Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Από το eshop, crazy sundays, στα 19,90

http://www.e-shop.gr/sony-inductive-charger-wch10-black-p-TEL.020428

ενώ στο skroutz ξεκινάει από 39,80 και με την εξέλιξη της τιμής να είναι περίπου τόσο και στο παρελθόν.

Είναι πρώτη φορά που ποστάρω στις προσφορές, και ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος. Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικός φορτιστής, αλλά εγώ μόλις πήρα έναν.

Δημοσ.

Από το eshop, crazy sundays, στα 19,90

http://www.e-shop.gr/sony-inductive-charger-wch10-black-p-TEL.020428

ενώ στο skroutz ξεκινάει από 39,80 και με την εξέλιξη της τιμής να είναι περίπου τόσο και στο παρελθόν.

Είναι πρώτη φορά που ποστάρω στις προσφορές, και ελπίζω να μην κάνω κάτι λάθος. Δεν ξέρω αν είναι ποιοτικός φορτιστής, αλλά εγώ μόλις πήρα έναν.

Αν μπορείς γράψε εντυπώσεις γιατί ενδιαφέρει και μένα

Δημοσ.

Τα αρνητικά που βλέπω, είναι ότι δεν έχει ταχεία φόρτιση και είναι με ένα coil. Θετικά, το όνομα, περιλαμβάνει φορτιστή τοίχου. Σε αυτά τα λεφτά από Ελλάδα είναι καλή επιλογή, από Κίνα παίρνεις πολύ καλύτερο φυσικά...

Δημοσ.

αυτοί οι ασύρματοι φορτιστές φορτίζουν όλα τα μοντέλα κινητών πχ και iphone?

Λογικά είναι ανάλογα με το προτυπο που υποστηρίζει το κινητό.

Αυτός είναι Qi certified, οπότε υποθέτω ότι θα φορτίζει το iphone πχ, και ότι αλλο υποστηρίζει qi.

• Like 1
Δημοσ.

ο Samsung που προτείνει ο συμφορουμίτης δύο ποστ παραπάνω ΔΕΝ περιλαμβάνει φορτιστή!.. χρησιμοποιούμε τον ήδη υπάρχοντα του τηλεφώνου. Σε αντίθεση ο SONY περιλαμβάνει ποιοτικότατο και ισχυρο 12βολτο φορτιστή dedicated coaxial (και όχι micro usb προς αποφυγή "ατυχημάτων" σε τυχόν σύνδεση απευθείας σε τηλέφωνο).

Όσο για το ότι δεν είναι ταχυφορτιστής μόνο στα θετικά μπορώ να το κατατάξω, καθώς είμαι κατά της αλόγιστης ταχείας φόρτισης. Η ταχυφόρτιση καλό είναι να αποφεύγεται εάν υπάρχει χρόνος, γιατί ταλαιπωρεί ΚΑΙ την μπαταρία ΑΛΛΑ ΚΑΙ το motherboard / οθόνη του κινητού από τις υψηλότερες θερμοκρασίες που εκλύονται από αυτό το είδος φόρτισης. Ο ασύρματος φορτιστής είναι ιδανικός για ολονύχτια φόρτιση, και ιδιαίτερα βολικός γιατί εναποθέτουμε το κινητό στα "τυφλά" χωρίς να πρέπει να σημαδεψουμε την ηλίθια micro usb port.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...