ARM_TI Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Καλησπέρα, ενδιαφέρομαι για μια από τις δύο ή κάποια αντίστοιχη. Δεν θέλω dslr λόγω μεγέθους. Επίσης δεν ξέρω αν θα αλλάξω ποτέ τον κιτ φακό της Α6000. Ποια προτείνετε μέχρι 600 ευρώ; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Για να φωτογραφιζεις τι; Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARM_TI Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Οικογενειακες φωτογραφίες κυρίως και κανένα τοπιο Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
SeNNinhA Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 RX100iii: για το compact μεγεθος με σκοντο το αργο AF A6000: για την πιο ολοκληρωμενη λυση με σκοντο το μεγαλυτερο μεγεθος Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
ARM_TI Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Share Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ευχαριστώ. Επειδή λογικα δεν θα αλλάξω ποτε φακό στην Α6000 σκεφτομαι κι εγω να παρω την rx100 καλε φωτογραφίες θα βγαζει και ειναι και πιο φορητή, δεν χρειαζεται τσάντα μεταφοράς Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
nickolas Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Πάρε RX100. Μπαίνει στην τσέπη. Σαν φορητότητα η A6000 θέλει τσάντα οπότε τελικά δεν διαφέρει και τόσο από DSLR Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
x_vagos_x Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Share Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Κι εγώ ψηφίζω RX100. Πήρα mirrorless ως πιο φορητή από dslr αλλά ούτε η mirrorless τελικά καλύπτει το θέμα της φορητότητας για "γρήγορες" λήψεις και ευκολία να την έχεις μαζί σου. Συνδέστε για να σχολιάσετε Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες άλλες επιλογές
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα