hara75gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σε αυτου του ειδους φορτιστες μπορω να τ ακουμπησω με την προστατευτικη θηκη για να φορτισει η πρεπει να την βγαζω...?Ανάλογα τη θήκη(εδώ παίζουν ρόλο τα coils), εμένα με μια hybrid, ένας παρόμοιος aukey φορτίζει μια χαρά, σε rugged όμως θήκη όχι, οπότε εκεί μόνο 3 coils δουλεύει
Auctionfreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ λόγω του περιλαμβανόμενου φορτιστή πήρα το Sony (αλλά ήδη είχα και ένα αντίστοιχο Samsung) .. Δεν μπορώ να προτείνω κάποιο σαν καλύτερο , απλά είναι θέμα γούστου .. ...και ΝΑΙ μπορείς να φορτίσεις χωρίς να βγάζεις την θήκη (χωρίς να μπορώ να το εγγυηθώ)..με όλες τις original θήκες τουλάχιστον της Samsung μπορώ να πώ οτι φορτίζουν απρόσκοπτα χωρίς να βγούν από την θήκη...τώρα για τις aftermarket πιστεύω ισχύει το ίδιο εκτός εξαιρέσεων που μπορεί η θήκη να είναι πολύ ογκώδης όπως η σειρα Armored κλπ.
web_assasin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 ο Samsung που προτείνει ο συμφορουμίτης δύο ποστ παραπάνω ΔΕΝ περιλαμβάνει φορτιστή!.. χρησιμοποιούμε τον ήδη υπάρχοντα του τηλεφώνου. Σε αντίθεση ο SONY περιλαμβάνει ποιοτικότατο και ισχυρο 12βολτο φορτιστή dedicated coaxial (και όχι micro usb προς αποφυγή "ατυχημάτων" σε τυχόν σύνδεση απευθείας σε τηλέφωνο). Όσο για το ότι δεν είναι ταχυφορτιστής μόνο στα θετικά μπορώ να το κατατάξω, καθώς είμαι κατά της αλόγιστης ταχείας φόρτισης. Η ταχυφόρτιση καλό είναι να αποφεύγεται εάν υπάρχει χρόνος, γιατί ταλαιπωρεί ΚΑΙ την μπαταρία ΑΛΛΑ ΚΑΙ το motherboard / οθόνη του κινητού από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που εκλύονται από αυτό το είδος φόρτισης. Ο ασύρματος φορτιστής είναι ιδανικός για ολονύχτια φόρτιση, και ιδιαίτερα βολικός γιατί εναποθέτουμε το κινητό στα "τυφλά" χωρίς να πρέπει να σημαδεψουμε την ηλίθια micro usb port. Σε συγκριση με το αλλο πιο λες να παρω; εχει το ενα απο το αλλο κατι περισσοτερο; Παραθετω το μηνυμα του freak για να το δει ο Στελαρας,μιας και μαλλον δε διαβασε προσεκτικα. 1
stelios18120 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Παραθετω το μηνυμα του freak για να το δει ο Στελαρας,μιας και μαλλον δε διαβασε προσεκτικα. Οντως δεν το ειχα διαβασει Ευχαριστω 1
web_assasin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,μιας και ψαχνω για τετοιο φορτιστη,κατι φθηνοι απο ebay να υποθεσω οτι ειναι αχρηστοι? Τσιμπαμε αυτον και ειμαστε κυριοι?
Auctionfreak Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,μιας και ψαχνω για τετοιο φορτιστη,κατι φθηνοι απο ebay να υποθεσω οτι ειναι αχρηστοι? Τσιμπαμε αυτον και ειμαστε κυριοι? Υπάρχουν ποιοτικές υλοποιήσεις στο Ebay για κάτω απο 10€ αλλά είναι "δίκοπο μαχαίρι" αν δεν ξέρεις τι αγοράζεις... Πολλοί Κινέζικοι δεν έχουν ισχυρό πηνίο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φορτίσουν με θήκη ή να είναι βιτσιόζικοι στο πως πατάει το κινητό επάνω τους - δεν το προτείνω. Μία ποιοτική υλοποίηση είναι ΑΥΤΟΣ απο zapals αλλά θέλει υπομονή ένα μηνα κ ίσως χρεώνει κ μεταφορικά. 1
web_assasin Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Υπάρχουν ποιοτικές υλοποιήσεις στο Ebay για κάτω απο 10€ αλλά είναι "δίκοπο μαχαίρι" αν δεν ξέρεις τι αγοράζεις... Πολλοί Κινέζικοι δεν έχουν ισχυρό πηνίο με αποτέλεσμα να μην μπορούν να φορτίσουν με θήκη ή να είναι βιτσιόζικοι στο πως πατάει το κινητό επάνω τους - δεν το προτείνω. Μία ποιοτική υλοποίηση είναι ΑΥΤΟΣ απο zapals αλλά θέλει υπομονή ένα μηνα κ ίσως χρεώνει κ μεταφορικά. Ευχαριστω αλλα δε θα τον χρειαστω τελικα,το τηλεφωνο βγηκε μαπα
Πέτρος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Τον χρησιμοποίησα 1η φορά χτες, δεν ξέρω. Ωραίος, compact, διακριτικός όσο χρειάζεται, δεν είχε κανένα θέμα να λειτουργήσει άμεσα με το 950 μου. Το φόρτισε μέχρι 100% (το πρωί που σηκώθηκα), αλλά μέχρι τώρα, με μάλλον μέτρια χρήση σε σχέση με τη συνηθισμένη μου, έχει πέσει στο 40%. Φυσικά, μπορεί να είναι θέμα κάποιας εφαρμογής, κάποιας αναβάθμισης των τελευταίων ημερών που δεν αντιλήφθηκα (αν και χτες, μετά την τελευταία φόρτιση με τον μαμά ταχυφορτιστή, γύρω στις 2 το βράδυ ήμουν ακόμα με >25%, μετά από 15 ώρες χρήση). Θα φανεί τις επόμενες ημέρες. 1
athanaso77 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Και με τις θήκες (ακόμα και τις πιο rugged) φορτίζει κανονικά.
livadaki Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Να ρωτησω και εγω με τη σειρα μου,μιας και ψαχνω για τετοιο φορτιστη,κατι φθηνοι απο ebay να υποθεσω οτι ειναι αχρηστοι? Τσιμπαμε αυτον και ειμαστε κυριοι? Εγώ παρήγγειλα χθες αυτόν από banggood: https://m.banggood.com/BlitzWolf-BW-FWC1-Fast-Charge-Qi-Wireless-Charger-for-Samsung-S7-EdgeS6-Edge-p-1111209.html?rmmds=home-middle-browsinghistory
qwerty99 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δουλευει και με samsung, πχ Note 8 ? Και το κυριοτερο, πρεπει να αλλαξει κανεις το πισω καλυμμα του κινητου, ή οπως ειναι ?
athanaso77 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Και τα Samsung το ίδιο πρωτόκολλο χρησιμοποιούν, οπότε δουλεύουν κανονικά. Όσον αφορά τη δεύτερη ερώτηση σου, δεν χρειάζεται να αλλάξεις τίποτα αρκεί η ίδια η συσκευή να υποστηρίζει την ασύρματη φόρτιση.
petroudis Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Εγώ έχω αυτόv:http://www.electroholic.gr/gr/tilefonia/axesouar/fortistes/acssta00032/oem-star-wireless-charger-2a-black σε συνδυασμό με ένα αρχαίο νοκια φορτιστή 1200mA, το s7 με διάφανη θήκη φορτίζει σπέσιαλ χωρίς διακοπές.
Πέτρος Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 25 Σεπτεμβρίου 2017 Τον χρησιμοποίησα 1η φορά χτες, δεν ξέρω. Ωραίος, compact, διακριτικός όσο χρειάζεται, δεν είχε κανένα θέμα να λειτουργήσει άμεσα με το 950 μου. Το φόρτισε μέχρι 100% (το πρωί που σηκώθηκα), αλλά μέχρι τώρα, με μάλλον μέτρια χρήση σε σχέση με τη συνηθισμένη μου, έχει πέσει στο 40%. Φυσικά, μπορεί να είναι θέμα κάποιας εφαρμογής, κάποιας αναβάθμισης των τελευταίων ημερών που δεν αντιλήφθηκα (αν και χτες, μετά την τελευταία φόρτιση με τον μαμά ταχυφορτιστή, γύρω στις 2 το βράδυ ήμουν ακόμα με >25%, μετά από 15 ώρες χρήση). Θα φανεί τις επόμενες ημέρες. Να συμπληρώσω πως 4/4 μέρες πλέον, στις 8-10 το πολύ ώρες το τηλέφωνο έχει πέσει κάτω από το 35%, όταν συνήθως με βγάζει (με πιο βαριά χρήση) στο 25% στο 16ωρο. Δεν έχει αρκετή δύναμη ο φορτιστής? Χρειάζεται κάποιο χρόνο η μπαταρία να "συνηθίσει"? Γιατί όμως μου το βγάζει 100% φορτισμένο? Θα του δώσω μερικές μέρες ακόμα, μετά θα ξαναδοκιμάσω τον ταχυφορτιστή και βλέπουμε.
nek4d Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 5 Οκτωβρίου 2017 Ξανα σημερα στα 20€ σε προσφορα στο eshop για μια ημερα. http://www.e-shop.gr/sony-inductive-charger-wch10-black-p-TEL.020428 2
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα