mr.angelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας εχω θεμα με τον παλιο υπολογιστη στο σπιτι που ολο εκανε θεματα και για καποιο καιρο ηρεμισε αλλα παλι αρχισε τα κολπα.... τωρα νεο φρουτο μου βγαζει "verifying dmi pool data". Στον hdd που ειχε μετα απο αυτο βγαζει "Insert disk" και στον δικο μου hdd απλα μενει εκει το ιδιο και στον ssd... (ολα εχουν καλο health) στον υπολογιστη μου και οι τρεις δουλευουν μια χαρα αλλα εκει τιποτα δοκιμασα να αλλαξω settings στα bios τιποτα, clear cmos παλι τιποτα. Πειγα να βαλω με usb bios update αλλα μου λει θελει floppy μονο.... υπαρχει κατι να κανω η παω για αλλο combo? Μητρικη:ga-g31m-s2lcpu: Intel core 2 quad q6600ram:2gb gpu on boardpsu: deer κουτι: αγνωστοφωτο ενδεικτικη απο το internet
mr.angelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 δοκιμασα να βγαλω το cd drive αλλα τιποτα.. φιαχνεται?
cpc464 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος δίσκος είναι το primary boot device?,μπές στο bios και βάλε τον πρώτο στην λίστα του boot sequence.
mr.angelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Ποιος δίσκος είναι το primary boot device?,μπές στο bios και βάλε τον πρώτο στην λίστα του boot sequence. Το εκανα αλλα τιποτα...
dancer_69 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται και όταν το τροφοδοτικό υπολειτουργεί. Δοκίμασε αφού έχεις και άλλο pc να αλλάξεις το τροφοδοτικό και να το λειτουργήσεις έτσι για λίγο. 2
mr.angelos Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 18 Σεπτεμβρίου 2017 Τέτοια προβλήματα παρουσιάζονται και όταν το τροφοδοτικό υπολειτουργεί. Δοκίμασε αφού έχεις και άλλο pc να αλλάξεις το τροφοδοτικό και να το λειτουργήσεις έτσι για λίγο. θα δοκιμασω ευχαριστω
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Κανε reset bios to default (απο το menu) του Bios. 1
mr.angelos Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 τα εκανα αυτα που ειπατε αλλα τιποτα και παλι να το στειλω απο εκει που ηρθε?
ZELOMOTH Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 καλωδια δεδομενων αλλαξες? Κοιταξες μηπως controller sata ide ahci αγγουρια καλυβιωτικα ειναι disabled ξερω γω?
Alexlooker Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 19 Σεπτεμβρίου 2017 Γεια σας εχω θεμα με τον παλιο υπολογιστη στο σπιτι που ολο εκανε θεματα και για καποιο καιρο ηρεμισε αλλα παλι αρχισε τα κολπα.... τωρα νεο φρουτο μου βγαζει "verifying dmi pool data". Στον hdd που ειχε μετα απο αυτο βγαζει "Insert disk" και στον δικο μου hdd απλα μενει εκει το ιδιο και στον ssd... (ολα εχουν καλο health) στον υπολογιστη μου και οι τρεις δουλευουν μια χαρα αλλα εκει τιποτα δοκιμασα να αλλαξω settings στα bios τιποτα, clear cmos παλι τιποτα. Πειγα να βαλω με usb bios update αλλα μου λει θελει floppy μονο.... υπαρχει κατι να κανω η παω για αλλο combo? Μητρικη:ga-g31m-s2l cpu: Intel core 2 quad q6600 ram:2gb gpu on board psu: deer κουτι: αγνωστο φωτο ενδεικτικη απο το internet Μια καθαρη εγκατασταση λειτουργικου χρειαζεται και 32-bit windows.
mr.angelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μια καθαρη εγκατασταση λειτουργικου χρειαζεται και 32-bit windows. το θεμα ειναι οτι αν βαλω το σκληρο στο pc μου μια χαρα ειναι αν βαλω τον ssd απλα λεει verifying dmi pool data.....success και μενει εκει.... στο bios ειναι ολα ok δεν ξερω τι αλλο να κανω
cabdik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε ψαξτο λιγο με τους δισκους και τα καλωδια. δλδ αλλαξε και καλωδια, αλλα δοκιμασε και αλλο δισκο στην μητρικη αυτη...!! εχω βαλει στην ιδια ακριβως μητρικη, SSD OCZ ARC 240GB και δουλευει αψογα. κανε ενα BIOS RESET και ξεκινα το ψαξιμο. αλλιως εχει βλαβη ο Controller. δεν μπορω να εξηγησω κατι αλλο...!!
mr.angelos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Μέλος Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 φιλε ψαξτο λιγο με τους δισκους και τα καλωδια. δλδ αλλαξε και καλωδια, αλλα δοκιμασε και αλλο δισκο στην μητρικη αυτη...!! εχω βαλει στην ιδια ακριβως μητρικη, SSD OCZ ARC 240GB και δουλευει αψογα. κανε ενα BIOS RESET και ξεκινα το ψαξιμο. αλλιως εχει βλαβη ο Controller. δεν μπορω να εξηγησω κατι αλλο...!! εχω κανει reset και εχω αλλαξει καλωδια δοκιμασα τον δικο του σκληρο και στα bios το pc μου δεν τον βλεπει αλλα αν μπουταρο και μπω windows τον βλεπει σαν δευτερο.... ο δισκος τα εχει παιξει μου φαινετε αλλα ο ssd bootαρει κανονικα στο pc μου αλλα το αλλο δεν λεει να bootαρει Edit: Ευχαριστω για την βοηθεια!!!! λογικα θα κανει παρεα στην αποθηκη με τα πραγματα εκει περα... βρεικα λογο για νεο build θα δοσω το δικο μου να παω και εγω intel να δω και ασπρη μερα...
cabdik Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εχω κανει reset και εχω αλλαξει καλωδια δοκιμασα τον δικο του σκληρο και στα bios το pc μου δεν τον βλεπει αλλα αν μπουταρο και μπω windows τον βλεπει σαν δευτερο.... ο δισκος τα εχει παιξει μου φαινετε αλλα ο ssd bootαρει κανονικα στο pc μου αλλα το αλλο δεν λεει να bootαρει Edit: Ευχαριστω για την βοηθεια!!!! λογικα θα κανει παρεα στην αποθηκη με τα πραγματα εκει περα... βρεικα λογο για νεο build θα δοσω το δικο μου να παω και εγω intel να δω και ασπρη μερα... συγνωμη, δεν καταλαβα... η Intel μητρικη δεν στα κανει αυτα τα κολπα..? πως θα βρεις την υγεια σου, λοιπον με την INTEL...? δεν καταλαβα.....!!!!!! παντως το DISK BOOT FAILURE βγαινει οταν το συστημα δεν βλεπει τον δισκο Bootαρισματος (με τα Windows δλδ). τωρα γιατι συμβαινει αυτο, μονο εσυ μπορεις να το ψαξεις, ΑΝ θες...!!! 2
BlueBlood7 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 τα εκανα αυτα που ειπατε αλλα τιποτα και παλι να το στειλω απο εκει που ηρθε? Ποια έκανες? Δοκίμασες άλλο τροφοδοτικό? Και ποιο? 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα