kopsikiller Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα στο φόρουμ. Δεν ξέρω αν είμαι off topic αλλά χρειάζομαι τη βοήθεια σας. Ψάχνω να βρω κάποιον να μου τοποθετήσει μια βάση τηλεόρασης στο δωμάτιο. Έχω πάρει ήδη τη βάση αλλά δεν μπορώ να βρω κάποιον στην Πάτρα να την τοποθετήσει. Δεν έχω τα εργαλεία για να το κάνω μόνος μου και κάποιο κατάστημα που ρώτησα μου είπαν 50€ τα οποία μου φάνηκαν υπερβολικά πολλά. Αν κάποιος ξέρει κάποιον παρακαλώ να βοηθήσει.
batman26 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 και γιατι πρεπει να βρεις τεχνικο? βρες καποιον φιλο σου γνωστο σου,καποιον το οποιο πιανουν τα χερια του,και να εχει τα εργαλεια τρυπανι το βασικο, κερασετον ενα καφε και ενα λουκουμι και θα στη βαλω τη τβ,10 λεπτα υποθεση μαξ ειναι. 1
kopsikiller Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Έψαξα φίλε μου, αλλά δεν ευκαιρεί για την ώρα αυτός που έχω κατά νου. Έλεγα μήπως με 20-30€ ξεμπέρδευα με κάποιον τεχνικό.
29gk Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Ψαχνεις καποιον με ενα τρυπανι, οπως σου ειπε και ο φιλος παραπανω και με μερικα ουπα και βιδες, εαν δεν περιεχονται στην συσκευασια της βασης. Εαν τετοιος δεν υπαρχει, αγοραζεις ενα οποιοδηποτε τρυπανι με 15-25€ και ειτε το κανεις μονος σου ειτε το δωριζεις σε αυτον που θα το χρησιμοποιησει για να ανοιξει τις εν λογω τρυπες. Η δουλεια θα γινει και στα οικονομικα πλαισια που επιθυμεις.
Le Perv Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Τς, Τς, Τσ. Ολοκληρη Πατρα και δεν υπαρχει ενας επισημος "τοποθετητης βασεως τηλεορασης". Ρε που παμε, ρε? 2
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μην ξεχνάμε το αλφάδι. Εχω δει βάση περασμένη απο άτομο "τα ξέρω όλα" που εγερνε σαν να ήταν έτοιμη να εκβιάσει πέναλτι. Επισης καλό ειναι να βάζετε μεγαλύτερα ουπατ και βίδες απο αυτά που εχει στο κουτί. Σπάνια εχω δει σοβαρά ουπατ/βίδες σε συσκευασία βασης τηλεόρασης Ontopic : Βρες κάποιο φίλο σου που να πιάνουν τα χερια του ή κάποιο πατέρα αυτου. Συνήθως οι μεγαλύτεροι εχουν και τα εργαλεία και τη λοξα να το κανουν καλα. 5
papoys1 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Η τελευταία πρόταση σε μένα αναφέρεται. Δυστυχώς η Πάτρα πέφτει λίγο μακριά. 1
kopsikiller Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Θα "πιέσω" τον γνωστό μου με τα εργαλεία. Έχω προμηθευτεί σπιτικό γλυκό του κουταλιού (σταφύλι) οπότε το θέμα της αμοιβής τακτοποιήθηκε. Μένει μόνο να δούμε και το αποτέλεσμα.Τι είναι το χειρότερο που θα μπορούσε να συμβεί..!!
isay Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το χειρότερο θα ειναι τη μια στιγμή να βλέπεις τηλεόραση και την επομενη το πάτωμα να βλέπει τηλεόραση face2face 3
heavyrain Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Το χειρότερο θα ειναι τη μια στιγμή να βλέπεις τηλεόραση και την επομενη το πάτωμα να βλέπει τηλεόραση face2face Ειμαι παθων
papoys1 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αυτό κάλιστα θα μπορούσε να συμβεί αν έχεις τρυπάνι 10αράκι και βάλεις ούπα 8αράκι ή η βίδα σου στο ούπα δεν είναι κατάλληλη (κοντή ή χαλαρή),ή ο τοίχος να είναι αρχαίος (χτίσιμο με πηλό) και θέλεις σε αυτόν τον τοίχο να βάλεις βάση και τηλεόραση.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα