Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 plus iOS 11 πότε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Σε Iphone 5s,μεγάλη διαφορά στην κατανάλωση σε standby..Κι το βράδυ που κλείνω τα παντα,ξυπνάω το πρωί κι είναι όλα ανοιχτά,δεδομένα wifi...Πάω για επαναφορά βέβαια..!!

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

iPhone 6 plus εγω ναι μεν τρεχει καλα αλλα μια μικρη διαφορα στην μπαταρια την ειδα...κανει drain πιο γρηγορα

Και μενα τα ιδια . Στην αρχη ειχε και αρκετα bugs, πχ δεν ανοιγε το μεγαφωνο σε κλησεις.

Δημοσ.

Όποτε με τόσα που διαβάζω θα παραμείνω στην 10.3.3. Έχει που έχει χάλια μπαταρία το 5ς θα το αποτελειώσει το iOS 11

• Like 1
Δημοσ.

Το έκανα το πρωί τελικά ..

11.0.1

Δείχνει πιο γρήγορο ..

Μπαταρία ακόμα δεν ξέρω ..

κανε μας ενα update οταν εισαι ετοιμος

• 2 εβδομάδες αργότερα...
Δημοσ.

Εχω iphone 7plus απο τοτε που εκανα αναβαθμιση 11.01 κ 11.0.2 κολαει πχ instagram οταν ψαχνω γ κατι κ παταω το αριστερο βελακι γ επιστροφη κολλαει

Δημοσ.

Αυτό στο instagram συμβαίνει και σε μένα φίλε ( ίδιο τηλ)

Επίσης κολλάει καμία φορά και όταν έχω κάθετα την οθόνη και την γυρίζω οριζόντια ...δεν γυρίζει ..

Δημοσ.

Τελικά να περάσω ios11 σε 5s? η να κάτσω στην 10.2.1 περιμένοντας για κανα jailbreak ;

Δεν αξίζει στο 5ς από όσα έχω διαβάσει. Πέφτει πολύ η απόδοση του σε μπαταρία ,και αναφέρθηκαν πολλά κολλήματα σε 3rd party apps όπως twktter, instagram . Επίσης σε θέματα ταχύτητας δεν κερδίζεις σε τίποτα.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...