Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.
Στις 19/9/2017 στις 6:56 ΜΜ, vairass είπε

Οι περισσότεροι καλοί μηχανικοί είχαν η έχουν ιαπωνικό.. Οι πιο πολλοί Nissan και Toyota.

Με Μ3 δεν είσαι καλός μηχανικός! Νόμος!!!

• Sad 1
Δημοσ.
3 λεπτά πριν, sphinxgr είπε

Με Μ3 δεν είσαι καλός μηχανικός! Νόμος!!!

Είσαι αλλά είναι πιο εύκολα τα συγκεκριμένα 

• 3 χρόνια αργότερα...
  • 1 χρόνο αργότερα...
Δημοσ.

Καλησπέρα στην ομάδα,

ποιά είναι η γνώμη σας για τα 3d printed ανταλλακτικά αυτοκινήτων?

Τα συνεργεία θέλουν τέτοια προιόντα? είτε κάποιους έτοιμους κωδικούς που έχουν κίνηση, είτε κατά παραγγελία στις ανάγκες του πελάτη.

Φυσικά δεν μιλάμε για fdm εκτύπωση. Μόνο sla και sls.

Σκέφτομαι να ανοίξω τέτοιο μαγαζί.

Δημοσ.
Στις 19/9/2017 στις 12:49 ΠΜ, aristos12 είπε

αν εισαι κλέφτης - απατεώνας - ψεύτης - φοροφυγάς  κλπ ,μήν φοβάσαι τίποτα καί προχώρα το κανονικά

Το πάω στην Αθήνα σε εξουσιοδοτημένο Σερβίς εταιρίας. Σε πληροφορω όχι μόνο μου κόβει αποδείξεις. Του λέω μην κόψεις και μου λέει δε μπορώ και τα σχετικά. Τα δε ανταλλακτικά που χρησιμοποίησε τα παλιά μου τα έδειξε να δω την φθορά πχ σε λάστιχα τσιμουχεε κλπ

Πάω για έκτακτη βλάβη στον κάστρο Γιώργη της γειτονιάς. Πουτσα . Το έφτιαξε το πιο κοινό πρόβλημα σε αμάξι αλλά δεν στεφάνωσε το ντεπόζιτο. Μέχρι να πάω στον δικό μου το ποσό φοβόμουν για φωτιά δεν παίζεται. 

Δημοσ.
9 ώρες πριν, ThodorisAgg είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Τα συνεργεία θέλουν τέτοια προιόντα? είτε κάποιους έτοιμους κωδικούς που έχουν κίνηση, είτε κατά παραγγελία στις ανάγκες του πελάτη.

Πολύ καλή ιδέα μιας και δεν υπάρχει κάποιο αποκλειστικό μαγαζί για ανταλλακτικά, όλοι εκτυπώνουν σε υπάρχοντα μαγαζιά.

Για προϊόντα που έχουν κίνηση δεν ξέρω αν σε προτιμήσουν γιατί οι προμηθευτές τους τα φέρνουν άμεσα  και δεν γνωρίζω αν μπορείς να είσαι ανταγωνιστικός προς τις τιμές αλλά θα είναι καλό για παλιότερα αυτοκίνητα με ελλείψεις σε ανταλλακτικά ή για custom κατασκευές 

Δημοσ.
11 hours ago, ThodorisAgg said:

Καλησπέρα στην ομάδα,

πρωτου ανοιξεις μαγαζι=επιχειρηση=εξοδα κανε μια γυρα σε μικρα συνεργεια ειδικα φαναρτζιδικα και αφησε καρτες και εξηγησε ακριβως τι κανεις. Στα μηχανικα ανταλλακτικα δεν εχεις ελπιδα αλλα σιγουρα σε πλαστικα/φαναρτζοδουλεια οσο και εσωτερικο εισαι καλη λυση. Αν δεις οτι αρχιζουν να πεφτουν τηλ τοτε ξεκινα το.

Σε αρκετα νεα μοντελα τα πλαστικα σπανε ευκολα ειδικα στη χωρα μας (ηλιο) στο εσωτερικα και ειδικοτερα αεραγωγοι

Δημοσ.
15 ώρες πριν, ThodorisAgg είπε

Καλησπέρα στην ομάδα,

Σε πλαστικά υπάρχουν και τα αφτερμάρκετ ανταλλακτικα (κινέζικα) που είναι σε τιμές χώμα, π.χ. προφυλακτήρα μπροστινό για το δικό μου ο γνήσιος 250-300 αφτερ μάρκετ από 70-80 ευρώ και μιλάμε για πελώριο προφυλακτήρα.Δεν έχει καμιά διαφορά με το γνήσιο εμφανισιακά απλά τα υλικά δεν είναι τα ίδια.

Μπορείς εσύ να συναγωνιστείς τον Κινέζο και να πουλήσεις καλύτερα από τα 70-80  ευρώ;;;;

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...