Προς το περιεχόμενο

Αγορά νέου αυτοκινήτου: τι κάνω το παλιό;

dtzgr

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Έχω ένα punto που σε λίγο θα γίνει 16 ετών. Ήρθε λοιπον η ώρα της αλλαγής. Η απορία μου είναι τι μπορώ να κάνω με το παλιό;

- Αν πάω για μεταχειρισμένο, λογικά πρέπει να βρω μόνος μου τι θα κάνω το παλιό: δηλαδή να το πουλήσω. Υπάρχουν ιδέες τι και πώς;

- Αν πάω για καινούριο, δεδομένου ότι δεν υπάρχει πλέον απόσυρση, πάλι θα πρέπει να βρω μονος μου τι θα κάνω το παλιό. Ή παίζει να το πάρει ο αντιπρόσωπος;

Συνδέστε για να σχολιάσετε
Κοινοποίηση σε άλλες σελίδες

Κοιτα ποσο το πολανε στο Car.gr και βαλτο εκει αγγελια .

16 ετων δεν θα το παρει ο αντιπρόσωπος νομιζω.

εξαρταται... ποσο πιανει; 1000-1500; τα θες; θα τα παρεις, αλλα θα χρειαστει να αφιερώσεις λιγο χρόνο για να το βλέπουν...

Για μαντρα δυσκολο να στο παρει μεταχειρισμένο τόσο παλιο και αν το πάρει θα στο παρει κοψοχρονιά και θα σου πει "σου κανω και χαρη"... αν πας για καινουργιο υπαρχουν εταιρείες που δινουν bonus ανταλλαγης και πραγματικά μπορει να στο πάρουν σε καλό ποσο (φίλος πηρε καινουργιο Mercedes, εδωσε αμαξι 2500€ στην Mercedes, του το κοστολόγησαν 1900 και του εδωσαν εκπτωση απο το καινουργιο 3600 ή 3900 δε θυμαμαι)...

Σιγουρα δε χανεις κατι να το βγαλεις 5 φωτογραφίες και να το βαλεις μια αγγελια στο car, δε θα φας σύνολο πάνω απο 10'

• Like 1

Δεν με νοιάζει να πάρω μέχρι τελευταίου ευρώ την αξία του. Θα το έδινω και 20-25% πιο κάτω, αρκεί να γλυτώσω αυτόν τον χρόνο (που δεν υπάρχει, ο ρημαδιασμένος)...

E οποτε βλεπεις ποσο πιανει και το βάζεις μια καλή τιμή, +150-200€ γιατι θα στα κόψουν ακομα και γραφοντας μη διαπραγματευσιμη στην αγγελια.

Αφού είσαι διατεθειμένος να χάσεις τόσα βάλε μια ανταγωνιστική τιμή για να χτυπήσει το τηλ και ο πρώτος που θα έρθει να το δει πες του να σου κάνει πει μια τιμή για ένα γρήγορο deal και να το πάρει.

• Like 1

βάλτο στό car.gr ,αν ειναι σέ σχετικά καλή κατάσταση (οχι σκουριές - σοβαρά τρακαρίσματα - πρόβλημα σέ ηλεκτρικά-μηχανικά μέρη -τό χρώμα του δέν εχει χαλάσει από τόν ηλιο κλπ) κ τό δίνεις σέ χαμηλή εως λογική τιμή ,σίγουρα θά φύγει,

πές το σέ συγγενείς - φίλους - γνωστούς οτι το πουλάς - κάποιος μπορεί νά ενδιαφέρεται...

(απορία τί δουλειά κάνεις κ δεν εχεις χρόνο 5 λεπτά νά τό ανεβάσεις στό car.gr ...?)

μάλλον γιά βουλευτή η υπουργό σέ κόβω... :-D

Δεν είναι 5 λεπτά μόνο. Μετά πρέπει να τρέχει τον αγοραστή για τη μεταβίβαση ... Πχ αγία Παρασκευή που θέλει το λιγότερο ένα 2ωρο και άλμα ξέρεις τα κόλπα.

Αν του ζητήσει και βόλτα και συνεργείο να το τσεκαρει πίτα 5 λεπτά γίνονται 5 ώρες.

Μπορει να κανει εξουσιοδοτηση στον αγοραστη να τα κανει μονος του αυτά.

ΠΟΤΕ αυτό. Υπαρχουν δεκάδες περιπτώσεις που δε το εκαναν ποτε μεταβιβαση και φορτωναν τελη κλπ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Ενας διεκπαιραιωτης ειναι η λυση, 30€ παιρνει και τελειωνει το θέμα μονος του με μια εξουσιοδοτηση αο τον αγοραστη και μια απο τον πωλητη.

• Like 1

ΠΟΤΕ αυτό. Υπαρχουν δεκάδες περιπτώσεις που δε το εκαναν ποτε μεταβιβαση και φορτωναν τελη κλπ στον προηγούμενο ιδιοκτήτη.

Ενας διεκπαιραιωτης ειναι η λυση, 30€ παιρνει και τελειωνει το θέμα μονος του με μια εξουσιοδοτηση αο τον αγοραστη και μια απο τον πωλητη.

Εγω το εχω κανει δυο φορες χωρις πρόβλημα .Η πρωτη με ένα Jazz που ειχα ηρθε από Ηλεια ιπτάμενος της πολεμικης αεροποριας  το πηρε  αφου βεβαια μου το πληρωσε και εφυγε . Το ειχα παει πριν για ελεγχο σε συνεργειο που μου ειχε πει .Άλλη μια από Θηβα για ένα Ibiza του γιου μου .Απλα εκοψα την ασφαλεια από την επομενη μερα .

Η επικυνδυνοτητα και την αντιμετωπισα είναι με μαντρα που εκανε 2 μηνες και μετα από πολλα τηλεφωνα και εκφοβισμο ότι θα τον καταγγειλω στην εφορια , κατι που εκανα . Δεν ηθελε να το παρει στο ονομα του αμεσα  για να μην ξαναπληρωσει τελη μεταβίβασης .

Ειχα όμως στοιχεια ότι μου το ειχε πληρωσει με καταθεση σε τραπεζικο λογαριασμο .

αν δε το κανει ομως μεταβιβαση και μπλεξεις ομως με την εφορια δε γλυτωνεις! Καλυτερα 30€ σε διεκπαιρεωτη και να γινει σωστα η δουλεια...

μετα τόσο παλιο punto ειναι αμφίβολο αν θα το πάρει "σοβαρος αγοραστης" όπως ο ιπταμενοσ π.χ. που αναφερεις...οποτε ανεβαζει την επικινδυνότητα!

@ts βαλτο αγγελια και εδω και στο car με 3-4 φωτογραφίες και θα το δωσεις πιστευω

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...