zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Υπαρχουν μερη με καλυψη στην Β20 και καθολου 3G. Για Αθηνα π.χ. ομως μια χαρα ειναι. Τωρα ομως. Σε 2-3 χρονια ισως ναναι ακομα μια χαρα ισως οχι. Κανεις δε ξερει. Προσωπικη μου αποψη, υπαρχουν επιλογες με την B20. Οποτε παμε σε αυτες. Ε καλά, λίγοι θα το κρατήσουν τόσο έτσι κι αλλιώς... 3G πλεον ειναι της υπομονης. Οταν εχεις μαθει 4G-LTE δεν υπαρχει γυρισμος γιατι θα νιωθεις οτι σου σπανε τ νευρα. Ανάλογα. Εγώ έχω δοκιμάσει 4g αλλά μια χαρά με καλύπτει και το 3g. Με υπερκαλύπτει θα έλεγα. 1
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Ε καλά, λίγοι θα το κρατήσουν τόσο έτσι κι αλλιώς... Ανάλογα. Εγώ έχω δοκιμάσει 4g αλλά μια χαρά με καλύπτει και το 3g. Με υπερκαλύπτει θα έλεγα. Σε υπερκαλυπτει το 3G? Ολιγαρκης Καλα ειναι αναλογως και τι δουλεια θελεις να κανεις. 1
narta Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Σε εμβέλεια πόλης πουθενά στην Ελλάδα δεν έχω αντιμετωπίσει πρόβλημα λόγο μη ύπαρξης Β20. Βέβαια στο παραπάνω συντελούν 2 παράγοντες: Δεν βρίσκομαι εκτός ορίων πόλης συχνά Δεν έχω wind. Μόνο q και αυτήν για ομιλία αποκλειστικά μιας και τα δεδομένα δεν το έχει από χωρητικότητα.
Alphaleader Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Σε υπερκαλυπτει το 3G? Ολιγαρκης Καλα ειναι αναλογως και τι δουλεια θελεις να κανεις. 400 και 600kb/s μια χαρά καλυπτουν ολους... Το αν η κεραια ειναι πηγμενη και δεν κουνιεται κάτι ειναι αλλη ιστορια. Αυτο μπορει να συμβει και με το 4G μια χαρα (το χω δει δλδ) 2
hant Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αντί να κάνουν καλύτερο το mi max 2 το κάνανε χειρότερο, καλή φάση
Avatar_GR Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αρα αχρηστο για οποιον εχει wind. Εκτός αν το καλύπτει και το 3G σε ταχύτητες. Το 3G σε άλλη συχνότητα παίζει λογικά ε;
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Σε υπερκαλυπτει το 3G? Ολιγαρκης Καλα ειναι αναλογως και τι δουλεια θελεις να κανεις. Τι να σου πω, μια χαρά γρήγορο μου φαίνεται! Τι δεν μπορείς να κάνεις με 3g δηλαδή;
Moderators matrixxx Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Moderators Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι θα εχετε 3G; Οταν δεν εχω 4G παω σε E, H και περιμενω 1 λεπτο να μου ανοιξει η εφαρμογη του Lidl ή αλλες που πρεπει να κατεβασουν καποια data ή να βρει διαδρομη το gps κλπ. 4
LLLEFTERIS Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι θα εχετε 3G; Οταν δεν εχω 4G παω σε E, H και περιμενω 1 λεπτο να μου ανοιξει η εφαρμογη του Lidl ή αλλες που πρεπει να κατεβασουν καποια data ή να βρει διαδρομη το gps κλπ. Γιατι απλα ελπιζουν. Εγω το εχω προσεξει στα σημεια που εχει 4G με την 800αρα αν πας με απλο κινητο που δεν την εχει δεν εχεις ουτε 3G οπως γραφεις και εσυ παει τα ζωα μου αργα.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι θα εχετε 3G; Οταν δεν εχω 4G παω σε E, H και περιμενω 1 λεπτο να μου ανοιξει η εφαρμογη του Lidl ή αλλες που πρεπει να κατεβασουν καποια data ή να βρει διαδρομη το gps κλπ. Α οκ σε αυτό συμφωνώ! Αν όμως υπάρχει 3g σίγουρα και σε αρκετά μέρη πιάνει και 4g καλύπτει αρκετούς πιστεύω. Γενικά για το 3g το είπα πιο πολύ δηλαδή επειδή έγραψε ο stelios ότι δεν σε καλύπτει αν έχεις δοκιμάσει 4g.
stelios18120 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Τι να σου πω, μια χαρά γρήγορο μου φαίνεται! Τι δεν μπορείς να κάνεις με 3g δηλαδή;Πχ Φαντασου εν κινηση οταν εχω GPS με 3g αργρι τοσο που περασα τον δρομο που επρεπε ν στριψω και μ το εβγαλε μετα. Τραγικο. Η θελω ν ανοιξω μια σελιδα να δω αμεσα μια τιμη λογω δουλειας κ περιμενει ο πελατης κ κανει "αρκετη" ωρα ν ανοιξει και δεν λεει..αμηχανια.. Παντως περα απο την πλακα δεν βολευει και σε online στοιχηματισμο αργει να δωσει αποδοσεις για πονταρισμα και πολλα αλλα παραδειγματα που μπορω να σκεφτω Αν εχεις χρονο και δεν βιαζεσαι για κατι σοβαρο εισαι οκ και οχι απλα με 3G αλλα και με H 1
mpokwsths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Επειδή έχω ακούσει τόσα σήμερα για το πόσο άχρηστο είναι το 3G, θα το κλειδώσω σε 3G (Vodafone) για την επόμενη εβδομάδα για να τεστάρω.
zio10 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Εμένα και σε pc μα χαρά με καλύπτει το 3g για σερφάρισμα πάντως.
Antretng Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γιατι θεωρειτε δεδομενο οτι θα εχετε 3G; Οταν δεν εχω 4G παω σε E, H και περιμενω 1 λεπτο να μου ανοιξει η εφαρμογη του Lidl ή αλλες που πρεπει να κατεβασουν καποια data ή να βρει διαδρομη το gps κλπ. Πολύ σωστό. Υπάρχουν περιοχές (επαρχία) που καλύπτονται από 800αρα μπάντα και όχι 3g μιας και η 800αρα μπορεί να καλύψει μεγαλύτερες αποστάσεις.
mpokwsths Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μπορεί, αλλά π.χ. στην περίπτωση μου 9 στις 10 φορές ισχύει το αντίστροφο. Σε περιπτώσεις δύσκολων περιοχών της επαρχίας έχω 3G/HSPA και ΔΕΝ έχω 4G. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα