Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπερα,φιλος με samsung s7 edge 2 μηνων(εχει τα παντα απο παρελκομενα και αποδειξη),προσπαθωντας να σωσει το κινητο απο πτωση,το χτυπησε τελικα σε μια πετρα με αποτελεσμα να ραγισει λιγο στη γωνια κατω,ευτυχως χωρις να επηρεαζει την επιφανεια εργασιας..

Το ερωτημα μας ειναι αν μπορει με καποιο τροπο να το καλυψει μεσω εγγυησης.

Δεν εχει πληρωσει καποια 'ασφαλεια' κινητου κτλ..

Να κανουμε μια αποπειρα επικοινωνιας με το καταστημα η τη samsung?

Ευχαριστω.

Δημοσ.

Επειδη ειναι πολυ ευθραυστα,αναρωτιεμαι εαν υπαρχει καποια λυση σε περιπτωση που μιλησουμε με samsung..

Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση.

Και το αλλο που θελω ν πω.

Ρε παιδια δινουμε 500 ευρω γ κινητο...καντε μια ρημαδοασφαλεια με 17 ευρω να εχετε ησυχο το κεφαλι για σας για 1 χρονο.

Εγω μολις το αγορασα το s7 edge επιτοπου εκανα. Δεν ειναι ν παιζεις γ μονο 17 ευρω.

• Like 1
Δημοσ.

Δεν υπαρχει περιπτωση.

Και το αλλο που θελω ν πω.

Ρε παιδια δινουμε 500 ευρω γ κινητο...καντε μια ρημαδοασφαλεια με 17 ευρω να εχετε ησυχο το κεφαλι για σας για 1 χρονο.

Εγω μολις το αγορασα το s7 edge επιτοπου εκανα. Δεν ειναι ν παιζεις γ μονο 17 ευρω.

Σωστός, εγώ που το πήρα από αγγελία και το παιδί το είχε 35 μέρες, πήρα τηλέφωνο και δε δέχτηκαν να το ααφαλισουν επειδή είχε περάσει ο ένας μήνας...
  • Like 1
Δημοσ.

Σωστός, εγώ που το πήρα από αγγελία και το παιδί το είχε 35 μέρες, πήρα τηλέφωνο και δε δέχτηκαν να το ααφαλισουν επειδή είχε περάσει ο ένας μήνας...

Κ αυτοι απο την ασφαλιστικη μου το τονισε ρητα οτι μεχρι ενα μηνα.

Τεσπα θελω ν πιστευω οτι σε μια στραβη θα βγω οκ απο την ασφαλεια κ θα πανε ολα καλα.

Δημοσ.

Αν με 17€ σου καλύπτουν τα πάντα είναι καλή περίπτωση για τέτοια κινητά.

Καλυπτουν αρκετα αλλα το θεμα ειναι...

Πχ σε περιπτωση κλοπης πρεπει να γινει αρπαγη με βια για να σε αποζημιωσουν..οποτε το αφησα στο αμαξι και μου το πηραν δεν σ δινουν χρηματα.πρεπει να φας μπουνιδι γ να παρεις €€€ πισω. :P

Τα εψαξα καλα τα θεματα.

• Like 2
Δημοσ.

Πχ σε περιπτωση κλοπης πρεπει να γινει αρπαγη με βια για να σε αποζημιωσουν..οποτε το αφησα στο αμαξι και μου το πηραν δεν σ δινουν χρηματα.πρεπει να φας μπουνιδι γ να παρεις €€€ πισω. :P

Τα εψαξα καλα τα θεματα.

Λίγο βλακεία αυτό, θα έπρεπε να τους αρκεί μια δήλωση κλοπής στην αστυνομία πιστεύω. Τουλάχιστον να καλύπτει ζημιές (σπασίματα, νερά) χωρίς περίεργους όρους!

Δημοσ.

Λίγο βλακεία αυτό, θα έπρεπε να τους αρκεί μια δήλωση κλοπής στην αστυνομία πιστεύω. Τουλάχιστον να καλύπτει ζημιές (σπασίματα, νερά) χωρίς περίεργους όρους!

Ε ναι. Απλα πιστευω προσπαθουν σε κατι τετοια να σε πεταξουν εκτος ορων.

Παντως σε θραυση ειδα ειναι κομπλε.

Με το παραμικρο σπασιμο μολις κανεις την επισκευη σου επιστρεφουν στο ακεραιο τα χρηματα.

• Like 1
Δημοσ.

Τα εψαξα καλα τα θεματα.

Πως το αναφέρει στους όρους είτε στα ψιλά γράμματα  ? Ασφάλεια κλοπής ?

Δημοσ.

Πως το αναφέρει στους όρους είτε στα ψιλά γράμματα ? Ασφάλεια κλοπής ?

Ναι κλοπης,θραυσης οθονης,φωτιας, και κατι αλλα δεν θυμαμαι τωρα απ εξω να σ πω την αληθεια.

• Like 1
Δημοσ.

Αν δεν αναφέρει κάπου εγγράφως αυτο για την αρπαγή με την βία και το διαφημίζουν ως κλοπή , κοροιδεύουν τον κόσμο.

Η αρπαγή με τη βία ειναι κακούργημα και λέγεται ληστεία.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...