Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

Πολύ ακριβό αλλά κορυφαίο! Ξεπρνάει το 1000ρικο αλλά δεν είναι ένα κινητό που στα 3 χρόνια θα κολλάει και θα είναι για πέταμα. Η διαφορά με το android είναι χαοτική. Επίσης όσοι το κράζεται γιατί είμαι σίγουρος πως αν σας δίνανε δυνατότητα επιλογής κινητού χωρίς να λάβετε υπόψην την τιμή θα διαλέγατε αυτό με κλειστά μάτια και τρέχοντας; Είπαμε ακριβό αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως αυτή τη στιγμή αφήνει όλα τα υπόλοιπα πίσω με διαφορά.

Θα επαιρνα το Samsung s8, + 700 ευρω διαφορα ευχαριστω πολυ.

Δεν εχει 1000ε εχει 1200ε για να μην πουμε για τα εξτρα που χρειαζεται να αγορασεις οπως καλωδια για γρηγορη φοτριση που πραγματικα θεωρω κοροιδια να μην τα εχει στο κουτι. ολα εχουν και τα ορια τους. και τα κινητα το 300ε το εχουνε πλεον ημαρτων.

• Like 3
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

H τιμη στην Αμερικη ειναι $999 χωρις φορο, δηλαδη περι τα 835€ χωρις φορο. (το δολλαριο ειναι πολυ χαμηλα τωρα, ενδεικτικα τον Απριλιο τα $999 ηταν περι τα 950€)

Η τιμη πχ στη Γερμανια ειναι 1149€ με 19% ΦΠΑ, δηλαδη 965€ χωρις φορο.

Διαφορα γυρω στα 130€ που πιστευω οτι δικαιολογειται απο τους πιθανους εξτρα δασμους εισαγωγης και απο το οτι η apple πρεπει να ειναι καλυμμενη σε περιπτωση που αλλαξει προς το χειροτερο για αυτην η ισοτιμια, πχ επανελθει στα επιπεδα Απριλιου.(οπως ειπαμε, τον Απριλιο τα $999 ηταν 950€)

Δεν ισχυει για ολη την Αμερικη αυτο που λες, πχ στην NY το VAT ειναι στα 9% εαν θυμαμαι καλα οπου συμαινει οτι το κινητο θα κανει 999 Χ 9% = $ 1088, παντου υπαρχει φορος απλα σε μερικες πολιτειες τυχαινει να ειναι 0%.
Δημοσ.

Δεν ισχυει για ολη την Αμερικη αυτο που λες, πχ στην NY το VAT ειναι στα 9% εαν θυμαμαι καλα οπου συμαινει οτι το κινητο θα κανει 999 Χ 9% = $ 1088, παντου υπαρχει φορος απλα σε μερικες πολιτειες τυχαινει να ειναι 0%.

8.87% to be precise.  :-)

4+1 states δεν εχουν sales tax, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα εχουν μεγαλα αποθεματα απο iX's  :-)

Hδη για τα 8αρια που ανοιξε το pre-order την παρασκευη, καποιοι θα τα παρουν early October  :-(

Δημοσ.

Μια χαρα ισχυει, αυτη ειναι η διαφορα χωρις φορο οπως γραφω.

Κανω συγκριση χωρις φορο και στις 2 περιπτωσεις, μιας και αυτο ειναι πιο δικαιο.

Αλλωστε αναφερομαστε στο τι ποσο χρεωνει η apple, οποτε οι φοροι που καταληγουν στο κρατος ή την εκαστοτε πολιτεια ειναι δεν μας αφορουν.

Δημοσ.

Θα επαιρνα το Samsung s8, + 700 ευρω διαφορα ευχαριστω πολυ.

Δεν εχει 1000ε εχει 1200ε για να μην πουμε για τα εξτρα που χρειαζεται να αγορασεις οπως καλωδια για γρηγορη φοτριση που πραγματικα θεωρω κοροιδια να μην τα εχει στο κουτι. ολα εχουν και τα ορια τους. και τα κινητα το 300ε το εχουνε πλεον ημαρτων.

s8 +surface 4 pro 600 e kai 100 e δωρο για την γυναικα για να μην γκρινιαζει

• Like 2
Δημοσ.

s8 +surface 4 pro 600 e kai 100 e δωρο για την γυναικα για να μην γκρινιαζει

Μπα τζάμπα τα λεφτά, είτε τα δώσεις τα 100 είτε όχι, η γυναίκα πάλι θα γκρινιάζει :P

• Like 3
Δημοσ.

8.87% to be precise.  :-)

4+1 states δεν εχουν sales tax, αλλα δεν ειμαι και σιγουρος οτι θα εχουν μεγαλα αποθεματα απο iX's  :-)

Hδη για τα 8αρια που ανοιξε το pre-order την παρασκευη, καποιοι θα τα παρουν early October  :-(

Για τα 10αρια διαβασα οτι θα εχουνε αποθεμα στα μεσα του 2018..

Μια χαρα ισχυει, αυτη ειναι η διαφορα χωρις φορο οπως γραφω.

Κανω συγκριση χωρις φορο και στις 2 περιπτωσεις, μιας και αυτο ειναι πιο δικαιο.

Αλλωστε αναφερομαστε στο τι ποσο χρεωνει η apple, οποτε οι φοροι που καταληγουν στο κρατος ή την εκαστοτε πολιτεια ειναι δεν μας αφορουν.

Ναι φιλε δεν το διαβασα καλα, νομιζα οτι στο ενα εκανες τις πραξεις χωρις φορο και στο αλλο με φορο. Η διαφορα με την Ελλαδα - Αμερικη θα ειναι περιπου στα 200€ οπου οντως ειναι λογικο, εαν σκεφτεςι τελωνεια, διαφορα φορου κτλπ.
Δημοσ.

