Προς το περιεχόμενο

pws 8a anaparastisw to menu tou nokia se flash (as)

magma

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

ekei pou epaiza me to scanner, scannarw to 6310 kai lew den ftiaxnw ena site pou na einai san to nokia kai na xrisimopoiei ta koumpia gia navigation kai tin o8oni gia na emfanizontai ta keimena? bazw loipon tin eikona sto flash ftiaxnw ta koumpia kai ftiaxnw kai 5 dynamic txtfields (line1,line2...line5) gia ta menu items mou. Ta menu items ta exw se ena pinaka [ items1("menu1","menu2","menu3","menu4","menu5","menu6","menu7"); ] .paratiriste oti ta menu items einai perissotera apo tis dia8esimes grammes (epitides :) ) .

Loipon molis o xristis pataei to koumpi menu kanw populate tis 5 grammes me tis 5 prwtes 8esei tou pinaka. ola kala. ftiaxnw kai to 'down' button na katebainei oso yparxoun menu items kai an den yparxoun na kanei kyklo (pali apo tin arxi). To problima mou einai oti den mporw na kanw to idio gia to 'up'. dld anebainei mexri tin koryfi tis o8onis alla den mporw na to kanw kykliko dld an px stin o8oni fainontai

-----------

menu 1

menu 2

menu 3

menu 4

menu 5

-----------

kai to highlight ftasei panw panw 8elw na ginei

-----------

menu 7

menu 1

menu 2

menu 3

menu 4

-----------

kai an ksanapati8ei

-----------

menu 6

menu 7

menu 1

menu 2

menu 3

-----------

kai fysika an ftasei sto telos na kanei kyklo...

e ayto den mporw na skeftw me tpt pws na to kanw :( :( :(

opoiadipote boi8eia eyprosdekti (den einai anagki na einai se actionscript, tin logiki 8elw kai kapoio kwdika kai 8a to brw)

eyxaristw :)

Αρχειοθετημένο

Αυτό το θέμα έχει αρχειοθετηθεί και είναι κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

• Δημιουργία νέου...