Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 82
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

κοιτά εγω δεν θα πω οτι ειμαι κανας power user που τα ξερει ολα... ενας απλος χρηστης ειμαι που ξερει να κανει 2-3 πραματα σε ενα pc και προσπαθω να ενημερώνομαι οσο μπορω.. εχω προσέξει λοιπον οτι ολα αυτα και καλα optimization προγράμματα ειναι μια κοροϊδία που δινει στον χρηστη τη ψευδαίσθηση οτι και καλα κατι κανει.. πλεον ιδιαίτερα στα w10 πιστευω δεν χρειάζεται  τιποτα απο ολα αυτα μιας οχι μονο δεν εχουν κανενα λογο ύπαρξης αλλα αν το ψάξεις λιγο θα δεις οτι κανουν και κακο στο λειτουργικο .. 

Προφανως δεν γνωριζεις τι ακριβως κανει το CCleaner.

Οποτε τι να πουμε αλλο ...

Εδω οι χρηστες των W10 νομιζουν οτι ειναι ασφαλεις με το ψευτο-firewall των Windows ....

Δημοσ.

Όποιος έχει όρεξη για να μάθει περισσότερα ας διαβάσει αυτό

image12.png

"If the current user running the malicious process is not an administrator the malware will terminate execution."   :P  :P

ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ. Δεν πιστευω τι διαβαζω ...

Βρε και μπας το ειχαν μεσα παντα και απλα τωρα το βρηκαν ? Τι hackers και τριχες... Δεν μπαινει ετσι απλα ολο αυτο.

Δημοσ.

γιατί το bitdefender?

Το bitdefender το πιάνει, τι εννοείς;

Χάνω κάτι ρε παιδιά? Κάνει όντως δουλειά αυτό το πρόγραμμα η είναι όπως στα Android κινητά που το προγράμματα είναι "Να χαμε να λέγαμε"?

Εδώ και πολλά χρόνια (από Vista και μετά) αυτά τα προγράμματα δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα στον απλό χρήστη.

Μόνο οι power users μπορούν να τα χρησιμοποιούσουν κατάλληλα γιατί ξέρουν κάθε επιλογή τι ακριβώς κάνει.

Το να καθαρίζεις cookies πχ γίνεται μέσα από τον browser πολύ εύκολα, όπως και ν' αδειάσεις τον κάδο ανακύκλωσης.

Οι υπόλοιπες λειτουργίες δεν προσφέρουν τίποτα από θέμα απόδοσης.

• Like 1
Δημοσ.

Προφανως δεν γνωριζεις τι ακριβως κανει το CCleaner.

Οποτε τι να πουμε αλλο ...

Εδω οι χρηστες των W10 νομιζουν οτι ειναι ασφαλεις με το ψευτο-firewall των Windows ....

Προσωπικά σε firewall είμαι με το ZoneAlarm Free.

Ποιο χρησιμοποιείς από περιέργεια;

Δημοσ.

Προσωπικά σε firewall είμαι με το ZoneAlarm Free.

Ποιο χρησιμοποιείς από περιέργεια;

Comodo 10. Custom Ruleset, Auto Containment, HIPS.. Δεν με εχει προδωσει ποτε (μεχρι τωρα that is). 

Δημοσ.

Όποιος έχει όρεξη για να μάθει περισσότερα ας διαβάσει αυτό

image12.png

"If the current user running the malicious process is not an administrator the malware will terminate execution."   :P  :P

Και το περιεργο:

https://urlscan.io/result/5163f594-ea67-46ea-86e5-3a15073241c2/#summary

φαινεται ανακατεμενο και ενα IP απο το ΜΙΤ (Massachusetts Institute of Technology)

Δημοσ.

Το Bitdefender μπλόκαρε την επίθεση αλλά εγώ νόμισα ότι ήταν false positive. Νόμισα λάθος.

αν έχεις την 64bit έκδοση νόμιζες λάθος. (γιατι μόνο η 32bit είχε το θέμα)

Δημοσ.

αν έχεις την 64bit έκδοση νόμιζες λάθος. (γιατι μόνο η 32bit είχε το θέμα)

Ολες οι εκδοσεις ειχαν θεμα. Εγω με 64bit.

Απορω γιατι το λενε αυτο επισημα. Βρωμαει λιγο ....

Δημοσ.

Ολες οι εκδοσεις ειχαν θεμα. Εγω με 64bit.

Απορω γιατι το λενε αυτο επισημα. Βρωμαει λιγο ....

Όπως λες και εσύ επίσημα https://www.piriform.com/news/blog/2017/9/18/security-notification-for-ccleaner-v5336162-and-ccleaner-cloud-v1073191-for-32-bit-windows-users για την 32 bit έκδοση λένε..

Οπότε απλά απο απορία πως κατάλαβες ότι η δική σου έκδοση έχει θέμα;

Είσαι σίγουρος πως δεν έχεις την 32bit έκδοση; (μπορεί να τρέχεις την 32bit και ας έχεις windows 64 bit)

Τέλος ποια ακριβώς έκδοση έχεις;

Δημοσ.

Μπραβό τα παλικάρια. Αντί virus βάζουμε ιο έχει μέσα σε cleaner βάζουμε ιο έχει μέσα δεν αγοράζουμε έτοιμα τα windows ενσωματωμένα με ιούς μαζί να τελειώνουμε

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...