Εκεί με τα κινέζικα και την εμπειρία χρήσης τα χρειάστηκα λίγο. Μην ανησυχείτε, είμαι καλά. Ο γιατρός συνέστησε ξεκούραση, όχι στρες και αποχή από τα θέματα του iPhone για 2 βδομάδες.

• Like 6
  • Super Moderators
Δημοσ.

Με 40 εκατομμύρια αποστολές μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν το λες και έλλειψη.
Λέτε κάποιος να μη μπορέσει να περιμένει 1-2 μήνες και να κάνει καμία τρέλα;

Λες? Με φοβάμαι! :P 

• Like 2
Δημοσ.

Η Ζωή είναι ωραία φίλε Billdano, θα δεις όλα θα πάνε καλά λίγη υπομονή χρειάζεται, άσε το μαχαίρι κάτω και κλείσε και τα παράθυρα. :P Αν κάνεις εσύ έτσι ο Φώτης τι να πεί :P

• Like 1
  • Super Moderators
Δημοσ.

Η Ζωή είναι ωραία φίλε Billdano, θα δεις όλα θα πάνε καλά λίγη υπομονή χρειάζεται, άσε το μαχαίρι κάτω και κλείσε και τα παράθυρα. :P Αν κάνεις εσύ έτσι ο Φώτης τι να πεί :P

Όχι εντάξει πλεον είμαι καλά! Πριν 4-5 χρόνια θα μπορούσα να είμαι έτσι αλλά πλέον -ένα βήμα πριν τα 40- νομίζω πως ...βαριέμαι λίγο!

:ph34r:

• Like 2
Δημοσ.

Δεν ξέρω τι δασμό έχει η Αμερική, πάντως ο,τι εισάγεται από την Κίνα στην ΕΕ έχει 12% δασμό πέραν του ΦΠΑ.

Εάν δεν έχουν δασμό εισαγωγής οι ΗΠΑ από Κίνα τότε 999$ = 846€ + 12% δασμός εισαγωγής=947€ + 19% ΦΠΑ Γερμανία= 1127€

Δημοσ.

Με 40 εκατομμύρια αποστολές μέχρι το τέλος της χρονιάς δεν το λες και έλλειψη.
Λέτε κάποιος να μη μπορέσει να περιμένει 1-2 μήνες και να κάνει καμία τρέλα;

Όχι εντάξει πλεον είμαι καλά! Πριν 4-5 χρόνια θα μπορούσα να είμαι έτσι αλλά πλέον -ένα βήμα πριν τα 40- νομίζω πως ...βαριέμαι λίγο!

:ph34r:

Εγω παντως δεν ειμαι καλα και θεωρω απαραδεκτη αυτη την κατασταση απο μια τετοιου μεγεθους και επιδραστικοτητας εταιρειας .

Θα επρεπε να εχει  διασφαλισει  τις γραμμες παραγωγης των προμηθευτων  της (samsung  k.a ) ωστε να ειναι ικανες να  ανταπεξελθουν στην  ζητηση  με καθε τροπο και κοστος .

Για   πολλους απο εμας το smartphone ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας και της εργασιας μας   και η αναμονη 2-3 μηνων απο την ημερομηνια κυκλοφοριας   δεν ειναι αποδεκτη .

• Super Moderators
Δημοσ.

Εγω παντως δεν ειμαι καλα και θεωρω απαραδεκτη αυτη την κατασταση απο μια τετοιου μεγεθους και επιδραστικοτητας εταιρειας .

Θα επρεπε να εχει  διασφαλισει  τις γραμμες παραγωγης των προμηθευτων  της (samsung  k.a ) ωστε να ειναι ικανες να  ανταπεξελθουν στην  ζητηση  με καθε τροπο και κοστος .

Για   πολλους απο εμας το smartphone ειναι αναποσπαστο κομματι της καθημερινοτητας και της εργασιας μας   και η αναμονη 2-3 μηνων απο την ημερομηνια κυκλοφοριας   δεν ειναι αποδεκτη .

Ναι, αλλά αν το έκανε αυτό, δεν θα έβγαζε τα 8 και 8 plus. Αν όλα υπήρχαν διαθέσιμα από την πρώτη μέρα, δεν θα πλησίαζε κανείς τα "απλά"...

Δημοσ.

Ολα αυτα που λες ειναι επιλογες στις ρυθμισεις,notifications,battery κλπ,που μαλλον δεν τις εχεις ψαξει και γι αυτο σου φταιει το τηλεφωνο.Logic.

τετοια συσκευη δεν υπαρχει,εννοεις redmi note 4.

Οπως ειπα για να μην ξερεις ουτε το ονομα της συσκευης σου δεν την εχεις ψαξει και ιδιαιτερα.

Την εχω και γω και ολα δουλευουν αψογα.

Οχι παληκαρι μου..Δεν δουλευουν ολα αψογα.. δεν λεω για τα λεφτα που εδωσα ειναι παρα πολυ καλη συσκευη, αλλα οταν απλα με καθε σκιν που αλαζω ολο και διαφορα θεματα δημιουργουνται, ε με χει κουρασει. οποτε το αφησα σε ενβα, που καπως καλυτερα δουλευουν ολα και οκ.  Xαριν συντομιας εγραψα Mi.. Τα τελευταια χρονια ειχα redmi redrice 1 , xiaomi redmi note 2 - redmi 3 και τωρα το note 4 snapdragon.   οποτε οσο να ναι , κατι σκαμπαζω απο xiaomi.

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...