philos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Λοιπόν παιδιά, αύριο θα πάω από το σπίτι μιας φίλης που εδώ και καιρό έχει θέμα με τον σταθερό της υπολογιστή. Η μόνη πληροφορία που έχω είναι ότι βάζει πληκτρολόγιο και ποντίκι σε USB και δεν δουλεύουν σε όποια θύρα κι αν τα βάλει, ενώ, μάλλον δεν λειτουργούν ούτε κατά την εκκίνηση του υπολογιστή (πχ για να μπούμε BIOS). Πάνω κάτω μπορείτε να φανταστείτε καμία αιτία να μου πείτε να τα έχω υπόψιν μου; Λέτε να πρόκειται για μητρική με καμένες USB; Περισσότερα αύριο το βράδυ.
billiboo Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 μπορει ναναι και το ποντικι με το πληκτρολογιο που εχουν το θεμα.οποτε παρε μαζι σου αλλα για να δοκιμασεις.
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν εχεις ps/2 πληκτρολογιο παρε το μαζι σου αλλιως δεν νομιζω να χαλασανε ολα μαζι ταυτοχρονα.. Αν ειναι θεμα driver usb τοτε θα μπαινει bios ενω αν ειναι θεμα controller μητρικης οχι.. Τελικα αν δεν κανεις κατι, παρε της μια usb card και κουμπωσε την στην μητρικη τουλαχιστον να εχει απο εκει 4 θυρες να βαλει πληκτρα-ποντικι..
mindtrapper Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Αν είναι εκεί προς Haswell γενιά το PC και το λειτουργικό Windows 10 τότε ίσως φταίει ότι είναι ενεργοποιημένο το USB 3 από το bios. Έχει κάτι επιλογές εκεί, Auto/Smart Auto/Off ή κάπως έτσι. Δοκίμασε να το κλείσεις.
philos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Update: επρόκειτο για ένα PC με Core 2 Duo/2GB RAM/500GB HDD/ μητρική μόνο με USB 2.0. Ξεκινάω το PC: λειτουργούσε κανονικά το πληκτρολόγιο (τα λαμπάκια), ενώ το optical mouse φώτιζε από κάτω. Η ώρα και οι ρυθμίσεις του BIOS είχαν χαθεί (σήμα ότι είχε εξαντληθεί από καιρό η CR2032, πράγμα που το επιβεβαίωσα και στο τέλος τέλος που τον έβγαλα από τη πρίζα και τον ξανά άνοιξα, την οποία μπαταρία άλλαξα στο τέλος), οπότε μου έβγαλε να πατήσω F1 για να μπω BIOS. Το πληκτρολόγιο λοιπόν λειτουργούσε κανονικά. Τελικά μετά το restart, μπήκε στα Windows 10, όμως ακριβώς μετά από κάθε φόρτωμα των Windows 10, ποντίκι και πληκτρολόγιο νεκρά! Ούτε τα φωτάκια τους δεν άνοιγαν, ενώ δοκίμασα να τα βγάλω/ ξανά βάλω. Οπότε μάλλον ήταν κάποιου είδους ασυμβατότητα/ drivers; Δεν ξέρω... Για να μην μακρηγορώ, η κοπέλα ούτως η άλλως δεν είχε αρχεία που ήθελε στο PC (ώστε να χρειαζόταν χειρισμός για να τα σώσουμε), οπότε έκανα αμέσως format σε Windows 7 Pro 64 bit και το PC λειτουργεί κανονικά. Το μόνο που πήρε το αυτί μου ήταν ότι είχε εγκατεστημένο κι ένα πρόγραμμα εν ονόματι Drivers Booster ή κάτι τέτοιο, αλλά δεν μπορώ να ξέρω αν έκανε αυτό το πρόβλημα. Αυτά.
Επισκέπτης Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Σου έκανε καμία "ομορφιά" για τον κόπο σου ή τζάμπα ασχολήθηκες?
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα