Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Γιατι με λιγα ευρω παραπανω εχεις καλυτερες επιλογες.Αν τον εβγαζε στα 50 ευρω σαν τις ακριδες θα πεφταμε πανω του.

Πολυ σωστος!

Δημοσ.

Αν ηταν οντως σουπερ προσφορα θα ειχε ηδη εξαντληθει ενω εδω και ποσες μερες ειναι ακομα διαθεσιμος..

Θα είχε ήδη εξαντληθεί στο κατάστημα και θα επαίζε φουλ στις αγγελίες...

Δημοσ.

Υπομονη ... εχουν αρχισει και πεφτουν σε πιο λογικα επιπεδα . Νομιζω ας περιμενουμε λιγο παρα αυτον που δεν τον περναμε περσι ουτε στα 60

Εδω πηγα να παρω αυτον

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/internal-hdd-ssd/149295-samsung-128gb-sata3-850-pro-series

γιατι εγραφε "προσφορα"  δεν παω καλα :lol:

Δημοσ.

Εγώ πρόλαβα και έκανα την παραγγελία χθες το απόγευμα. Περιμένω την επιβεβαίωση για να παραλάβω από το κατάστημα.

Στο τσακ πρόλαβα ????????

Δημοσ.

Παρέλαβε κανείς;

Τελικα τον πηρα - τοσες σελιδες αναλυση επρεπε να το τεσταρω απο μαζοχισμο :P

Στα καλα - ειναι απιστευτα ελαφρυς για να τον χωσεις σε ultra - portable  στα οχι και τοσο καλα ολα τα υπολοιπα ...

Δημοσ.

Οι μπίμπιδες έχουν βάλει την παραγγελία μου σε εκτεταμένη αναζήτηση στα 70 ενώ στο site τους τον δείχνει διαθέσιμο στα 106.

Αντε πια με τους p@p@rhdides.

σκέφτομαι να κάνω παραγγελία τωρα στα 106 με παραλαβή απο το κατάστημα να δω τι θα κάνουν.

Δημοσ.

Εμενα μετα απο 2 τηλεφ επιβεβαιωσης οτι ηταν καταστημα πηγα και δεν ηταν . Τον ειχε παρει ενας μανωλης και τον ειχε βαλει πισω ραφι και δεν τον εβρισκαν αλλα ειχα τα sms με τους αριθμους παραγ. - και "βρεθηκε" .Προϊσταμενε τι γινεται στο Δαιδαλου βολευονται με τις προσφορες απο μέσα ; :lol:

Δημοσ.

Οι μπίμπιδες έχουν βάλει την παραγγελία μου σε εκτεταμένη αναζήτηση στα 70 ενώ στο site τους τον δείχνει διαθέσιμο στα 106.

Αντε πια με τους [email protected]@rhdides.

σκέφτομαι να κάνω παραγγελία τωρα στα 106 με παραλαβή απο το κατάστημα να δω τι θα κάνουν.με

τελευταια κομματια λεει.Προσοχη οσοι περιμενετε να παραλαβετε.Κοιταξτε να ειναι σφραγισμενος στο κουτακι του.

Δημοσ.

τελευταια κομματια λεει.Προσοχη οσοι περιμενετε να παραλαβετε.Κοιταξτε να ειναι σφραγισμενος στο κουτακι του.

Τελευταια κομματια =διαθέσιμος. Τι ψάχνουν εμένα να βρουν. Ας πάρουν ένα από αυτά να μου το δώσουν.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...