bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 το καλύτερο θα ήταν είτε να μην γυρνάνε σε voip η να το έχουν ξεκλείδωτο και να βάζεις ότι ρούτερ θες
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 To 1ο είναι αδύνατο, το 2ο ιδανικό. 1
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ολοι οι παροχοι εχουν voip εκτος της wind είναι οδηγία μέχρι το 2020 να έχουμε όλοι voip Αλλά μετά θα μας δίνουν υποχρεωτικά ρούτερ
Super Moderators Thresh Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν νομίζω ότι είναι οδηγία (της ΕΕ), απλά στρατηγική των παρόχων γενικότερα... 2
rfc Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Καμια οδηγια απο πουθενα δεν υποχρεωνει τους παροχους να γυρισουν σε voip, οσο και αν το θελουν και αν εσυ το απαιτησεις σε γυρνανε σε pstn. Το εχω κανει πολλακις σε ολους τους παροχους. Και στο σπιτι μου αυτο εκανα. Ο λογος που το κανουν ειναι καθαρα οικονομικος. 2
bill2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 εκτος απο τη cyta που παρεχει voip και τίποτα άλλο και μάλλον θέλουν σιγά σιγά να βγάλουν το εξοπλισμό για τηλεφωνία για αυτό
Super Moderators Thresh Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 και αν εσυ το απαιτησεις σε γυρνανε σε pstn. Το εχω κανει πολλακις σε ολους τους παροχους. Και στο σπιτι μου αυτο εκανα. Αυτό τώρα, σε 2-3 χρόνια δεν θα το αφήνουν. 1
timos71 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως στον οτε μπορείς να έχεις το δικό σου μοντεμ/ρούτερ για το DSL sync, routing, wifi κτλ και όποιον εξοπλισμό θέλεις από πίσω για να παίζει το VoIP. Οπότε δεν βλέπω το λόγο να μην το επιτρέπει και η Vodafone αυτό.
bill2015 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ανάποδα το λες συχρονίζεις με του οτε και βαζεις το δικό σου σε bridge εκτος αν συνδεεις το δικό σου και τη lan 1 τη κάνει για είσοδο για wan
jkoukos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Στον ΟΤΕ, η τηλεφωνία βγαίνει από το ίδιο VC με την κύρια σύνδεση κι επιπλέον δίνει τον κωδικό. Πλεονέκτημα ότι παίζει σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και μειονέκτημα ότι δεν παίζει σε Bridge mode. Σε Cyta-Vodafone, η τηλεφωνία βγαίνει από διαφορετικό VC της κύριας σύνδεσης και δεν δίνουν τον κωδικό. Μειονέκτημα ότι δεν παίζει σε οποιαδήποτε συμβατή συσκευή και πλεονέκτημα ότι παίζει σε Bridge mode. 1
soniko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Ξερει κανεις πως θα μπω με root access στο modem της vodafone ZTE ZXHN H267A. Ευχαριστω Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από soniko
bill2015 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 (επεξεργασμένο) Πληγωμένη ιστορία το root για το zte zxhn h267a και σε άλλο forum ψάχνουν αλλά και εδώ είχα ανοίξει θέμα αλλά δεν βρέθηκε κάτι ακόμα Επεξ/σία 4 Φεβρουαρίου 2018 από bill2015
soniko Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Δημοσ. 4 Φεβρουαρίου 2018 Ευχαριστω για την αμεση απαντηση , πηρα στην vodafone για καποιο θεμα και μου ειπαν οτι δεν το εχουν ,αλλα ταυτοχρονα μου ζητησε να του πω την MAC ή το SN για να δει το θεμα μου ,οποτε πιστευω οτι καπου εκει παιζετε το παιχνιδι .Σε forum ειδα οτι βαζεις ID: tmadmin Password: Adm@xxxx your last 4 digit router mac address, το δοκιμασα ΔΕΝ.. υποθετω οτι το username θα ειναι διαφορετικο.Επειδη εκανα αναβαθμιση σε 100 με αναγκασαν να εχω μονο Voip, οποτε οτι ρυθμισεις εχω κανει στο DRAYTEK που εχω δεν δουλευουν.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα