Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπέρα!

Διαμένω σε μία περιοχή της οποίας η κεραία κινητής της Cosmote έχει αφαιρεθεί και το σήμα είναι ανυπόφορο. Κατέφυγα λοιπόν στη Vodafone και μη θέλοντας να αποχωρηστώ τον παλιό μου αριθμό, ξεκίνησα την αναζήτηση ένος πολύ φθηνού dual-sim κινητού, το οποίο θα υποστηρίζει εφαρμογές κοινές (facebook lite, telegram, viber -- παίζει δεν παίζει τόσο βαρύ που έγινε πλέον --, και κανένα spotify) αλλά και όχι κάτι περισσότερο. Η μπαταρία είναι αυτή που με προβληματίζει. Θα ήθελα να μπορώ να χρησιμοποιήσω το τηλέφωνο για ~1-1,5 μέρα πριν χρειαστεί να το φορτίσω πάλι. Από χώρο αποθήκευσης δεν με ενδιαφέρει πολύ.

Μετά από εκτενή αναζήτηση σε site τύπου skroutz και forum ξένων και μη, κατέληξα σε 2 μοντέλα.

Αν έχετε τυχόν εμπειρίες με τα μοντέλα, παρακαλώ να τις αναφέρετε.

Δεκτές και οι επιπλέον προτάσεις!

Link.png Site: ZTE Blade L100

Link.png Site: TP-LINK Neffos Y5L

Link.png Site: Oukitel U22

Τείνω κατά πολύ προς το 2ο (TP-LINK)

Δεν θα ήθελα η τιμή να ξεφύγει πάνω από ~60-70 ευρώ!

Ευχαριστώ!

Επεξ/σία από peritrima
Δημοσ.

Το κοίταξα το συγκεκριμένο λιγάκι. Δεν βλέπω πουθενά πληροφορίες για μπαταρία, στα σχόλια δεν αναφέρει κανείς διάκεια ζωής.

Έχουμε πληροφορίες επί του θέματος?

Την συγκεκριμένη συσκευή την έχεις χρησιμοποιήσει - ή κάποιος γνωστός σου?

Δημοσ.

όχι δεν έχω χρησιμοποιήσει την συσκευή την ανέφερα ως παράδειγμά + η oukitel είναι γνωστή κινέζοεταιρεία ... μην περιμένεις να κάνει παπάδες κινητό των 70€ πάντως απ αυτά που κοιτάς είναι καλύτερο μόνο που τρέχει android 7 φτάνει .. δεν θα χεις πρόβλημά με τις εφαρμογές στο μέλλον ... 

Δημοσ.

2 προτασεις ακομα...

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oukitel-k4000-lite

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-x5-max-pro

με 4000 μπαταρια....!! 

ΥΓ  επισης δεν καταλαβα, γιατι αποχωριστηκες τον "παλιο" σου αριθμο, και δεν τον μετεφερες στην VODAFONE?

• Like 1
Δημοσ.

2 προτασεις ακομα...

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-oukitel-k4000-lite

https://www.kimovil.com/en/where-to-buy-doogee-x5-max-pro

με 4000 μπαταρια....!! 

ΥΓ  επισης δεν καταλαβα, γιατι αποχωριστηκες τον "παλιο" σου αριθμο, και δεν τον μετεφερες στην VODAFONE?

Δεν τον αποχωρήστηκα, γι' αυτό και έψαχνα κινητό με 2 κάρτες SIM. Με τους ανθρώπους που επικοινωνώ πιο συχνά δεν θα μπορούν να με καλέσουν δωρεάν αν άλλαζα εταιρία. Με τη δεύτερη κάρτα απλώς βολεύουν εμένα τα πακέτα προς όλους που έχουν. Και άλλες λεπτομέρειες.. Τα υπέρ της κάθε εταιρίας.

Ωραίες οι προτάσεις, σαφώς και πιο καλά τηλέφωνα φαίνονται, αλλά ξεφεύγω από το διαθέσιμο budget.

Παρήγγειλα τελικώς το Oukitel U22, στα 60κάτι. Ελπίζω να παραμείνει λειτουργικό για πάνω από 2 μήνες :)

Δημοσ.

Ωραίες οι προτάσεις, σαφώς και πιο καλά τηλέφωνα φαίνονται, αλλά ξεφεύγω από το διαθέσιμο budget.

Παρήγγειλα τελικώς το Oukitel U22, στα 60κάτι. Ελπίζω να παραμείνει λειτουργικό για πάνω από 2 μήνες :)

πως ξεφευγεις? αφου παραπλησιες τιμες εχουν...!  :confused:  :confused:

εγω παντως θα προτιμουσα το X5 Pro..!  εχω παρει το παλιο Χ5 σε 2-3 φιλους και ακομα δουλευει....!!! 

Δημοσ.

Το συγκεκριμένο θα καθυστερήσει 30-40 μέρες με 75 ευρώ, και αν ήταν και σε ευρωπαική αποθήκη η τιμή θα ανέβαινε κανα 7-10 ευρώ.. Αν το budget ήταν μεγαλύτερο θα το σκεφτόμουν να ανέβω λιγάκι παραπάνω για κάτι καλύτερο.

Δημοσ.

Γνωστός μου πήρε oukitel δεν θυμάμαι μοντέλο κάπου εκεί το αγόρασε, και τελωνείο έφαγε άλλα 30€ περίπου και στον μήνα πάνω σταμάτησε να φορτίζει, δεν ασχολήθηκε για επιστροφή πήρε άλλο, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τέτοια τηλέφωνα είναι πεταμένα λεφτά καλύτερα να περιμένω όταν έχω ένα 150αρι να πάρω ένα σοβαρό τηλέφωνο (xiaomi Redmi 4x) πάρα φθηνό.

Δημοσ.

Γνωστός μου πήρε oukitel δεν θυμάμαι μοντέλο κάπου εκεί το αγόρασε, και τελωνείο έφαγε άλλα 30€ περίπου και στον μήνα πάνω σταμάτησε να φορτίζει, δεν ασχολήθηκε για επιστροφή πήρε άλλο, εκεί που θέλω να καταλήξω είναι ότι τέτοια τηλέφωνα είναι πεταμένα λεφτά καλύτερα να περιμένω όταν έχω ένα 150αρι να πάρω ένα σοβαρό τηλέφωνο (xiaomi Redmi 4x) πάρα φθηνό.

Εχω 2 oukitel k6000 pro εδω και ενα χρονο και δεν εχουν παρουσιασει τιποτα ,εχω φερει εδω και 4 μηνες σε συναδελφο το oukitel k10000 pro το οποιο παλι δεν εχει παρουσιασει προβλημα , αστοχια στατιστικα μπορει να  υπαρξει σε ολες τις εταιριες ,και τα xiaomi κανουν βλαβες...ολα τα κινητα κανουν βλαβες ,ειτε κανουν 60 ευρω ,ειτε 150 ,ειτε 200....

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...