Loinen Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Αν ειχε βλαβη οποιοδηποτε στοιχειο στην μητρικη, δεν θα ανοιγε καν. Οποτε συνηθεις υποπτος ειναι το τροφοδοτικο. Δυστυχως οπτικα δεν μπορουμε να κανουμε διαγνωση, και δεν μπορουμε να φερουμε ενα παγκο εργαλεια σπιτι σου να δουμε τι ακριβως φταιει. Με βαση αυτα που ειδα, εικαζω οτι μαλλον το ολοκληρωμενο το οποιο ευθυνεται για τα βραχυκυκλωματα αρχιζει και σε κανει νερα, οχι το ιδιο, αλλα το φιλτρο αντισταση πυκνωτης που προηγειτε απο αυτο. Τωρα το θεμα ειναι που τα εχωσαν. Και εκει μπαινει ο παγκος που προανεφερα. Λυση. Πας σε αλλο τροφοδοτικο, και γλυτωνεις μερικες ασπρες τριχες στην κεφαλη !!! 1
Hazuki Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Tο hybrid mode στο τροφοδοτικό σημαίνει ότι ο ανεμιστήρας του ανάβει και κλείνει ανάλογα με την θερμοκρασία. Από την στιγμή που το pc δεν ανοίγει όταν έχεις το τροφοδοτικό σε hybrid mode μάλλον κάτι την έχει ακούσει μέσα στο psu, πυκνωτής ή ολοκληρωμένο. Θα σου πρότεινα και γω μαζί με τους υπόλοιπους αλλαγή τροφοδοτικού.
elpaso1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Τώρα που πήγα να τον ανοίξω μετά από 10 ώρες έκανε νερά. Οπότε το πρόβλημα είναι πιο έντονο σε cold boot. Το τροφοδοτικό κάνει πιο έντονους ήχους και αλλάζουν με το κάθε πάτημα του start. Επίσης ακόμα δυσκολεύεται να ανοίξει, ακόμα και μετά από 5 άνοιξέ /κλείσε, τα οποία όλα έγιναν με το κόλπο. Μάλλον τροφοδοτικό είναι, απλά αρνιομουν να το πιστέψω. Αύριο κιόλας θα πάω να αγοράσω κάποιο καινούριο. Μάλλον έχω καταλήξει στο Seasonic M12II-520 Evo. Σας ευχαριστώ για την βοήθεια και συγνώμη αν σας κούρασα.
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Λοιπον σημερα μου το εκανε ξανα μετα απο αρκετους μηνες. Εκλεισα το τροφοδοτικο, το ανοιξα και ανοιξε και ο υπολογιστης μετα. Εχω αλλαξει μητρικη, επεξεργαστη, ραμ. Τα ιδια ειναι κουτι, τροφοδοτικο, gpu, σκληροι δισκοι. Επισης οταν ειχα βαλει και την καινουρια καρτα γραφικων, εκανε αρκετα restart μεσα στην ημερα. Οποτε και τωρα ειμαι με την παλια ξανα. Καποια ιδεα; Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από elpaso1
Ronnie1985 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 2 ώρες πριν, elpaso1 είπε Λοιπον σημερα μου το εκανε ξανα μετα απο αρκετους μηνες. Εκλεισα το τροφοδοτικο, το ανοιξα και ανοιξε και ο υπολογιστης μετα. Εχω αλλαξει μητρικη, επεξεργαστη, ραμ. Τα ιδια ειναι κουτι, τροφοδοτικο, gpu, σκληροι δισκοι. Επισης οταν ειχα βαλει και την καινουρια καρτα γραφικων, εκανε αρκετα restart μεσα στην ημερα. Οποτε και τωρα ειμαι με την παλια ξανα. Καποια ιδεα; Αλλαξε τροφοδοτικο να τελειωνουμε.
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Επισης κατι που το κανει μονο με την gtx 770 και οχι με την 5600xt ειναι οτι καθε φορα που ανοιγω τον υπολογιστη, ακουγεται ενας ηχος σαν "τσακ" απο το τροφοδοτικο. Η gtx 770 εχει 2 υποδοχες 6+8 pin, ενω η 5600xt αν θυμαμαι καλα ειχε μονο μια 8pin.
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Και περιμενεις μεχρι ολοι εδω να σου (τα) ψαλλουμε? "-ω-ω-ω- το τροφοδοτικοοο, τοο τροφοδοτικοοοο!!" 😛
koolisk6 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 τα τζαμπε μαντζούνια που θα προταθούν στο ινσομνια είναι πιο ωραία, που να δίνεις λεφτά για τροφοδοτικό τώρα ε....
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Οταν ο υπολογιστης δεν θα ανοιγει, μονο τοτε θα αγορασω καινουριο τροφοδοτικο.. 170 ευρω ειχα δωσει για αυτο. Επεξ/σία 1 Μαρτίου 2020 από elpaso1
TheDevilMayCare Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Ετουτο δηλαδη τιμη αγορας, λεει απο ελαχιστα ως απολυτως...τιποτα! Ειδικα οταν δεν ειναι επανω το λιγοτερο σε ups εχω δει να παθαινουν ζημια, και 1000αρια & 1200αρια τροφοδοτικα! -που οχι δεν ηταν φθηνοτερα, απο το XFX ProSeries 750W Black Edition... Εχω δει προσφατα βαρια ρευματοπληγωμενο 850αρι -Seasonic οχι αστεια- να προσπαθει να τη παλεψει: πανω κατω ιδια <<συμπτωματα>>. Θελεις να ζησεις, απολυτως εν γνωση σου με αυτα.. μεχρι να αποθανει εντελως καποια στιγμη, μια χαρα, κανενα θεμα! Αλλα, εξισου μια χαρα, να κλεισει το θεμα εδω! 🤨
elpaso1 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Μέλος Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Οποτε το κλεισαμε οτι ειναι τροφοδοτικο; Γιατι ακουστηκαν απο μητρικες και μνημες, μεχρι καποιο βραχυκυκλωμα στα καλωδια του κουτιου.
BadBoy Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Και ξέρετε ποιο είναι το αστείο ε; Άμα του κάψει οτιδήποτε το τροφοδοτικό, μετά θα έρθει εδώ να λέει σας τα λέγα, το τάδε ήταν. 1
pcmasteralex Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 1 Μαρτίου 2020 Συγγνώμη που επεμβαίνω φίλε, αλλά ξέρεις εδω και χρόνια οτι έχει πρόβλημα το τροφοδοτικό και δεν το αλλάζεις; Κανει περίεργους ήχους και δεν ποσταρει το pc χωρίς κολπακια και το σκέφτεσαι ακόμα; Θα μπορούσε να σου ειχε κάψει τα πάντα ένα προβληματικό psu. Επίσης έκανες αναβάθμιση και το μονο που δεν άλλαξες ήταν το τροφοδοτικό. Με ποια λογική αφήνεις χαλασμένο τροφοδοτικό σε καινούργιο σύστημα. Γτ ρωτας και ξαναρωτάς τα ιδια πραγματα ενω σου λεμε ολοι αλλαξε psu. Τι παει να πει έδωσα 150 ευρώ; Αν χαλασε εντός εγγύησης επιστροφή, αν είσαι εκτός δυστυχώς πρέπει να ξαναπληρώσεις άλλο. Φιλικά πάντα και χωρίς παρεξήγηση, πρέπει να το πάρεις απόφαση. Το τροφοδοτικό ειναι απο τα πιο νευραλγικά κομμάτια ενος build.
Dragonlordcv2002 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 4 Μαρτίου 2020 (επεξεργασμένο) Μήπως λέω μήπως να το πήγαινες σε τεχνικό, εδώ προσπαθούν τόσες σελίδες να σου πουν για το PSU. Πήγαινέ το σε ένα μάστορα να στο δει και να το πάρεις κομπλέ. Α ένα UPS επίσης σκέψου... είναι η καλύτερη αναβάθμιση για να μην κλαίς PSU. Επεξ/σία 4 Μαρτίου 2020 από Dragonlordcv2002
hyperionthetitan Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 Δημοσ. 5 Μαρτίου 2020 πρόσεχε μην σου κάψει τίποτα το τροφοδοτικό. Έχω καεί (και κυριολεκτικά και μεταφορικά) από τροφοδοτικό πριν 15-16 χρόνια, όπου πήρα καινούργια μητρική στα χέρια, και έμαθα. Για μένα είναι το Α και το Ω για ένα pc και ας μην του δίνουμε τόση σημασία όσο δίνουμε στην κάρτα γραφικών πχ. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα