Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ. (επεξεργασμένο)

Καλησπερα. Εκαψε 2 port το παλιο router δεν εχει σημασια τι ηταν μια που ειχαμε δικτυακα προβληματα(αρκετα αργο internet, και καποια page not found). Δεν ξερουμε αν φταιει το router ή καποιο switch μεσα σε switch. Λειτουργει και εχει καμμενο πορτ.

Λοιπον δικαιουμαστε δωρεαν router απο ote. Εχουμε περιππου 28 υπολογιστες (ενσυρματη συνδεση οχι wifi) απο πισω και ολα τα καλωδια καταληγουν εκει, μετα απο τα switch. Θα μπορεσει να το στηριξει;

Να βαλω και τα 2 πανω;

Να διαλεξω ρουτερ γινεται;

Επεξ/σία από Zerg13
Δημοσ.

Αν αναφέρεσαι στο speedport entry 2i (εμένα αυτό μου έδωσαν), δεν είναι κακό. Και εγώ έχω πολλές συσκευές (κοντά στον αριθμό είμαστε, αλλά σε εμένα οι περισσότερες είναι ανενεργές, κάτι τηλεοράσεις κλπ.), και το μόντεμ τις άντεξε.

Το πρόβλημα με το μόντεμ του ΟΤΕ είναι ότι όλες οι λίστες κόβονται στο 10. 10 εγγραφές για άνοιγμα θηρών, 10 MAC για απόδοση IP, κλπ.

Οπότε αν θες τέτοιες ρυθμίσεις, δεν αρκεί. Αν όλες οι συσκευές σου έχουν δηλωμένες static IP, ίσως σου φτάσει.

Εγώ τελικά πήγα σε λύση να βάλω ένα ρούτερ πίσω από το μόντεμ, με PPPoE Passthrough. Όχι ότι δεν είχα θέματα με το ρούτερ (δες εδώ: http://www.insomnia.gr/topic/654865-asus-brt-ac828-wireless-router/).

Φυσικά και μπορείς να βάλεις ρούτερ, απλά μην πάρεις αυτό που αγόρασα εγώ. Δεν είναι καλό, και είναι και ακριβό. Και η υποστήριξη της ASUS είναι κακή στην χώρα μας.

Δημοσ.

Dynamic ip ολες εκτος απο 2-3. Γιατι να ανοιγω θηρες και να αποδιδω ip;

Εχω ταυτοχρονη χρηση και των 28 μηχανηματων

Παρακαλούμε συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Θα είστε σε θέση να αφήσετε σχόλιο αφού συνδεθείτε

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...