Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 μα στο παλιο αργο λαπτοπ, και 960pro να βαλεις χαμενος θα παει. ετσι κι αλλιως το max read/write ειναι συνηθως ασημαντο, γιατι η χρηση του ssd που κανει τη διαφορα ειναι τα iops και τα random Εδω λεω οτι ειναι κριμα το +20αρι για παλιο ψοφιο και να δωσει οσο πιο λιγα μπορει εσυ του λες να παρει 960pro για λαπτοπ σατα"0";;;
Damachi Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 ναι αν μου βρει που ειναι κρυμενο το PCI Express
k_dinos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως είναι καλή περίπτωση και για να γίνει εξωτερικός σε xbox , PS4 κτλ. Εκεί μετράει μόνο η ανάγνωση, εγγραφή θα είναι μια φορά όταν θα μεταφέρεις το παιχνίδι
Ntinaras Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εδω λεω οτι ειναι κριμα το +20αρι για παλιο ψοφιο και να δωσει οσο πιο λιγα μπορει εσυ του λες να παρει 960pro για λαπτοπ σατα"0";;; α,λαθος καταλαβα,, νομιζα οτι του προτεινες αλλον 128ρη πιο γρηγορο Πάντως είναι καλή περίπτωση και για να γίνει εξωτερικός σε xbox , PS4 κτλ. Εκεί μετράει μόνο η ανάγνωση, εγγραφή θα είναι μια φορά όταν θα μεταφέρεις το παιχνίδι και οτι δεν θελει πολυ ρευμα,δεν χαλαει αμα πεσει κατω και ειναι αθορυβο
Innersense Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πάντως είναι καλή περίπτωση και για να γίνει εξωτερικός σε xbox , PS4 κτλ. Εκεί μετράει μόνο η ανάγνωση, εγγραφή θα είναι μια φορά όταν θα μεταφέρεις το παιχνίδι Δε νομίζω βρε αδερφέ, εκεί size does matter με το απίστευτο μέγεθος των downloaded παιχνιδιών από PS Plus κλπ, τα 500GB δεν φτάνουν ούτε για γιούχου.
Damachi Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι μην κανεις καμια μλκια και τον βαλεις για εσωτερικο - εκτος και αν παιζεις μονο 4-5 παιχνιδια . Πχ το χα κανει οταν στο Bloodborne 1.0 εφτιαχνες καφε περιμενοντας το load - τωρα δεν εχεις κανα λογο να χαραμισεις ssd .
Gana Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 σε τετοια τιμη, για αναβαθμιση Laptop σατα 1-2 μια χαρα θα ειναι, οπως και για βασικη χρηση σε sata-3 ο μεσος χρηστης καθε ποτε αντιγραφει τοσο μεγαλα αρχεια >5gb?
AristidisZ Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αξίζει ρε παιδιά για το παρακάτω laptop ; https://www.skroutz.gr/s/11791535/Lenovo-Ideapad-310-IKB-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-920MX-FHD-No-OS.html Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ για gaming...
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 ο μεσος χρηστης καθε ποτε αντιγραφει τοσο μεγαλα αρχεια >5gb? Ο "μεσος χρηστης" ειναι μια κουβεντα που δεν θα την κανουμε εδω και δεν μας αφορα, αλλα το 5GB να το αναφερει καποιος ετσι "αυθαιρετα" σε ενα ποστ ειναι λαθος και θα μπερδευτει αθελα σου κανείς: Πανω απο το 1GB εμφανιζεται το προβλημα, ειναι προφανες απο την εικονα της πρωτης σελιδας.
k_dinos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δε νομίζω βρε αδερφέ, εκεί size does matter με το απίστευτο μέγεθος των downloaded παιχνιδιών από PS Plus κλπ, τα 500GB δεν φτάνουν ούτε για γιούχου. Μα εκεί θα βάλεις μόνο τα 2-3 παιχνίδια που παίζεις και τα οποία κάνουν πολύ χρόνο για loading. Εγώ πχ έχω το GTA και το witcher 3. Αν δεις και συγκριτικά στο YouTube, οι χρόνοι πέφτουν στο μισό. (σε ορισμένα παιχνίδια)
Ntinaras Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Αξίζει ρε παιδιά για το παρακάτω laptop ; https://www.skroutz.gr/s/11791535/Lenovo-Ideapad-310-IKB-i5-7200U-8GB-1TB-GeForce-920MX-FHD-No-OS.html Προφανώς και δεν το χρησιμοποιώ για gaming... σε αυτο το λαπτοπ θα εβαζα κατι καλυτερο 850 evo 250GB η 500GB
Mr_Terror Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Με τις σημερινες τιμες που εχουν οι ssd ο δισκος του θεματος ειναι προσφορα.Θυμαμαι παλιοτερα ο ιδιος δισκος τον εβρισκες στα 60 ευρω.Νομιζω και λιγο χαμηλοτερα.Για παλια συστηματα με sata 2 ειναι πολυ καλη επιλογη.Τον χτυπατε ανετα.Εχω παρει για τον γαμπρο μου τον 120αρη και δουλευει σε σταθερο υπολογιστη με σατα 2.Τον βαζεται και σε 12 ατοκες δοσεις και ουτε θα φανει η αγορα του.
Moderators matrixxx Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Με τις σημερινες τιμες που εχουν οι ssd ο δισκος του θεματος ειναι προσφορα.Θυμαμαι παλιοτερα ο ιδιος δισκος τον εβρισκες στα 60 ευρω.Νομιζω και λιγο χαμηλοτερα.Για παλια συστηματα με sata 2 ειναι πολυ καλη επιλογη.Τον χτυπατε ανετα.Εχω παρει για τον γαμπρο μου τον 120αρη και δουλευει σε σταθερο υπολογιστη με σατα 2. 1. Εννοειται οτι τυπικα ειναι προσφορα, αν δεν ηταν θα ειχε φυγει. 2 Πριν 1-2 χρονια πηραμε πολλοι για παραδειγμα τον 240GB hyperX Savage στα 70 ευρω, ο ιδιος του θεματος στα 60 δεν ηταν καν να το συζητας ως καλη προσφορα παλιοτερα, το παραδειγμα δηλαδη δεν ειναι απο τα καλα. Τον βαζεται και σε 12 ατοκες δοσεις και ουτε θα φανει η αγορα του. Καλα αυτο ειναι ακυρο εντελως αφου με την ιδια λογικη μπορεις να παρεις και ενα κιλο σαρδελες, να τις πληρωσεις 70 ευρω σε 12 ατοκες και να μην φανει η αγορα τους. 2
Mr_Terror Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Θεωρεις ακυρο την δυνατοτητα να σπασεις το ποσο σε 12 ατοκες δοσεις?Δεν εχουν ολοι την δυνατοτητα να σκασουν 70 ευρω και μπορει να χρειαζονται τον δισκο.Οι ατοκες δοσεις σε συνδυασμο με την καλη τιμη που εχει ο δισκος γινεται ακομα πιο δελεαστικος. Ειναι η αποψη μου.Τωρα για σαρδελες κλπ που λες το προσπερναω. 1
aleilo03 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Αν ηταν οντως σουπερ προσφορα θα ειχε ηδη εξαντληθει ενω εδω και ποσες μερες ειναι ακομα διαθεσιμος..
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα