vasilisbasil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 εγω αναρωτιέμαι ποιος εν έτη 2017 κανει εγκατάσταση το ccleaner ; για ποιο λογο ; να του χαλάσει το pc ; 3
thunderstorm Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, καθώς είχα κ εγώ την 5.33.6162. Τώρα που κάναμε update πρέπει να κάνουμε κ καμία άλλη ενέργεια ή το malware περιοριζόταν έτσι κ αλλιώς "μέσα" στο ccleaner?
grayden Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τα μισά antivirus τον ήπιαν . https://www.virustotal.com/#/file/6f7840c77f99049d788155c1351e1560b62b8ad18ad0e9adda8218b9f432f0a9/detection Ναι, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Τραγικές εξαιρέσεις Kaspersky, Avast, AVG, Avira και Panda. 1
coffeex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά αυτές οι εταιρίες δεν έχουν IDS, δεν κοιτάζουν τα logs για τίποτα περίεργες κινήσεις..... ;;; Τα ίδια έγινε και με το Transmission στα Mac που τρύπωσαν τον Malware μέσα σε Update. To ίδιο είχε γίνει και πριν λίγους μήνες με το HandBrake. 1
dareios21 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, αλλά τα περισσότερα από αυτά δεν τα ξέρει ούτε η μάνα τους. Τραγικές εξαιρέσεις Kaspersky, Avast, AVG, Avira και Panda. γιατί το bitdefender?
coffeex Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ, καθώς είχα κ εγώ την 5.33.6162. Τώρα που κάναμε update πρέπει να κάνουμε κ καμία άλλη ενέργεια ή το malware περιοριζόταν έτσι κ αλλιώς "μέσα" στο ccleaner? Δες εδώ προς το τέλος. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως δεν ειχαν μονο καποιες 32bit εκδοσεις προβλημα. Εγω με την 64 εκδοση ειχα το προβλημα και δεν το καταλαβα μια και απλα ειπα deny στο Firewall χωρις να ξερω τι παει να κανει το ccleaner. Τωρα το Malwarebyte το βρηκε. Απιστευτο και ομως αληθινο. Ενα προγραμμα που το εχω χρονια και το ειχα και σε εκτιμηση. (και το Windows Defender δεν βρηκε τιποτα.....)
Hatsos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά θέλω μια υπεύθυνη και ειλικρινή απάντηση. Το ccleaner το χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια, τώρα τελευταία όμως ξεχνάω πολλές φορές πλέον ότι το έχω εγκατεστημένο στα Windows 10. Που και που όταν θυμάμαι το τρέχω, ούτε τα updates δεν κάνω για να καταλάβετε. Χάνω κάτι ρε παιδιά? Κάνει όντως δουλειά αυτό το πρόγραμμα η είναι όπως στα Android κινητά που το προγράμματα είναι "Να χαμε να λέγαμε"?
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Και το δουλευω αυτο το προγραμματακι..
vasilisbasil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Παιδιά θέλω μια υπεύθυνη και ειλικρινή απάντηση. Το ccleaner το χρησιμοποιώ εδώ και πολλά χρόνια, τώρα τελευταία όμως ξεχνάω πολλές φορές πλέον ότι το έχω εγκατεστημένο στα Windows 10. Που και που όταν θυμάμαι το τρέχω, ούτε τα updates δεν κάνω για να καταλάβετε. Χάνω κάτι ρε παιδιά? Κάνει όντως δουλειά αυτό το πρόγραμμα η είναι όπως στα Android κινητά που το προγράμματα είναι "Να χαμε να λέγαμε"?αυτο αυτο ακριβως ... να χαμε να λεγαμε.. οσες φορες το χρησημοποιησα μου εκανε σμπαράλια ολο το συστημα.. δεν υπαρχει κανενας λογος να το εχεις στο pc σου 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο ακριβως ... να χαμε να λεγαμε.. οσες φορες το χρησημοποιησα μου εκανε σμπαράλια ολο το συστημα.. δεν υπαρχει κανενας λογος να το εχεις στο pc σου Το χρησιμοποιω ισως και πανω απο 10 χρονια και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο ποτε. Ουτε στο registry ουτε πουθενα αλλου. Βεβαια καθε βραδυ τραβαω αυτοματα και ενα image απο το Boot δισκο μου με το Macrium, just in case. Αχρειαστο να ειναι, αλλα ποτε δεν ξερεις.
d_crazy Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 χαχα πως ενα καθαριστικό μπορεί να μολύνει τον υπολογιστή σου
AlexKane Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Από παλιά είχαν πολύ πλάκα τα windows, αλλά ακόμη περισσότερη πλάκα έχουν όλοι αυτοί οι κομπογιαννίτες που υιοθετούν τέτοιες πρακτικές - εφαρμογές και τις προτείνουν και σε άλλους. Δεν αρκεί δηλαδή που κολλάνε χλαπάτσες αυτοί μαζί με τα κρακαρισμένα παιχνίδια τους, θέτουν σε κίνδυνο και όσους κακομοίρηδες έχουν την ατυχία να τους πάρουν στα σοβαρά, με αποτέλεσμα να συμβάλλουν στην επέκταση του προβλήματος. 1
vasilisbasil Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Το χρησιμοποιω ισως και πανω απο 10 χρονια και δεν μου εχει δημιουργησει το παραμικρο ποτε. Ουτε στο registry ουτε πουθενα αλλου. Βεβαια καθε βραδυ τραβαω αυτοματα και ενα image απο το Boot δισκο μου με το Macrium, just in case. Αχρειαστο να ειναι, αλλα ποτε δεν ξερεις. κοιτά εγω δεν θα πω οτι ειμαι κανας power user που τα ξερει ολα... ενας απλος χρηστης ειμαι που ξερει να κανει 2-3 πραματα σε ενα pc και προσπαθω να ενημερώνομαι οσο μπορω.. εχω προσέξει λοιπον οτι ολα αυτα και καλα optimization προγράμματα ειναι μια κοροϊδία που δινει στον χρηστη τη ψευδαίσθηση οτι και καλα κατι κανει.. πλεον ιδιαίτερα στα w10 πιστευω δεν χρειάζεται τιποτα απο ολα αυτα μιας οχι μονο δεν εχουν κανενα λογο ύπαρξης αλλα αν το ψάξεις λιγο θα δεις οτι κανουν και κακο στο λειτουργικο ..
imoras Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ΜΟΝΟ 32ΒΙΤ windows XP είχαν θέμα... Τα ΧP είναι virus από μόνα τους LOL Πιο πάνω γράφει "κάνει τους υπολογιστές και τα τηλέφωνα Android να “τρέχουν” πιο γρήγορα. Δηλαδή ο hacker εν έτη 2017 χάκαρε λογισμικό για Android πολυ σωστά και για windows xp. σιγά ρε φίλε μην το έκανε για windows 3.1 μην γράφεται ότι θέλετε. Μέσα στο πρόγραμα ήταν. Αν το κατεβάσεις και το τρέξεις σε χακαρει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα