Επισκέπτης Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 ΟΤΕ 2017, Ελλάδα, Ευρωπαϊκή Ένωση... 1-12 εργάσιμες ημέρες χωρίς πρόσβαση στο ίντερνετ, για μια μαμημενη μετατροπή από ISDN σε PSTN! Ούτε στη δεκαετία του 70 να είμασταν, ούτε στη Τουρκία δε γίνονται αυτά! Μπορεί κανείς τεχνικός να μου εξηγήσει το γιατί; Κατα τ’άλλα μας τα χει πρήξει ο ΟΤΕ και η Cosmote με την «άψογη εξυπηρέτηση» και τις «άψογες μπουρδο-διαφημίσεις» του... Ρε, ουστ!!
Damachi Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 κοιτα αμα ρθουν οι οτετζηδες να τους πιασεις με το καλο - καφεδακι, τσιγαρακι κτλ μη στα παρατησουν μισα και εχεις αλλα μετα του κοκαλη τα isdn 64 kbps .
bill2015 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 δεν ξέρω ρε παιδία αλλά απο τότε που έγινε οτε cosmote έχει χαλάσει πολύ η ποιότητα του
timos71 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μάλλον κάποιο πρόβλημα προέκυψε στη διαδικασία. Προσωπικά οταν ειχα κανει εγω τη μετατροπή απο τη στιγμή που διακόπηκε η σύνδεση μεσα σε ενα μισαωρο ειχα ξανά ιντερνετ και τηλεφώνο. Κάνε τους ενα τηλέφωνο να δεις τι θα σου πουν απο εκεί. Υ.Γ: μήπως εχεις ξεχάσει το netmod πάνω στη γραμμή και δημιουργείται απο εκει το πρόβλημα;
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα