Mr_Terror Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τωρα βγαζει μονο σε καταστηματα διαθεσιμο.Πατας να δεις σε ποια καταστηματα υπαρχει, και δεν εμφανιζει τιποτα.
Moderators matrixxx Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 27 Σεπτεμβρίου 2017 Τελευταια κομματια =διαθέσιμος. Τι ψάχνουν εμένα να βρουν. Ας πάρουν ένα από αυτά να μου το δώσουν. Συνηθως το "τελευταια κομματια" του παμπλικ ειναι 1 κομματι. Ετσι εχει φανει πριν 1-2 χρονια τουλαχιστον, δεν ξερω αν αλλαξε κατι. 1
al3xis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Και εμένα και καλά σε εκτεταμένη αναζήτηση...
Damachi Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 "τελευταια κομματια" του παμπλικ και "εκτεταμένη αναζήτηση" σε 20+ αγορες απο κει παντα στο τελος ακολουθει μηνυμα τον πουλο Πχ στο Nioh στειλανε los poulos μετα απο 2 βδομαδες "εκτεταμένη αναζήτηση" ενω στο site ξαναειχε διαθεσιμο
al3xis Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 28 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μου στείλανε ότι και καλά βρέθηκε στο δίκτυο προμηθευτών...και αναμενόμενη ημερομηνία 02/10...
dchatz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Τώρα μου στείλανε ότι και καλά βρέθηκε στο δίκτυο προμηθευτών...και αναμενόμενη ημερομηνία 02/10... μια απο τα ίδια, ευτυχως για αυτούς στη φθηνη παραγγελία και όχι στην ακριβή. Το μόνο που μένει είναι να μη παραλάβουμε σκληρό που έχει αλλάξει 10 χερια.
al3xis Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το λες αυτό; Από επιστροφή εννοείς;
dchatz Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατί το λες αυτό; Από επιστροφή εννοείς; Οταν τα σφραγισμένα έχουν τελειώσει και έχουν ακόμα παραγγελίες ενώ ταυτόχρονα υπάρχουν και κάποιες επιστροφές.... από που θα δώσουν τις τελευταίες παραγγελίες;
Mr_Terror Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 29 Σεπτεμβρίου 2017 Μην αγχωνεστε.Η συσκευασια εχει 2 αυτοκολλητακια στα σημεια που ανοιγει το κουτακι.Αν ειναι κομμενα σημαινει οτι εχει μπει χερι. Γιαυτο πριν πληρωσετε δειτε την συσκευασια οτι ειναι οπως πρεπει να ειναι.Καινουργιο σφραγισμενο.
al3xis Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μου ήρθε μήνυμα για παραλαβή..Θα σας ενημερώσω!!
cris41 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 30 Σεπτεμβρίου 2017 Μου έχει έρθει μήνυμα για παραλαβή. Τον έχουν κρατημένο έως και την Παρασκευή. Θα ρωτήσω δευτέρα την ντελ τι γίνεται αν τον βάλω στο νεο λαπτοπ(2μηνες) με την εγγυηση. Αν την χάνω δε θα τον παραλάβω και αν τον θέλει κανείς σας ευχαρίστως. Εννοείται στην ίδια τιμή.. 69,90€
Mr_Terror Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 1 Οκτωβρίου 2017 Κοιτουσα για ssd και επεσα εδω.Στα 90 ευρω ο evo 250gb. http://www.askadamstore.gr/index.php?route=product/product&path=104_255_136&product_id=2937&sort=rating&order=DESC Δηλαδη με 20 ευρω παραπανω παιρνεις καλυτερο δισκο και 5ετη εγγυηση. Αν δεν εχετε αμεσα αναγκη για ssd περιμενετε.Οχι οτι ειναι κακος ο ocz,αλλα και στα 70 ευρω δεν ειναι να τρεξεις να τον παρεις.Στο 50αρι θα ηταν σουπερ.
cris41 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Εγω έριξα ακυρο στον δισκο απο τα παμπλικ λογω των ψεματων που ειπανε οτι χανω την εγγυηση και να τον βαλω σε αυτους και ετσι δε θα την χασω. Πηρα στην ντελ και ειπανε οτι δε την χανω και με κληση να ηχογραφειται απο αυτους. 2 τμχ δε θα τα παραλαβω.
Damachi Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Χμμ ενα περιεργο : Με καμια παναγια δεν τον αναγνωριζε πανω στη sabertooth με τον 8350 . Τον εκανα φορματ NTFS στον Intel και firmware update μετα πισω , install windows 10 κλασικα απο το usb φλασακι που βαζω σε ολα τα μηχανηματα -boom μπλε οθονη και τον χανει στα μισα με error bad media table . Ολα reset στα default - λενε τα 10 οκ θα κανουμε ενα partition 500 mb System Reserved και στα υπολοιπα 222 απο τα 223 θα γινει εγκατασταση - αμ δε μετα το 1-2 giga που πανε να γραψουν κλειδωνει τον χανουν και μπλε οθονη ..... καμια ιδέα ;
cameranek Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 Δημοσ. 2 Οκτωβρίου 2017 ^^ μην το παλεύεις άδικα, είναι καθαρά θέμα μη συμβατότητας. Δοκίμασε σε άλλο μηχανάκι για να είσαι σίγουρος ότι ο δίσκος δουλεύει. Σπάνιο μεν αλλά τυχαίνει.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα