Mamatereza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλημερα. Εχω το Honor 6x με Android 7.0 / EMUI 5.0.1. Στη Λιστα Κλησεων (εισερχομενες, εξερχομενες, αναπαντητες) μου παρουσιαζει τις επαφες που εχει γινει επικοινωνια εμφανιζοντας το Ονομα κι απο κατω -αντι για το τηλ/νο που εγινε η επικοινωνια (κινητο, σπιτι, γραφει κλπ) ή εστω απλα τον αριθμο- εμφανιζει τη χωρα (Ελλαδα) ή την πολη, Υπαρχει επιλογη, χωρις τη χρηση τριτης εφαρμογης, να αλλαξω τη ρυθμιση και να μου δειχνει το τηλεφωνο απ οπου καλεσε καποιος ή σε ποιο τον καλεσα εγω? Ευχαριστω.
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν έκανες αναβάθμιση και δεν έχεις κάνει επαναφορά εργοστασιακών ρυθμίσεων κάντο. Αν οι επαφές είναι συγχρονησμέρνες με το gmail τότε δεν θα έχεις θέμα. Πήγαινε και στις ρυθμίσεις 1
Mamatereza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις εκανα επαναφορα εργοστασιακων ρυθμισεων αλλα τζιφος, παλι οπως ηταν κι οπως δειχνεις κι εσυ στην εικονα φαινονται, δηλαδη με περιοχη κι οχι με τηλ. Στις ρυθμισεις που λες να παω δεν υπαρχει επισης κατι σχετικο που να ρυθμιζει το τι θα εμφανιζει κατω απ το ονομα επαφης.
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα άμα με πάρουν από αλλού εκτός επαφής μου βγάζει το νούμερο, από που, ώρα κλήσεις, ημερομηνία... Αν με πάρουν από τις επαφές πάλι τα βγάζει, απλός εγώ τα έχω σβήσει με το κόκκινο.
Mamatereza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη στην πρωτη επαφη που εχεις σβησει με κοκκινο ειναι απ τον καταλογο σου κι απο πανω γραφει το ονομα και κατω το νουμερο, ενω στη δευτερη που εχεις σβησει ειναι εκτος καταλογου και πανω εχει το νουμερο ενω κατω την περιοχη?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δηλαδη στην πρωτη επαφη που εχεις σβησει με κοκκινο ειναι απ τον καταλογο σου κι απο πανω γραφει το ονομα και κατω το νουμερο, ενω στη δευτερη που εχεις σβησει ειναι εκτος καταλογου και πανω εχει το νουμερο ενω κατω την περιοχη?Έτσι ακριβώς.
Mamatereza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δυστυχως εμενα στην πρωτη περιπτωση που ειναι και η πιο σημαντικη νομιζω, καθως το 99% των κλησεων που δεχομαι ή κανω ειναι απ τον καταλογο μου, δε φαινεται οπως σ ενενα αλλα δειχνει το ονομα και την περιοχη. Το τηλ δε φαινεται πουθενα... Στη δευτερη περιπτωση το δειχνει οπως και σε σενα.
Mamatereza Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μαλλον θα το κανω διοτι ειναι πολυ σπαστικο να μη βλεπεις απο ποιο τηλ σε παιρνει καποιος οταν του εχεις καταχωρησει καμποσα στην επαφη του. Ποιο θα προτεινες εσυ? Ειδα οτι το Truecaller ειναι ψηλα σε προτιμησεις. Λες να εχω θεμα ασφαλειας με αλλη εφαρμογη εκτος της default?
saruman123 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 https://play.google.com/store/apps/details?id=mobi.drupe.app&referrer=utm_source%3Dgoogle%26utm_medium%3Dorganic%26utm_term%3Ddialer&pcampaignid=APPU_1_rFvBWcOzCsT_aISuloAI 1
Mamatereza Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ασχετο, λες να εχει να κανει με την εταιρεια κινητης και τη συγκεκριμενη sim? Εχω Vodafone και μαζι με το κινητο αλλαξα και την προηγουμενη μου sim για να την κανω microsd που παιρνει το καινουριο. Τι εταιρεια εχεις εσυ αν επιτρεπεται?
saruman123 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν παίζει ρόλο αυτό που λες . Είναι θέμα λειτουργικού. Εγώ Cosmote φαίνεται και στο screenshot 1
Mamatereza Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Εκανα ερωτημα στη Huawei και μου απαντησαν οτι ετσι ειναι και δεν υπαρχει επιλογη να το αλλαξεις. Δυστυχως δεν υπαρχει αλλη λυση απο το να βαλω ξεχωριστη εφαρμογη.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα