέμα κλειδιών τι σχέση έχει με το registry;

Και δεν βλέπω ν' αναφέρεις προγράμματα που ο installer τους δουλεύει σωστά μετά από καθάρισμα με το ccleaner.

To πρόγραμμα το δουλεύω πολλά χρόνια οπότε ξέρω μια χαρά τι κάνει.

Λυπαμαι αλλα δεν ειμαι προγραμματιστης για να σου απαντησω τι σαβουρα αφηνουν στο registry. Περισσοτερα σε νηματα περι αναβαθμισης Comodo σε εκδοση 10 (απο beta η απο 8-9 δεν θυμαμαι).

Σου απαντησα ηδη με ενα παραδειγμα. Comodo 10.

Το δουλευεις πολλα χρονια αλλα δεν σου αρεσει. Περιεργα μας τα λες. Τελος παντως. Νασαι καλα !

Δημοσ.

Λυπαμαι αλλα δεν ειμαι προγραμματιστης για να σου απαντησω τι σαβουρα αφηνουν στο registry. Περισσοτερα σε νηματα περι αναβαθμισης Comodo σε εκδοση 10 (απο beta η απο 8-9 δεν θυμαμαι).

Σου απαντησα ηδη με ενα παραδειγμα. Comodo 10.

Το δουλευεις πολλα χρονια αλλα δεν σου αρεσει. Περιεργα μας τα λες. Τελος παντως. Νασαι καλα !

Τότε πως ξέρεις ότι αυτό που κάνεις έχει αποτέλεσμα;

Το να μου πεις ένα πρόγραμμα που δεν είναι σχετικό ενώ έχεις ισχυριστεί ότι υπάρχουν πάρα πολλά άλλα δεν απαντάει στην ερώτηση.

Δεν είναι ότι δεν μου αρέσει, είναι ότι είναι άχρηστο για τον απλό χρήστη (ειδικά όταν δεν ξέρει τι σβήνει και γιατί το σβήνει) και η νοοτροπία του "καθαρίζω το σύστημα" έχει ξεμείνει από εποχές XP.

Όποιος πραγματικά το χρειάζεται (και δεν είναι απλά ψυχολογικός παράγοντας, συνήθεια ή έλλειψη γνώσεων) καλά κάνει και το χρησιμοποιεί γιατί συνδυάζει αρκετές λειτουργίες και δεν εφαρμόζει (συνήθως) τακτική "όποιον πάρει ο χάρος" στον καθαρισμό που κάνει.

Δημοσ.

Πρώτα απ' όλα, το να καθαρίζεις temp files δεν βελτιώνει στο ελάχιστο την απόδοση του συστήματος, ίσα ίσα που το πιθανότερο είναι να την χειροτερεύει.

Αν τώρα δουλεύεις 5 browsers ταυτόχρονα και βαριέσαι να τους καθαρίζεις έναν έναν να το καταλάβω αλλά θα μπορούσες απλά να τους ρυθμίσεις να μην κρατάνε ή να τα σβήνουν τα cookies κατά το κλείσιμο.

Το να καθαρίζεις σαβούρα από command prompt πιο πολύ ως ανέκδοτο ακούγεται.

Τον μύθο του τον ζει όποιος δεν ξέρει γιατί κάνει αυτά που κάνει και αν αξίζει να τα κάνει.

Διαβαζοντας μονο την πρωτη προταση σου, σταματαω την συζητηση.

Δημοσ.

Διαβαζοντας μονο την πρωτη προταση σου, σταματαω την συζητηση.

ΟΚ, βάλε αστερίσκο για γεμάτο δίσκο, χιλιάδες temp files σε αργό δίσκο και παλιό σύστημα.

Για οποιαδήποτε άλλη περίπτωση ευχαρίστως ν' ανακαλέσω αν έχεις benchmarks που το αποδεικνύουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...