Προς το περιεχόμενο

Xiaomi Mi Max 2 στα 187.13€

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Μπορεί, αλλά π.χ. στην περίπτωση μου 9 στις 10 φορές ισχύει το αντίστροφο. Σε περιπτώσεις δύσκολων περιοχών της επαρχίας έχω 3G/HSPA και ΔΕΝ έχω 4G.

Σίγουρα. Αλλά στις περιπτώσεις που έχει b20 και όχι άλλες μπάντες 4g/3g θα έχεις πρόβλημα.

Βασικά παίζει ρόλο και ο πάροχος. Για παράδειγμα η wind είναι πιο διαβόητη για την 800αρα χωρίς όμως να σημαίνει ότι δεν έχουν πρόβλημα και οι άλλοι πάροχοι (απλά είναι πολύ μικρότερο)

Προσωπικά επειδή είμαι Αθήνα βολεύομαι χωρίς 800αρα παρότι σε κάποια μέρη έχω μόνο 3g. Απλά καλό είναι να επισημαίνουμε την έλλειψη ώστε ο καθένας να αποφασίσει για τον εαυτό του.

• Απαντ. 60
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Πχ

Φαντασου εν κινηση οταν εχω GPS με 3g αργρι τοσο που περασα τον δρομο που επρεπε ν στριψω και μ το εβγαλε μετα. Τραγικο.

Η θελω ν ανοιξω μια σελιδα να δω αμεσα μια τιμη λογω δουλειας κ περιμενει ο πελατης κ κανει "αρκετη" ωρα ν ανοιξει και δεν λεει..αμηχανια.. :P

Παντως περα απο την πλακα δεν βολευει και σε online στοιχηματισμο ;) αργει να δωσει αποδοσεις για πονταρισμα και πολλα αλλα παραδειγματα που μπορω να σκεφτω

Αν εχεις χρονο και δεν βιαζεσαι για κατι σοβαρο εισαι οκ και οχι απλα με 3G αλλα και με H

Ακομα με GPS που θελουν δεδομενα παλευεις;

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα κινητά από 5,2 και πάνω οθόνη μου είναι άχρηστα και δε τα θεωρώ κινητά. Ούτε στην τσέπη δεν μπένουνε. Όσες φορές επιχείρησα να πάρω 5,5 το πούλησα κατευθείαν. Πως μπορείτε και κουβαλάτε κινητά σαν το mi max δε το καταλαβαίνω :-P Γούστα είναι αυτά βέβαια. 

Δημοσ.

Απίστευτο κινητό αλλά χωρίς τη Β20 αν θυμάμαι καλά!

Παιδια, κι εγω ετσι νομιζα, αλλα δεν ισχυει

πλεον η 800αρα μπαντα ειναι η πιο σημαντικη, γιατι ειναι αυτη με το μεγαλυτερο βεληνεκες.

στις διακοπες μου φετος εκνευριστηκα οταν ολοι πιανανε 4G κι εγω ημουνα σε Edge...

• Like 1
Δημοσ.

Προσωπικά τα κινητά από 5,2 και πάνω οθόνη μου είναι άχρηστα και δε τα θεωρώ κινητά. Ούτε στην τσέπη δεν μπένουνε. Όσες φορές επιχείρησα να πάρω 5,5 το πούλησα κατευθείαν. Πως μπορείτε και κουβαλάτε κινητά σαν το mi max δε το καταλαβαίνω :-P Γούστα είναι αυτά βέβαια.

Για τη μεγάλη του οθόνη όμως έχει κυρίως τόσες πωλήσεις.

Δημοσ.

Κατα τη γνώμη μου smartphone και τσέπη παντελονιού δεν πάνε μαζί. Γεμίζει γρατζουνιές η κάμερα/οθόνη, κινδυνεύει από λυγίσματα ενώ δεν είναι ότι πιο υγιεινό να το έχεις κολλημένο στο πόδι σου. Άσε που σε στενεύει.

Αν θες πραγματικά να βάλεις κινητό στη τσέπη παντελονιού θα πέσεις κάτω από 5 ίντσες (πχ x compact που ειναι 4,6). Τέτοια όμως μεγέθη χάνουν και το νόημα του "smart". Οπότε ο περισσότερος κόσμος παίζει από 5,2 και πάνω. Τώρα είτε είναι 5,2... είτε 5,7 πάλι στο τσαντάκι θα μπούνε.

Ομολογουμένως βέβαια δεν έχω τολμήσει να πάρω τόσο μεγάλη συσκευή (6.44) οπότε το σκέφτομαι. Αλλά σίγουρα το προτέρημα της συσκευής είναι η μεγάλη οθόνη.

Δημοσ.

Εγώ έχω το mi max 1 και εντάξει δεν ξαναπάω σε μικρότερο κινητό.

Όσο για το net με καλύπτει ένα h+ σήμα με αυτά που κάνω στο κινητό.

Όσες φορές έχω συνδεθεί σε 4g μόνο στο θέμα βίντεοκληση έχω δει διαφορά.

Στο surfing τίποτα.

Δημοσ.

Στο surfing αποκλειέται να μην έχεις διαφορά από LTE σε H+. Ειδικά αν είναι βαριά η σελίδα έχει εμφανή διαφορά. Απλά μάλλον δεν σε πειράζει αυτή η διαφορά. ;)

• Like 1
Δημοσ.

Το H+ έχει ταχύτητες κοντά στα 40MBps,ας αποδεχτούμε ότι πρακτικά έχεις λιγότερο. Δε σου φτάνουν 15MBps downstream για να δεις άμεσα μια σελίδα ελάχιστων mb??? Γιατί αναφέρεστε σε browsing, να μου πεις κάποιος ότι ανεβάζει video ή κάποια gb τότε ναι, εκεί φαίνεται η διαφορά του 4g.

• Like 1
  • Moderators
Δημοσ.

Οταν ειμαι Onthego και χρειαστω κατι, αν εχω 4G ανοιγει η οποια εφαρμογη και η πληροφορια  θελω σε 2-3 sec, αν δεν εχω 4G και γυρναει στο Ε κανει απο λεπτο μεχρι 3λεπτο ή και μεχρι να μην ανοιγει και να κλεινω την εφαρμογη και να λεω, "οκ δεν εχω νετ". Και μιλω για σχεδον φουλ σημα στην σχετικη ενδειξη. Αυτο τα λεει ολα.

• Like 2
Δημοσ.

Οταν ειμαι Onthego και χρειαστω κατι, αν εχω 4G ανοιγει η οποια εφαρμογη και η πληροφορια θελω σε 2-3 sec, αν δεν εχω 4G και γυρναει στο Ε κανει απο λεπτο μεχρι 3λεπτο ή και μεχρι να μην ανοιγει και να κλεινω την εφαρμογη και να λεω, "οκ δεν εχω νετ". Και μιλω για σχεδον φουλ σημα στην σχετικη ενδειξη. Αυτο τα λεει ολα.

Ε ρε αρχηγε το E είναι 2g καμία σχέση σε ταχύτητα με h+

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...