Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πηρα κι εγω εναν, ειτε θα τον βαλω στο λαπτοπ, που εχει 120ρη, ειτε θα τον χαρισω στην αδερφη μου.

θα δω :P

(please, αλλαξτε τον τιτλο, δεν ειναι σκληρος δισκος :P )

...δεν ειναι ssd θες να πεις !

• Απαντ. 76
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πριν ένα χρόνο είχα πάρει:

OCZ SSD TRION 150 240GB TRN150-25SAT3-240G -   67.62

Μάλιστα το δολλάριο τότε ήταν αρκετά πιο ακριβό.

Δλδ οι προσφορές ακριβαίνουν;  αυτός του θέματος είναι καλύτερος από αυτόν που είχα πάρει;

• Like 1
Δημοσ.

[...]

1. Δλδ οι προσφορές ακριβαίνουν; 

2. αυτός του θέματος είναι καλύτερος από αυτόν που είχα πάρει;

1. Όχι, απλώς τον τελευταίο χρόνο έχουν ανέβει οι τιμές στα περισσότερα τεχνολογικά προϊόντα.

2. Το λέει ο Matrixxx μία σελίδα πίσω. "...The preceding Trion 150 was a great improvement over the original Trion 100. This drive is two steps backward."

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

αλλο 240 με το @μησι που εχει πεσει στις τιμες δεν βρισκεις τωρα με 70

Ειναι κοντα στο 70αρι πλεον οι τιμες, εχουν πεσει τον τελευταιο μηνα καποια μοντελα.

Σε σχέση με έναν patriot spark που είχα και τα έφτυσε αξίζει για ένα παλιό πισι με τον e8500 και sata 2??

οχι. Περιμενε λιγο.

• Like 1
Δημοσ.

Κατι πηρε το ματι μου ....

http://www.kotsovolos.gr/site/computing/desktops-and-upgrade-tools/internal-hdd-ssd/149295-samsung-128gb-sata3-850-pro-series

αμα χρειαζεσαι αμεσα ταχυτητα - με επιφυλαξη  αν αξιζει 128  . Θα πηγαινα σε 240 η 275 αλλα δε βρισκω - οι τιμες ειναι τσιμπημενες .

Τωρα matrix ουτε για παλιο λαπτοπ με core 2 και sata :P δεν κανει - τοσο χαλια ? ημαρτον

• Moderators
Δημοσ.

Τωρα matrix ουτε για παλιο λαπτοπ με core 2 και sata :P δεν κανει - τοσο χαλια ? ημαρτον

Τι ημαρτον; Σου ειπα εγω οτι δεν κανει για παλιο λαπτοπ με σατα 0.001; Μια χαρα κανει για σερφαρισμα. Χτυπα τον. Αν και στη θεση σου θα προτιμουσα εναν 128αρη στα 48-50 ευρω. Κριμα το +20αρικο για να πας σε αυτη τη λυση σε ψοφιο λαπτοπ.

• Like 1
Δημοσ.

μα στο παλιο αργο λαπτοπ, και 960pro να βαλεις χαμενος θα παει.

ετσι κι αλλιως το max read/write ειναι συνηθως ασημαντο, γιατι η χρηση του ssd που κανει τη διαφορα ειναι τα iops και τα random

• Like 1
Δημοσ.

Μα κατι ειπες κοντα στο 70αρι για κανα 240 . Και δεν ειναι ψοφιο -ειναι 17αρι hd με 7600 go συναισθηματικης αξιας - εχει και sata2 :P .

Samsung 940 ,950 εχω βαλει στα desktop.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...