kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο με τα αρχεια ειναι αλλο πραμμα. Mηπως ελεγε για προσωρινο profile ? Καλο θα ηταν να βρεις εναν αλλο σκληρο και να προσπαθησεις να κανεις νεα εγκατασταση εκει. Φιλε μου ανοίγω το Pc και δν κάνει errors κάτι άλλο παίζει Και έχω βγάλει τα πάντα από μεσα
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Οταν λες δεν κανει errors, εννοεις δεν ακους καποιο beep code απο το "ηχειακι" της μητρικης? Οπως ειπαν τα παιδια ειναι ειτε καποιο προβλημα με την μητρικη ειτε με το τροφοδοτικο.Ομως ειπες οτι μπηκες στα windows και λειπαν τα αρχεια σου : Στην συνεχεια μου έζβησε όλα τα αρχεία και μου έλεγε ότι πρέπει να κάνει sign out από το account μου και ότι θα φτιάξει.Το έκανα αλλά έβγαλε blue screen πάλι.Και τώρα απλά bootάρουν τα bios αλλά κάνει έναν θυρυβοΚαι κάνει συνέχεια restart στα bios Αν καταλαβα καλα απο αυτα που λες μπορει να σου εκανε το γνωστο προβλημα με το προσωρινο profile. Δεν χανεις τιποτα πριν προβεις σε αλλαγη τροφοδοτικου (ειτε μητρικης) να δοκιμασεις αν μπορεις να κανεις εγκατασταση σε εναν αλλο δισκο. Δηλαδη αφου μπορεις να μπεις στο bios να βαλεις ως bootable device το dvd ή το flashaki (αναλογα τι εχεις ) και να προσπαθησεις να περασεις λειτουργικο σε εναν αλλο δισκο.Αν προχωρησει η εγκατασταση τοτε το προβλημα ειναι αλλο.(οχι η μητρικη και το τροφοδοτικο). Αν εχεις παλι restart ακριβως μετα το bios τοτε ειναι η η μητρικη ή το τροφοδοτικο ή ακομα και οι μνημες.. (κατα την γνωμη μου με αυτην την σειρα,χωρις να ειμαι απολυτα σιγουρος γιατι δεν εχω και το μηχανημα μπροστα μου.)
kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου τώρα απλά αναβει και δν κάνει κανεει beep errors τπτ απολύτως... Απλά λειτουργει Τώρα δν έχω πρόσβαση πουθενά Και δν μπορώ να κάνω τπτ απλά αναβει
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου τώρα απλά αναβει και δν κάνει κανεει beep errors τπτ απολύτως... Απλά λειτουργει Τώρα δν έχω πρόσβαση πουθενά Και δν μπορώ να κάνω τπτ απλά αναβει Οταν λες απλα λειτουργει και απλα αναβει εννοεις οτι γυριζουν ανεμηστηρια,δεν ακους καποιο beep και δεν εχεις ουτε σημα στην οθονη ουτε μπορεις να μπεις στο bios?
kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι ακριβώς αυτο Ότι μπορούσα να κάνω στην αρχή τα "χανω" ένα ενα
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τι μπορεις να βρεις για δοκιμες? (Μπορεις να βρεις αλλες μνημες-τροφοδοτικο-καρτα γραφικων?) Εγω θα εβαζα αλλη μνημη (ενα dimm) και θα ειχα συνδεμενα πανω στην μητρικη μονο την καρτα γραφικων(που ξερω οτι δουλευει.) χωρις καποιο σκληρο.Με το dimm που γνωριζω οτι δουλευει θα προσπαθουσα να δω αν μπορω να μπω στο bios. Aν παλι ειχα την ιδια συμπεριφορα θα δοκιμαζα και ενα νεο τροφοδοτικο ,το οποιο θα ηξερα οτι δουλευει.Αν και παλι ειχα τα ιδια τοτε θα ηταν η μητρικη.
kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Φίλε μου το μόνο που μπορώ να βρω είναι κάρτα γραφικών Αλλά δν φταει η κάρτα γραφικών Για τα άλλα δύσκολο να βρω
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα να πώ ότι καταλαβαίνω κάτι απο τη περιγραφή, ψέμματα θα πώ.Ας δούμε το θέμα ψύχραιμα.1. Σκληρός Δίσκος:Αν σε είχε αποχαιρετίσει ο σκληρός τότε το PC δεν θα έβλεπε λειτουργικό, αλλά θα ξεκινούσε κανονικά.2. Θόρυβοι περίεργοι:Αν ακούς "κλίκ", τότε κοιτάς τροδοφοτικό. Το "κλίκ" μπορεί να οδηγεί σε Μπλέ οθόνη ή σε πρόσκαιρο πάγωμα.Αν ακούς Beeps, πρέπει να τα μετρήσεις και με μια απλή ανάγνωση του σχετικού πίνακα της μητρικής, θα δείς ακριβώς τι το προκαλεί.3. Κάρτα γραφικών:Αν το τροφοδοτικό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τη σύνθεσή σου, είνα ικαλό να αφαιρέσεις την κάρτα και να δοκιμάσεις. Ομως θα πρέπει να δηλώσεις στο BIOS ότι το σήμα θα περάσει απο την onboard και προφανώς να συνδέσεις το monitor στη αντίστοιχη θύρα.4. Μνήμες:Αν υποπτεύεσαι τις μνήμες, τότε ακολουθείς τις συμβουλές που σου έδωσαν παραπάνω.5. Εικόνα BIOSΟπως επίσης είπαν τα παιδιά παραπάνω, μπές στο BIOS και δες τι αναγνωρίζει.Ενα BIOS Reset δεν είναι κακή ιδέα. Επίσης μια αλλαγή της μπαταρίας αν ποτέ δεν έχει αλλαχτεί, επιβάλεται.Προσωπικά θα κοιτούσα πρώτα το τροφοδοτικό.Τέλος, τόσο η μητρική όσο και το τροφοδοτικό σου δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, πόσο μάλλον για το προσδόκιμο ζωής τους.
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αφου μπορεις να βρεις μονο αυτο,δοκιμασε την. Δεν νομιζω να μπορει κανενας να σου πει χωρις να δει το μηχανημα "ειναι η μητρικη,αλλαξε την" (η αντιστοιχα κατι αλλο.) Και εστω οτι ηταν η μητρικη δεν ξερω κατα ποσο αξιζει η αντικατασταση της με το υπαρχον hardware,αν ηταν το τροφοδοτικο να ελεγα να το αλλαξεις για να σου μεινει και σε μελλοντικη αναβαθμιση) Ολα αυτα ειναι "αν" και ειναι διαφορετικη κουβεντα.
kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα να πώ ότι καταλαβαίνω κάτι απο τη περιγραφή, ψέμματα θα πώ. Ας δούμε το θέμα ψύχραιμα. 1. Σκληρός Δίσκος: Αν σε είχε αποχαιρετίσει ο σκληρός τότε το PC δεν θα έβλεπε λειτουργικό, αλλά θα ξεκινούσε κανονικά. 2. Θόρυβοι περίεργοι: Αν ακούς "κλίκ", τότε κοιτάς τροδοφοτικό. Το "κλίκ" μπορεί να οδηγεί σε Μπλέ οθόνη ή σε πρόσκαιρο πάγωμα. Αν ακούς Beeps, πρέπει να τα μετρήσεις και με μια απλή ανάγνωση του σχετικού πίνακα της μητρικής, θα δείς ακριβώς τι το προκαλεί. 3. Κάρτα γραφικών: Αν το τροφοδοτικό δεν μπορεί να εξυπηρετήσει τη σύνθεσή σου, είνα ικαλό να αφαιρέσεις την κάρτα και να δοκιμάσεις. Ομως θα πρέπει να δηλώσεις στο BIOS ότι το σήμα θα περάσει απο την onboard και προφανώς να συνδέσεις το monitor στη αντίστοιχη θύρα. 4. Μνήμες: Αν υποπτεύεσαι τις μνήμες, τότε ακολουθείς τις συμβουλές που σου έδωσαν παραπάνω. 5. Εικόνα BIOS Οπως επίσης είπαν τα παιδιά παραπάνω, μπές στο BIOS και δες τι αναγνωρίζει. Ενα BIOS Reset δεν είναι κακή ιδέα. Επίσης μια αλλαγή της μπαταρίας αν ποτέ δεν έχει αλλαχτεί, επιβάλεται. Προσωπικά θα κοιτούσα πρώτα το τροφοδοτικό. Τέλος, τόσο η μητρική όσο και το τροφοδοτικό σου δεν φημίζονται για την αξιοπιστία τους, πόσο μάλλον για το προσδόκιμο ζωής τους. Τον θέμα είναι ότι δν κάνει beep errors και άμα είναι να αλλάξω κάτι θα είναι σίγουρα ένας καινούργιος πύργος Αλλά μολις μου έβγαλε αυτό και έχει κολλησει εκεί.... Αυτο εδω Και είναι αγορασμένο από το 2007 ο πύργος
Knight of Mercy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Τον θέμα είναι ότι δν κάνει beep errors και άμα είναι να αλλάξω κάτι θα είναι σίγουρα ένας καινούργιος πύργος Αλλά μολις μου έβγαλε αυτό και έχει κολλησει εκεί.... Αυτο εδω Και είναι αγορασμένο από το 2007 ο πύργος Δεν βλέπω το "αυτό εδώ" ..... Θα σου πρότεινα να απευθυνθείς σε κάποιο τεχνικό γιατί ,άνευ παρεξήγησης, δεν βλέπω ότι το 'χεις. Ενα μηχάνημα, βλ .πύργος, όσο παλιό και αν είναι δεν βγάζει ντέ και καλά προβλήματα ούτε και είναι άχρηστος. Η επιθυμητή χρήση είναι που καθορίζει το επίπεδο του hardware.
kavloteo Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Έχεις απόλυτο δικιο δν ξέρω σχεδόν τπτ.... Το θέμα είναι ότι αυτό το Pc δν το βλεπβράδυ να φτιάχνει Απλά θα πάω σε έναν τεχνικό να δω τι παιζει Πάντως σας ευχαριστώ πολύ όλους
PaokToTheBone Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν εισαι αρκετα αναλυτικος ωστε να καταλαβουμε τι συμβαινει.... Τι αλλαζει συνεχως? Πειραζεις κατι εσυ?Τον ανοιγωκλεινεις και τα κανει αυτα? Αν θες να σε βοηθησουμε θα πρεπει να μας δωσεις να καταλαβουμε καλυτερα στο τι συμβαινει,ειναι κουραστικο να προσπαθουμε να καταλαβουμε ρωτοντας συνεχεια και περνοντας ελαχιστες πληροφοριες.
Undertaker25 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Θα δοκιμάσω τώρα και θα απαντήσω πολύ σύντομα Αυτό εδώ είνα το τροφοδοτικό μου ???????????? Έχω βγάλει ram κάρτα γραφικών μπαταρία και σκληρό δίσκο Και δν μου κάνει ήχο για error... Τι παίζει εδώ? g31mxp foxconn και αυτή εδώ είναι η μιτρικη μου Αδερφέ, δεν είπαμε να τα βγάλεις όλα μαζί αλλά ένα-ένα για να δούμε τι φταίει.
ZELOMOTH Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτο με τα αρχεια ειναι αλλο πραμμα. Mηπως ελεγε για προσωρινο profile ? Καλο θα ηταν να βρεις εναν αλλο σκληρο υπολογιστη και να προσπαθησεις να κανεις νεα εγκατασταση εκει. fixed Φιλε TS επειδη δεν εχεις ιδεα, ο,τι και να χαλασε, θα το πας σε τεχνικο αρα σιγουρα μπορει να σου φτασει οσο κανει το pc σου το ιδιο! Δηλαδη κανα 50αρι! Αρα καλυτερα παρε απο εδω μεσα ενα αλλο με 50-80 ευρω το οποιο θα ειναι και καλυτερο απο αυτο που εχεις να τελειωνει η δουλεια! Αν δεν ξερεις καν τα χαρακτηριστικα του(που λογικα δεν τα ξερεις) ανοιξε ενα αλλο θεμα στο "Νεα συστηματα και αναβαθμισεις" με τιτλο "αγορα μεταχειρισμενου υπολογιστη εως 80 ευρω" ας πουμε κτλ κτλ κτλ και θα κατατοπιστεις πληρως.. Επειδη δεν παραθετεις τα στοιχεια οπως πρεπει και δεν καταλαβαινουμε στην ουσια τι ακριβως γινεται.... Δεν σε προσβαλλω απλα δεν εχεις ασχοληθει καθολου και δεν μας βοηθας....
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα