Προς το περιεχόμενο

Η Samsung επιτρέπει πλέον την απενεργοποίηση του Bixby πλήκτρου στο Galaxy S8

Hal9000

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Εγώ έχω ορκιστεί στο Μανιτού να μην ξαναπάρω Samsung, να μην ξανακουμπήσω καν. Εκτός κι αν ασχοληθώ σοβαρά με τον μονόδρομο του rooting

Τι σου εκαναν οι Κορεατες?
Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Τι σου εκαναν οι Κορεατες?

Γενικά, σαν λαός τίποτα. Όχι πως έχω πολλή επαφή βέβαια με την κουλτούρα τους. Οι συγκεκριμένοι Κορεάτες της Samsung, έχουν καταφέρει να φτιάχνουν πολύ ελκυστικές συσκευές από άποψη υλικού, αλλά με ένα λογισμικό για κλάμματα. Τίγκα στο bloatware, με "καρτουνίστικο" ύφος (καμία σχέση με το μινιμαλιστικό material design που έχει προωθήσει η Google) και με in-house χαζομάρες τύπου Bixby. Επίσης, δεν γερνάνε πολύ ωραία οι συσκευές, συν το οτι τα updates έρχονται πολύ αργά. 

Το Android ξεκίνησε για μένα ως μόνη λύση (δεν μπορούσα και δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα για ένα iPhone, ενώ για android flagship μέσω σκρουτζ, χρειάζεται να δώσεις πολύ λιγότερα) όμως έχει εξελιχθεί πλέον σε επιλογή. Χρησιμοποιώ πολλά google services, έχει διάφορα στοιχεία που υπερτερούν του iOS (για μένα). Και έχω καημό το οτι ο μεγαλύτερος κατασκευαστής, με το μεγαλύτερο R&D, την καλύτερη αλυσίδα, τα τα τα, βγάζει τόσο sub-par συσκευές.

Ωχου μην τα τα παρετε ρε παιδια, δεν εχω κατι προσωπικα με κανενα σας αλλα αυτο το πραγμα σε καθε topic που αφορα θεματα που σχετιζονται με τα Samsung και τα Apple να μπαινει ο καθενας και να μας γραφει τα χιλιοειπωμενα κατανταει κουραστικο.. 

Δηλαδη πρεπει να ειμαι και ο μονος που εγραψε κατι σχετικο με το θεμα, και αλλοι ενας δυο κατι σχετικο τελοσπαντων.. Eλεος δηλαδη λιγο on topic δεν βλαπτει.. Αν δεν εχετε να γραψετε και τιποτα επι της ουσιας στο θεμα καλο θα ειναι να πατε να κραχτειτε στα τοπικ τουλαχιστον των συσκευων τα μεγαλα..

Nεφρα,προβατα,μακακες Κορεατες,κλεφτες Αμερικανοι,ωραιοι Κινεζοι (μεχρι να ακριβυνουν και αυτοι) κτλ κτλ.. Δεν φτανει που τα βλεπουμε και στο fb απο τον καθε ασχετο, μπαινουμε και σε τεχνολογικα φορα πλεον και σε καθε θεμα τα ιδια;

[butthurt /on] And there we go.. Δεν πήγαινε προσωπικά σε κανένα είναι γενικότερο και κουράζει, αυτό είναι όλο, που να μην το εγραφα κιόλας..[butthurt /off].

Επειδή βλέπω όμως ότι προς τα εκεί πάει συνεχίστε ελεύθερα μην ενοχλείστε..

Αυτή η εμμονή μερικών εταιριών με τους ψευτοassistant τους να στους πλασάρουν με το έτσι θέλω, είναι πραγματικά γελοία. Πάλι καλά που το πήρανε χαμπάρι ότι σπάνια χρησιμοποιεί τους Assistant κάποιος στο κινητό του.

Στο αυτοκινητο ειναι αρκετα χρησιμος. 

ένα έχω να πω μια χαρά κάνει τι δουλειά του και το Siri και το bixby...όταν μιλάμε για τις κορυφαίες συσκευές της αγοράς

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα

• Δημιουργία νέου...