Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Το pc μου από χτες άρχισε να τα "φτύνει"

Αρχικά μου έβγαλε blue screen και έζησε.

Στην συνεχεια μου έζβησε όλα τα αρχεία και μου έλεγε ότι πρέπει να κάνει sign out από το account μου και ότι θα φτιάξει.

Το έκανα αλλά έβγαλε blue screen πάλι.

Και τώρα απλά bootάρουν τα bios αλλά κάνει έναν θυρυβο

Και κάνει συνέχεια restart στα bios

• Απαντ. 32
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοφιλείς Ημέρες

Δημοσ.

Αλλεπάλληλα boots στο bios σημαίνει μητρική ή τροφοδοτικό. Στη δική μου περίπτωση ήταν μητρική (η 770-G45 τα είχε φτύσει και έκανε αλλεπάλληλα boots πριν καν φτάσει στο bios).

Mπορεί βέβαια να μην αντέχει σε full load το τροφοδοτικό και να σου κάνει αυτό τις επανεκκινήσεις. Δοκίμασε ένα άλλο αν έχεις διαθέσιμο από κάπου, δανείσου κτλ.

Δοκίμασε επίσης να κλείσεις το τροφοδοτικό από το κουμπί και ανοιγόκλεισε καμιά δεκαριά φορές το κουμπί On/off από το κουτί σου για να αποφορτίσεις τη μητρική. Ξανάνοιξέ το και δες αν φορτώνει.

ΥΓ. Τα αρχεία πως ακριβώς σου τα έσβησε?

Δημοσ.

Οι ηχοι πρεπει να καταλαβεις απο που προερχονται βασικα... Ανοιξε το κουτι και βαλε αυτι στον σκληρο δισκο και στο τροφοδοτικο και πες μας.. :-)

Δημοσ.

Ο ήχος δν μπορώ να τονα καταλάβω από που έρχεται

Έχω προσπαθήσει τόσες φορές να καταλάβω αλλά δν καταλαβαινω....

Τα αρχεία δν ξέρω πως έφυγαν απλά έκλεισα το Pc κανονικά και την επομενη που το άνοιξα δν υπήραν αρχεία

Δημοσ.

Ε ενταξει τοτε ας το παιξουμε αλλιως... Αποσυνδεσε τον δισκο απο ρευμα και δεδομενα και βαλτο μπροστα. Αν συνεχιζει ν ακουγεται τοτε κοιτα τροφοδοτικο η΄ και καμια καρτα γραφικων(ξερω γω).  Αν δεν ακουγεται πλεον τοτε θα ειναι ο δισκος..

Δημοσ.

Τα αρχεία δν ξέρω πως έφυγαν απλά έκλεισα το Pc κανονικά και την επομενη που το άνοιξα δν υπήραν αρχεία

Μισό, φίλε μου. Δηλαδή μπήκες κανονικά στα Windows και λείπανε τα αρχεία σου?

• Like 1
Δημοσ.

Έχω pc ddr2 απλά πες μου πως να το βάλω από μπροστά... δν ξέρω και πολλά....

Ναι φίλε μου ακριβώς έτσι έγινε.... δν ξέρω τι φάση

Δημοσ.

Λοιπόν, να σβήστηκαν τα αρχεία λίγο δύσκολο. Αν είχε χαλάσει ο σκληρός θα σου είχε πάρει μαζί και τα Windows, όχι μόνο επιλεκτικά τα αρχεία σου. Συνεπώς, υποθέτω ότι έκανες σύνδεση με διαφορετικό λογαριασμό (κάτι μας είπες για logout πιο πάνω) και τα Windows έκρυψαν τα αρχεία που είχες στην επιφάνεια εργασίας για λόγους ιδιωτικότητας. Για να τα ξαναδείς πρέπει να συνδεθείς πάλι ως admin. Εκτός κι αν έχεις κολλήσει ιό, που πάμε αλλού πλέον (αν και δύσκολο να συνέπεσε με χαλασμένο υλικό)

Τώρα, μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα. Πες μας πρώτα

1) Τι σύστημα έχεις? Πόσους σκληρούς?

2) Μέχρι πιο σημείο μπουτάρει το σύστημα? Τι σου εμφανίζει?

3) Έχεις πρόσβαση στο BIOS?

Δημοσ.

1) Windows 10 64 bit

Specs: nvidia Geforce 9500 gt

Intel core duo 1.8ghz

3gb ram

Τροφοδοτικο ( από πλαίσιο ) είναι 9 χρονια pc

1 σκληρό 500 gb

2) φτάνει στο boot των bios και μέχρι εκεί μετά restart και το ίδιο πράγμα

3) έχω πρόσβαση στα bios άμα πατήσω κάποιο πλήκτρο για συντομευση

Δημοσ.

Όπως προείπα, μπορεί να συμβαίνουν χίλια δυο πράγματα. Μπορεί να τα έχει παίξει η μητρική σου, μπορεί το τροφοδοτικό να μην αντέχει πλέον σε full load, μπορεί να τα έχει παίξει ο σκληρός, 

Δοκίμασε ένα-ένα τα παρακάτω: (δε χρειάζεται με τη σειρά, τυχαία τα παραθέτω)

1) Μπες στο BIOS και δες τη θερμοκρασία του CPU. Δες και αν σου διαβάζει τις μνήμες σωστά καθώς και αν εμφανίζεται ο σκληρός σου.

2) Κλείσε το pc και κλείσε και το τροφοδοτικό από το κουμπί του (βάλτο στο off). Βγάλε τη μπαταρία από τη μητρική, περίμενε 1-2 λεπτά και ξαναβάλτην. Άνοιξε τροφοδοτικό και pc και δες αν άλλαξε τίποτα.

3) Αφαίρεσε την gpu και άσε το σύστημα να μπουτάρει χωρίς αυτήν (για να ελαφρύνει το load)

4) Δοκίμασε άλλο τροφοδοτικό και άλλο σκληρό αν μπορείς να βρεις από κάπου.

5) Βγάλε τα ντιμ της μνήμης και άσε μόνο 1 πάνω. Αν δεν διορθωθεί το πρόβλημα, βάλε το επόμενο και μετά το επόμενο για να δούμε μήπως έχεις κάποιο χαλασμένο ντιμάκι.

• Like 1
Δημοσ.

Θα δοκιμάσω τώρα και θα απαντήσω πολύ σύντομα

Αυτό εδώ είνα το τροφοδοτικό μου ????????????

Έχω βγάλει ram κάρτα γραφικών μπαταρία και σκληρό δίσκο

Και δν μου κάνει ήχο για error...

Τι παίζει εδώ?

g31mxp foxconn και αυτή εδώ είναι η μιτρικη μου

Δημοσ.

Αυτο με τα αρχεια ειναι αλλο πραμμα. Mηπως ελεγε για προσωρινο profile ?

Καλο θα ηταν να βρεις εναν αλλο σκληρο και να προσπαθησεις να κανεις νεα εγκατασταση εκει.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...