makisser Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 (επεξεργασμένο) Καλησπέρα.. Ένας φίλος έχει το cpu και την υδροψυξη του τίτλου. Ο cpu ανεβάζει θερμοκρασίες 90-95 βαθμούς σε full load.. Για κάποιο λόγο αφαίρεσε το thermal pad. Παίζει κάποιο ρόλο; έβαλε θερμοαγωγιμη πάστα.. Έχει κανεις καμια ιδέα τι παίζει; Επεξ/σία 19 Σεπτεμβρίου 2017 από makisser
Whitefanged Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Το νήμα που άνοιξες είναι σε λάθος section του forum. Ζήτα να μεταφερθεί γιατί εδώ δεν θα έχει την ανάλογη ανταπόκριση. Υπάρχουν πολλοί λόγοι που μπορεί να συμβαίνει αυτό, προσπάθησε να είσαι όσο το δυνατόν αναλυτικός/περιγραφικός για να βοηθήσουμε. 2
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μακη γραψε αν ειχε απο πριν περιεργες θερμοκρασιες η αν εγινε ξαφνικα μετα την αλλαγη παστας. Καταρχην την seidon την πηρε τωρα η την ειχε; Μηπως δεν εβγαλε την μεμβρανη; Αν την ειχε ηδη εβαλε σωστη ποσοτητα; Καθαρισε την επιφανεια προτου τη βαλει; Οπως ειπε ο ασπροδοντης δωσε λεπτομερειες για να βοηθηθεις.
makisser Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κατ' αρχήν να ζητήσω συγγνώμη για το λάθος μου Αλλά μπήκα από κινητό και μάλλον πατηθηκε σε αυτο το topic κατά λάθος.. Πώς μπορώ να ζητήσω να μπει στο σωστό topic? Μακη γραψε αν ειχε απο πριν περιεργες θερμοκρασιες η αν εγινε ξαφνικα μετα την αλλαγη παστας. Καταρχην την seidon την πηρε τωρα η την ειχε; Μηπως δεν εβγαλε την μεμβρανη; Αν την ειχε ηδη εβαλε σωστη ποσοτητα; Καθαρισε την επιφανεια προτου τη βαλει; Οπως ειπε ο ασπροδοντης δωσε λεπτομερειες για να βοηθηθεις. Στο θεμα μας.. Το pc στήθηκε Τώρα (μην ρωτάτε γιατι πηγε και αγόρασε αυ τα τα parts, ακόμα κάνω τον σταυρό μου). Η mobo είναι μια asus z270f.. Η μεμβράνη όπως μου είπε την έβγαλε και έβαλε πάστα... το fan της υδροψυξης το Σύνδεσε κανονικά στον cpu fan της mobo. Λέει επίσης ότι το fan τoυ ψυγειου δουλεύει πάντα στο full.. το θεμα είναι ότι δεν έχω άμεση επαφή με το pc και όπως θα καταλάβατε από την σύνθεση είναι λίγο άσχετος.. Αλλά είναι αδερφός φίλης μου και προσπαθώ να βοηθήσω
Επισκέπτης Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Με ανεμιστηρα σε φουλ στροφες μου εχει 90 βαθμους; Δεν την τοποθετησε σωστα. Anyway μεσα στο bios γυρναει το cpufan σε pwm και αν εχει επιλογη για low limit το βαζει ignore. Αν δε γνωριζει σαν πρωτo βημα κανει clear cmos. Το καλωδιο της αντλιας που το εχει; Να το βαλει στο cpuopt. Απο airflow πως παει εχει ανεμιστηρα-ες μπροστα το κουτι; Αν ολα ειναι προβλεπε τοτε εβαλε πολλη η λιγη παστα.
makisser Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 τελικα εγινε αντικατασταση της μητρικης και εστρωσε το θεμα οπως μου ειπε.. Ευχαριστω πολυ για την βοηθεια και ζητω συγνωμη για το λαθος section που ανοιξα το νημα !!!
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα