Προς το περιεχόμενο

windows 7 ή 10

geom_

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Καλησπέρα παιδιά, πήρα ένα μηχάνημα δυνατούτσικο από ένα φίλο συμφορουμίτη (χρήση κυριώς gaming , browsing κτλ) και αναρωτιόμουν αξίζει να εγκαταστήσω τα windows 10.

Τα είχα δοκιμάσει όταν πρωτοβγήκαν αλλά δεν μου άρεσε η αποστολή των προσωπικών δεδομένων στη microsoft και κυρίως οι υποχρεωτικές αναβαθμίσεις σε όλα τα προγράμματα του υπολογιστή (ήθελα συγκεκριμένους drivers για την κάρτα γραφικών μου αλλά το σύστημα τους αναβάθμιζε μόνο του χωρίς την έγκρισή μου. Aκολούθησα οτι tutorial υπηρχε εκείνη την περίοδο αλλά δίχως αποτέλεσμα, σε δύο τρεις μέρες ξανά update. )

Έψαξα  λίγο αν έχουν βρεθεί λύσεις τον τελευταίο  καιρό αλλά τα πιο πολλά αποτελέσματα είναι προ 2ετίας. Εσείς που τα έχετε χρησιμοποιήσει, έχουν βελτιωθεί μετά από 2 χρόνια ή να μείνω στα 7;

Δημοσ.

Αν το θέλεις για gaming και καινούργια παιχνίδια θα πας σε windows 10 64bit.

Όσο για τις ενημερώσεις...

-Πάτα WINDOWS+R και δώσε gpedit

-Δώσε gpedit.msc

-Ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή και ενεργοποίησε το φίλτρο.

XaYiGu.jpg

Δεν ήταν δύσκολο, έτσι;

Ή από έναν οδηγό του 2015

-Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες και...

VQy3UA.jpg

Οπότε το

Aκολούθησα οτι tutorial υπηρχε εκείνη την περίοδο αλλά δίχως αποτέλεσμα, σε δύο τρεις μέρες ξανά update. )

Δε μπορεί να είναι σωστό γιατί το βρήκα με μια αναζήτηση στο google στα 3 πρώτα αποτελέσματα. ;)

EDIT:

Περισσότερα:-> https://goo.gl/mcBJHn

Δημοσ.

Καλημέρα,την πρώτη μέθοδο προφανώς δεν την είχα κάνει. Τη δεύτερη όμως που πόσταρες την έκανα και τα windows με έγραφαν κανονικά. Θα δεις και άλλους να διαμαρτύρονται απο εκείνη την περίοδο. Η πρώτη λύση δουλεύει σίγουρα; Το έχει δοκιμάσει κανείς που είχε πρόβλημα;

Δημοσ.

Αν το θέλεις για gaming και καινούργια παιχνίδια θα πας σε windows 10 64bit.

Όσο για τις ενημερώσεις...

-Πάτα WINDOWS+R και δώσε gpedit

-Δώσε gpedit.msc

-Ακολούθησε την παρακάτω διαδρομή και ενεργοποίησε το φίλτρο.

XaYiGu.jpg

Δεν ήταν δύσκολο, έτσι;

Ή από έναν οδηγό του 2015

-Δεξί κλικ στο εικονίδιο Υπολογιστής->Ιδιότητες και...

VQy3UA.jpg

Οπότε το

Δε μπορεί να είναι σωστό γιατί το βρήκα με μια αναζήτηση στο google στα 3 πρώτα αποτελέσματα. ;)

EDIT:

Περισσότερα:-> https://goo.gl/mcBJHn

Η δεύτερη μέθοδος δεν λειτουργεί, την έχω δοκιμάσει. Καλύτερα να κάνει την πρώτη.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...