elpaso1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δυστυχώς δεν έχω φράγκο. Το θέμα δεν είναι παλιό, καινούριο. Αυτό μου το έκανε από τον 2ο χρόνο. Και είχα σταλεί και 1800 σύνολο. Μάλλον θα πάρω καινούρια μητρική για αρχή. Αν είναι κάποιος πυκνωτής, μπορώ να το φτιάξω εγώ; Αν και υπάρχει πάλι η λύση να τον αφήνω 5 μήνες ανοικτό.
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δεν υπάρχει λόγος να το λειτουργείς όλη μέρα συνεχόμενα. Εγώ στη θέση σου πάντως θα ξεκινούσα από τροφοδοτικό, είναι πιο ύποπτο γιατι και εγώ με XFX δεν είχα καλή εμπειρία, οκ τυχαίνει λες, αλλά από την άλλη είναι η πιο εύκολη αλλαγή που μπορείς να κανεις γιατι η μητρική σου ειναι και από τις καλες. Ίσως ηλεκτρονικός να μπορούσε να επισκεύασει τον πυκνωτη.
elpaso1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Ισως βοηθάνε αυτές οι φωτογραφίες; Δεν μπορώ να βγάλω τις βίδες από κάτω, εχουν κολλήσει. http://imgur.com/gallery/yAW0SwY Ποιο τροφοδοτικό προτείνετε; Θέλω κάτι οικονομικό και αξιόπιστο. Έχω την gtx 770. Νομίζω και με 550w θα είμαι κομπλέ. Σε λίγο θα ανεβάσω φώτο και από την μητρική. Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από elpaso1
thetiesthatbind Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 https://www.skroutz.gr/s/8570592/Corsair-CX-Series-CX550M.html 5 ετη εγγυηση https://www.skroutz.gr/s/12685462/Thermaltake-Smart-RGB-600W.html 3 ετη εγγυηση.
elpaso1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Υπάρχει περίπτωση να είναι το cpu fan ; Παίζει ρόλο; Γιατί και πάλι που τεσταρα το μεσημερι μόνο με 1 dim πάνω μου έβγαζε cpu fan error, δλδ ότι έχει χαμηλές στροφές. Μπορώ να το τεστάρω χωρίς καθόλου fan ; Επεξ/σία 13 Απριλίου 2019 από elpaso1
STORM1978 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Καμιά φώτο από την μητρική? Μια όλη την μητρική χωρίς τίποτα και μετά μια γύρω από τον επεξεργαστή και τα πυκνωτάκια που βρίσκονται τριγύρω του.
elpaso1 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Προσπαθώ να ανεβάσω και κολλάει από το κινητό. Έχω μπλέξει. Θα προσπαθήσω ξανά. Λοιπόν δεν τα παρατάω, θέλω να μάθω ακριβώς τι φταίει. Έβγαλα ένα καλύτερο βίντεο με slow motion. Πάντα ο υπολογιστής μετά τα codes 79 00 κλείνει και ανοίγει ξανά. Την δεύτερη φορά είναι κομπλέ κατά 90% απο τις δοκιμές μου, αλλιώς ίσως επαναλάβει ακόμα μια φορά το restart. Πολύ περίεργο. https://streamable.com/ii62h Έτοιμες και οι φώτο. http://imgur.com/gallery/YyPGLo7
STORM1978 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Δημοσ. 13 Απριλίου 2019 Οπτικά δεν φαίνεται κάτι. για βγάλε και τον επεξεργαστή από την θέση του και βγάλε φωτογραφία το κάτω μέρος του καθώς και το socket στο οποίο είναι αυτή την στιγμή χωρίς τον επεξεργαστή μήπως έχεις στραβωμένο πινάκι-πινάκια.
elpaso1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Λοιπόν το προηγούμενο μήνυμα με τα codes ξεχάστε το. Απλά είχα βάλει το καλώδιο στο cpu opt και όχι στο cpu fan για αυτό και έκανε το ρεσταρτ. Τώρα έφτιαξε. Θα συνεχίσω για λίγο ακόμα τα κλείσε σβήσε να δω.
rofl Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) παντως αν ο υπολογιστης δεν παιρνει με τη μια και θελει 2 -3 προσπαθειες η και να παρει μετα για το πρωτο 5 λεπτο ειναι unstable μπλε οθονες κτλ, οπως επισης αν δεν το παθαινει οταν τον κλεινεις για καμια ωρα, αλλα πχ αν τον κλεινεις για ολοκληρο το βραδυ, o πιθανοτερος ενοχος ειναι το τροφοδοτικο. στο ειπαν ηδη, δεν εκατσα να διαβασω παραπερα αν δε το εχεις κοιταξει ακομα κοιτα το. μετα μητρικη αλλα ειναι 90% τροφ και 10% μητρικη imo Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από rofl
elpaso1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) Θέλω να ρωτήσω κάτι άλλο. Το πίσω μέρος της μητρικής παίζει κάποιο ρόλο; Δλδ μπορεί να έχει χαλάσει κάτι εκεί; Κάτι σαν μύτες λογικά είναι οι προεκτάσεις από τις συγκολλησεις στο μπροστινό μέρος; Κάποιες είναι στραβές. Σκέφτομαι μήπως το κουμπί start κάποιες φορές δεν δίνει σήμα; Παρατηρώ ότι εάν το πατήσω μια καλή μέχρι μέσα τότε συνήθως ανοίγει. Αν το πατήσω μια στα πεταχτά καποιες φορές δεν ανοίγει. Ναι συνήθως το παθαίνει όταν είναι κλειστό για ώρα. Οπότε μάλλον τώρα που το ανοιγοκλεινω δεν έχει και μεγάλη σημασία. Κάποιες φορές θυμάμαι που ο υπολογιστής έπαιρνε μπροστά όταν του έδινα καμία κλωτσιά, που σημαίνει ότι οντως καποιο βραχυκύκλωμα υπάρχει. Δεν ξέρω τώρα έχει μισή ώρα έστρωσε. Ίσως επειδή έφαγε κάτι μπουνιές το τροφοδοτικό. Μάλλον θα αγοράσω κάποιο καινούριο. Κρίμα τα λεφτά που είχα δώσει, ήταν και gold Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από elpaso1
rofl Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 (επεξεργασμένο) αν εχει 5 χρονια εγγυηση μπας και ειναι εντος? αν και θα πρεπει να παρεις ενα αλλο για οσο διαρκει το rma. τα χω παθει και σκεφτει ολα αυτα που περιγραφεις. μπαταρια, ακομα και με το διακοπτη αυτο που λες. καποια στιγμη θα πεθανει τελειως και θα κανει κανα μισαωρο να αναψει. αλλαξα τροφοδοτικο εδω και 3 χρονια και το συστημα παιζει κομπλε ακομα και σημερα. δεν θα αποκλεισω εντελως τη μητρικη, αλλα ετσι κι αλλιως για δοκιμη το τροφοδοτικο ειναι το πιο φθηνο ευκολο και πιο πιθανο απο τα 2. Επεξ/σία 14 Απριλίου 2019 από rofl
elpaso1 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Μέλος Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Το 13 το καλοκαίρι έγινε η αγορά. Οπότε έληξε η εγγύηση. Να ρωτήσω κάτι τελευταίο και να πάω για ύπνο. Ανάμεσα στα διάφορα q codes βγάζει και το 55, που σημαίνει memory not installed. Τι ακριβως εννοεί; Επειδή τις έχω στην θέση 2 και 4 και αυτό διαβάζει πρώτη την 1; Παντως έχει τόση ώρα δεν κάνει νερά. Θα δω αύριο που θα ξυπνήσω.. Σίγουρα κάπου βραχυκυκλωνει. Τώρα που το σκέφτομαι αν είναι να αγοράσω τροφοδοτικό θα πάρω κάτι καλό να το έχω και για το επόμενο μηχάνημα. Αλλά σίγουρα θα ψάξω να είναι αξιόπιστο. Ο μόνος λόγος που αδυνατώ να πιστέψω οτι είναι το τροφοδοτικό είναι ότι όσο και να έψαξα στο Google για το συγκεκριμένο μοντέλο να βγάζει προβλήματα, δεν βρήκα. Τόσο άτυχος πια; Μπορεί..
thetiesthatbind Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Άσε τι βγάζει το Google. Εγώ προσωπικά πάνω στο 6μηνο πέθανε το τροφοδοτικό μου (XFX). Δεν ξανά αγοράσα XFX εκ τότε. Αν πας για καλό τροφοδοτικό Corsair TX650-M (7 έτη εγγύηση) αλλιώς CORSAIR RM550X (10 έτη) και είσαι κομπλέ. 2
koolisk6 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 Δημοσ. 14 Απριλίου 2019 καλά κ επειδή έψαξε στο γοογλη για προβλήματα μητρικών έβγαλε την maximus και όλη την asus σκάρτη,έλεος.... που η συγκεκριμένη σειρά ήταν κ είναι κορυφαία σε κάθε σοκετ.... κ αντί να δοκιμάσει ένα τροφοδοτικό απ την αρχή που εμφανίστηκε το πρόβλημα (πασιφανές), καταφεύγει σε κομπογιαννιες κ τον έχει 3 μήνες ανοιχτό αλλά του ρθε πολύ ΔΕΗ κ φταίει το pc.... πιο τρολλ πεθαίνεις, αλλιώς έχει σοβαρό θέμα να κοιταχτεί.... 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα