ARTHURLUFFY Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα. Σήμερα το κινητό μου, έκανε αναβάθμιση και μου ζήτησε να κάνει επανεκκίνηση. Πάτησα να κάνει επανεκκίνηση φορτωσε μια μπάρα και μετά έχει μείνει στο σημείο που δειχνεί το σύμβολο mi. Κράτησα πατημένο το volume down και το power, και μου γραφει fast boot δείχνοντας ένα logo, αλλά και εκεί κολλάει και δεν πάει παραπέρα. Κράτησα πατημένο το volume up και το power, και με βγαζει σε ένα άλλο menu που γρέφει reboot (το πάτησα και παλι κολλάει), wipe data και connect with MIAssistant (Δεν τα δοκίμασα γιατί δεν ξέρω τι κάνουν. Έβγαλα το πίσω καπάκι αλλά η μπαταρία δεν βγαίνει. Δοκίμασα να το κλείσω για να το αφήσω λίγη ώρα κλειστό αλλά ανοίγει πάλι μόνο του. Το κινητό είναι το Xiaomi Redmi Note 3 Pro Special edition. Ευχαριστώ πολύ!!!
billiboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 πιο καλα ρωτα στο φορουμ της ελληνικης κοινοτητας xiaomi.
chios Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πόση ώρα το άφησες να ανοίξει μπορεί να θέλει 10-15 λεπτά για το πρώτο άνοιγμα.
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μπαταρία πόσο τις % ειχε? Και ναι θέλει κανένα 10 λεπτό να ανοίξει. Αλλιώς σε βλέπω για φλασαρισμα.....
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Πιο κινητό είναι το Kenzo(2015112) ή το Kate(2015161)το γράφει στο κουτί τον αριθμό.
ARTHURLUFFY Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Θα ψαξω να βρω το κουτι γιατι δεν θυμαμαι που το εχω. Το ειχα ανοιχτο αρκετες ωρες, μπαταρια δεν θυμαμαι ποσο ειχε αλλα θα το αφησω μεχρι να κλεισει τωρα μπας και φτιαξει.
saruman123 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Όχι δεν νομίζω. Και από ότι βλέπω είναι και "μανίκι" να το επαναφέρεις αν δεν ξέρεις. Στην κοινότητα βρήκα οδηγό με αναλογη περίπτωση. https://xiaomi-miui.gr/community/index.php/Thread/25543-Redmi-Note-3-pro-SE-%CE%9A%CE%BF%CE%BB%CE%BB%CE%AC%CE%B5%CE%B9-%CF%83%CF%84%CE%B7%CE%BD-%CE%B5%CE%BA%CE%BA%CE%AF%CE%BD%CE%B7%CF%83%CE%B7/?pageNo=4 Δες τη λέει ο George Kaggelaris.
KyrGR Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 23 Σεπτεμβρίου 2017 Γι αυτό κάνω root όλες τις συσκευές μου. https://xiaomi.eu/community/threads/help-redmi-3-bricked.31802/page-2 Βρήκα και αυτό το σχετικό thread αλλά αυτή τη στιγμη είμαι πολύ κουρασμένος για να το εμπεδωσω.
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα