ChaniaExpress Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπερα παιδια,εδω και καιρο ψαχνω ενα μηχανημα το οποιο υπαρχει σε αρκετα (ακριβα) παλια ή νεα ψυγεια που ουσιαστικα πιεζεις με το ποτηρι σου ενα μοχλο και μπορει να βγαλει παγακια και παγωμενο νερο.Προσωπικα θα με βολευε παρα πολυ κατι τετοιο,αλλα εχω ηδη ψυγειο οποτε σκεφτομουν να αγορασω ενα μηχανημα που θα κανει μονο αυτη την δουλεια,αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι.Μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι (αν γινεται μονο απο ελληνικα καταστηματα). Ευχαριστω Παρα Πολυ
dollyyy19 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 αυτο που περιεγραψες,,αν δεν κανω λαθος,ειναι χαρακτηριστικο καποιων ψυγειων,εκ κατασκευης,δεν ειναι καποιο εξτρα μηχανημα.ειναι ενψυγειομενο κατα το εντοιχιζομενο,και οχι αφτερ μαρκετ προσθετο που τοποθετειται οποτε το χρειαστουμε.... 1
Manjaro Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 εδώ έχει πληροφορίες για αυτό που ψάχνεις https://learn.compactappliance.com/portable-ice-maker-guide/ επίσης δες και αυτό που κάνει παραπλήσια δουλειά https://www.youtube.com/watch?v=KOwKOT79uiA 1
kokkigodynia Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω πάντως απο τον τίτλο, θεώρησα αυτόματο αναπληρωτή παγωτων 1
papoys1 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μας δουλεύει. Μετά από τόσο κούνημα άνοιξε το κουτάκι coca και δεν έφαγε αφρό στα μούτρα. Μάλλον μετά από κανένα μισάωρο αφού σταμάτησε να γυρίζει το άνοιξε.
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μας δουλεύει. Μετά από τόσο κούνημα άνοιξε το κουτάκι coca και δεν έφαγε αφρό στα μούτρα. Μάλλον μετά από κανένα μισάωρο αφού σταμάτησε να γυρίζει το άνοιξε. Stirred, not shaken. 1
JimasGR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μας δουλεύει. Μετά από τόσο κούνημα άνοιξε το κουτάκι coca και δεν έφαγε αφρό στα μούτρα. Μάλλον μετά από κανένα μισάωρο αφού σταμάτησε να γυρίζει το άνοιξε. Το κουτακι δεν κινουνταν πανω κατω αλλα γυρνουσε γυρω απο τον εαυτο του. Δεν εχει την ιδια επιδραση. Καλησπερα παιδια,εδω και καιρο ψαχνω ενα μηχανημα το οποιο υπαρχει σε αρκετα (ακριβα) παλια ή νεα ψυγεια που ουσιαστικα πιεζεις με το ποτηρι σου ενα μοχλο και μπορει να βγαλει παγακια και παγωμενο νερο.Προσωπικα θα με βολευε παρα πολυ κατι τετοιο,αλλα εχω ηδη ψυγειο οποτε σκεφτομουν να αγορασω ενα μηχανημα που θα κανει μονο αυτη την δουλεια,αλλα μεχρι τωρα δεν εχω βρει κατι.Μηπως εχετε να μου προτεινετε κατι (αν γινεται μονο απο ελληνικα καταστηματα). Ευχαριστω Παρα Πολυ Αυτο που λες ειναι ενσωματωμενο σε ψυγεια κυριως καινουργιας κατασκευης και ιδιως τυπου ντουλαπας. Απο την μεσα μερια εχει τον μηχανισμο. Δεν νομιζω να υπαρχει σαν εξτρα για να κουμπωσει στο ψυγειο σου γιατι δεν γινεται κατι τετοιο...
DrLo Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 https://www.amazon.co.uk/VonShef-Digital-Dispenser-Machine-Display/dp/B00L1DN17E 1
ChaniaExpress Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Καλο εργαλειο,αλλα δυστηχως ομως 300ρια δεν περισσευουν σχεδον σε κανεναν σημερα
Manjaro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Στο link που σου έδωσα αναφέρει ένα σορό και ξεκινάνε απο 99$
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα