Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 35
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

• Super Moderators
Δημοσ.

Δεν νομίζω ότι είναι οδηγία (της ΕΕ), απλά στρατηγική των παρόχων γενικότερα...

• Like 2
Δημοσ.

Καμια οδηγια απο πουθενα δεν υποχρεωνει τους παροχους να γυρισουν σε voip, οσο και αν το θελουν και αν εσυ το απαιτησεις σε γυρνανε σε pstn. Το εχω κανει πολλακις σε ολους τους παροχους. Και στο σπιτι μου αυτο εκανα.

Ο λογος που το κανουν ειναι καθαρα οικονομικος.

• Like 2
  • Super Moderators
Δημοσ.

και αν εσυ το απαιτησεις σε γυρνανε σε pstn. Το εχω κανει πολλακις σε ολους τους παροχους. Και στο σπιτι μου αυτο εκανα.

Αυτό τώρα, σε 2-3 χρόνια δεν θα το αφήνουν.

• Like 1
Δημοσ.

Πάντως στον οτε μπορείς να έχεις το δικό σου μοντεμ/ρούτερ για το DSL sync, routing, wifi κτλ και όποιον εξοπλισμό θέλεις από πίσω για να παίζει το VoIP. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην το επιτρέπει και η Vodafone αυτό.

Δημοσ.

ανάποδα το λες συχρονίζεις με του οτε και βαζεις το δικό σου σε bridge

εκτος αν συνδεεις το δικό σου και τη lan 1 τη κάνει για είσοδο για wan 

Δημοσ.

Στον ΟΤΕ, η τηλεφωνία βγαίνει από το ίδιο VC με την κύρια σύνδεση κι επιπλέον δίνει τον κωδικό. Πλεονέκτημα ότι παίζει σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και μειονέκτημα ότι δεν παίζει σε Bridge mode.

Σε Cyta-Vodafone, η τηλεφωνία βγαίνει από διαφορετικό VC της κύριας σύνδεσης και δεν δίνουν τον κωδικό. Μειονέκτημα ότι δεν παίζει σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και πλεονέκτημα ότι παίζει σε Bridge mode.

• Thanks 1
  • 4 μήνες μετά...
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Ξερει κανεις πως θα μπω με root access στο modem της vodafone ZTE ZXHN H267A.

Ευχαριστω

Επεξ/σία από soniko
Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Πληγωμένη ιστορία το root για το zte zxhn h267a και σε άλλο forum ψάχνουν αλλά και εδώ είχα ανοίξει θέμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ακόμα 

Επεξ/σία από bill2015
Δημοσ.

Ευχαριστω για την αμεση απαντηση , πηρα στην vodafone για καποιο θεμα και μου ειπαν οτι δεν το εχουν  ,αλλα ταυτοχρονα μου ζητησε να του πω την MAC ή το SN για να δει το θεμα μου ,οποτε πιστευω οτι καπου εκει παιζετε το παιχνιδι .Σε forum  ειδα οτι βαζεις ID: tmadmin  Password: Adm@xxxx your last 4 digit router mac address, το δοκιμασα ΔΕΝ.. υποθετω οτι το username θα ειναι διαφορετικο.Επειδη εκανα αναβαθμιση σε 100 με αναγκασαν να εχω μονο Voip, οποτε οτι ρυθμισεις εχω κανει στο DRAYTEK που εχω δεν δουλευουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...