gRim Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Περιμένω κι εγώ να φορτίσει λίγο η μπαταρία και ξεκινάω! Προς το παρών μόνο σε iphone 7 και εάν διαβάσω θετικά σχόλια και σε 5s.
Makis38 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είμαι Ισπανία το πήρα μια ώρα αρχύτερα. Το έβαλα σε SE και σε iPad Air 2. Ταχύτης τρομακτική και στα 2. Ούτε clean install ούτε τίποτε. Το εξερευνώ.
CheOnWeb Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή είμαι Ισπανία το πήρα μια ώρα αρχύτερα. Το έβαλα σε SE και σε iPad Air 2. Ταχύτης τρομακτική και στα 2. Ούτε clean install ούτε τίποτε. Το εξερευνώ. Όλοι ταυτόχρονα το πήραμε. 2
AggelosTz Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όταν το βάλει κάποιος σε 5ς να μας πει. Εγώ δεν ξέρω έχω μια επιφύλαξη. Περιμένω γνώμες. Ξέρει κανείς τι γίνεται με 32 bit εφαρμογές που έχουν πολυυυυυ καιρό να πάρουν update ? Εννοώ θα τρέχουν εντάξει ?
vargas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ρε παιδιά είναι ιδέα μου είναι πάρα πολύ γρήγορο;;; Σε iphone se πετάει το κινητό 1
Makis38 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Όλοι ταυτόχρονα το πήραμε. Καλά λες, τα έμπλεξα όπου εδώ ήταν 19:00
txcellas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Σε 6s μήπως το έχετε δοκιμάσει; downgrade γίνεται αν δεν μου αρέσει η εκδοση;
Χρήστος15 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις μπήκε σε 5s το κινητό φαίνεται πολυ smooth μέχρι στιγμής με πολυ ωραια εφέ. Θα το δω σιγά σιγά και θα πω και παραπάνω εντυπώσεις. Με το iphone 7 καναμε μακροβούτι στην θάλασσα και μας αφησε οποτε μονο στο 5s μπορω να το δοκιμάσω. 1
txcellas Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μολις μπήκε σε 5s το κινητό φαίνεται πολυ smooth μέχρι στιγμής με πολυ ωραια εφέ. Θα το δω σιγά σιγά και θα πω και παραπάνω εντυπώσεις. Με το iphone 7 καναμε μακροβούτι στην θάλασσα και μας αφησε οποτε μονο στο 5s μπορω να το δοκιμάσω. Μπήκε νερο;
Paok1926gi Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μωρέ κατευθείαν σιγά. Τόσα χρόνια τις κάνω κατευθείαν και δεν έχει κάτσει στραβή ποτέ. Κάνε ένα πλήρες encrypted back up για να έχεις και τα health data και Homekit ρυθμίσεις στην περίπτωση στραβής και βουρ. φιλε και εγω την εκανα σημερα μολις πριν λιγο και δεν μου ενεργοποιη το touch id μηπως δεν υπαρχει σε αυτη την εκδοση η να επαθε κατι στα ξαφνικα ?? ειχατε εσεις κανενα θεμα με touch id γτ το αναβαθμησα και δεν μου αφηνει να το ενεργοποιησω ειχατε παρομοιο θεμα? κανεις?
koumos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε και εγω την εκανα σημερα μολις πριν λιγο και δεν μου ενεργοποιη το touch id μηπως δεν υπαρχει σε αυτη την εκδοση η να επαθε κατι στα ξαφνικα ?? ειχατε εσεις κανενα θεμα με touch id γτ το αναβαθμησα και δεν μου αφηνει να το ενεργοποιησω ειχατε παρομοιο θεμα? κανεις? Τι error ακριβώς σου βγάζει και δεν ενεργοποιείται? Δεν έχει αναφέρει κανένας παρόμοιο πρόβλημα. Επίσης για τι τηλέφωνο μιλάμε?
Χρήστος15 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μετα απο σχεδόν μια μερα καλής χρήσης του 5s ,μπορω να πω πως αξίζει να γίνει η αναβάθμιση. Προσωπικά μου φαίνεται πως το κινητό τρέχει πολυ καλα για συσκευή 4χρονων. Μου έκανε εντύπωση που απελευθερώθηκε αρκετός χώρος στην μνήμη το ξεκλείδωμα εχει γίνει πολυ γρήγορο και το κινητό τρέχει ομαλά. Ναι δυστυχώς μπήκε νερό. 1
basileios Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Ερώτηση.. τα extra για την camera που είναι για το 8plus θα τα δούμε σε 7plus...
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα