Προς το περιεχόμενο

iPhone 7 plus iOS 11 πότε

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

post-73061-0-61357500-1505841411_thumb.png

Περιμένω κι εγώ να φορτίσει λίγο η μπαταρία και ξεκινάω! Προς το παρών μόνο σε iphone 7 και εάν διαβάσω θετικά σχόλια και σε 5s.

• Απαντ. 57
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Επειδή είμαι Ισπανία το πήρα μια ώρα αρχύτερα. Το έβαλα σε SE και σε iPad Air 2. Ταχύτης τρομακτική και στα 2. Ούτε clean install ούτε τίποτε. Το εξερευνώ.

Δημοσ.

Επειδή είμαι Ισπανία το πήρα μια ώρα αρχύτερα. Το έβαλα σε SE και σε iPad Air 2. Ταχύτης τρομακτική και στα 2. Ούτε clean install ούτε τίποτε. Το εξερευνώ.

Όλοι ταυτόχρονα το πήραμε.

• Like 2
Δημοσ.

Όταν το βάλει κάποιος σε 5ς να μας πει. Εγώ δεν ξέρω έχω μια επιφύλαξη. Περιμένω γνώμες. Ξέρει κανείς τι γίνεται με 32 bit εφαρμογές που έχουν πολυυυυυ καιρό να πάρουν update ? Εννοώ θα τρέχουν εντάξει ?

Δημοσ.

Μολις μπήκε σε 5s το κινητό φαίνεται πολυ smooth μέχρι στιγμής με πολυ ωραια εφέ. Θα το δω σιγά σιγά και θα πω και παραπάνω εντυπώσεις.

Με το iphone 7 καναμε μακροβούτι στην θάλασσα και μας αφησε οποτε μονο στο 5s μπορω να το δοκιμάσω.

• Like 1
Δημοσ.

Μολις μπήκε σε 5s το κινητό φαίνεται πολυ smooth μέχρι στιγμής με πολυ ωραια εφέ. Θα το δω σιγά σιγά και θα πω και παραπάνω εντυπώσεις.

Με το iphone 7 καναμε μακροβούτι στην θάλασσα και μας αφησε οποτε μονο στο 5s μπορω να το δοκιμάσω.

Μπήκε νερο;

Δημοσ.

Ναι μωρέ κατευθείαν σιγά. Τόσα χρόνια τις κάνω κατευθείαν και δεν έχει κάτσει στραβή ποτέ. Κάνε ένα πλήρες encrypted back up για να έχεις και τα health data και Homekit ρυθμίσεις στην περίπτωση στραβής και βουρ.

φιλε και εγω την εκανα σημερα μολις πριν λιγο και δεν μου ενεργοποιη το touch id μηπως δεν υπαρχει σε αυτη την εκδοση η να επαθε κατι στα ξαφνικα ??

ειχατε εσεις κανενα θεμα με touch id γτ το αναβαθμησα και δεν μου αφηνει να το ενεργοποιησω  ειχατε παρομοιο θεμα? κανεις?

Δημοσ.

φιλε και εγω την εκανα σημερα μολις πριν λιγο και δεν μου ενεργοποιη το touch id μηπως δεν υπαρχει σε αυτη την εκδοση η να επαθε κατι στα ξαφνικα ??

ειχατε εσεις κανενα θεμα με touch id γτ το αναβαθμησα και δεν μου αφηνει να το ενεργοποιησω  ειχατε παρομοιο θεμα? κανεις?

Τι error ακριβώς σου βγάζει και δεν ενεργοποιείται? Δεν έχει αναφέρει κανένας παρόμοιο πρόβλημα. Επίσης για τι τηλέφωνο μιλάμε?

Δημοσ.

Μετα απο σχεδόν μια μερα καλής χρήσης του 5s ,μπορω να πω πως αξίζει να γίνει η αναβάθμιση. Προσωπικά μου φαίνεται πως το κινητό τρέχει πολυ καλα για συσκευή 4χρονων. Μου έκανε εντύπωση που απελευθερώθηκε αρκετός χώρος στην μνήμη το ξεκλείδωμα εχει γίνει πολυ γρήγορο και το κινητό τρέχει ομαλά.

Ναι δυστυχώς μπήκε νερό.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...