Προς το περιεχόμενο

Προτεινόμενες αναρτήσεις

Δημοσ.

για το essential phone μιλας; που το αντεγραψε η apple και θα το αντιγραψουν και οι κινεζοι. 

Μονο που οι κινεζοι θα εχουν για ακομα μια φορα καλυτερα χαρακτηριστικα και εμπειρια χρησης και το 1/4 της τιμης του iphone.

Κινεζικο και εμπειρια χρησης... στην ιδια φραση... μμμ.... yep..

• Like 3
  • Απαντ. 240
  • Δημ.
  • Τελ. απάντηση

Συχνή συμμετοχή στο θέμα

Δημοσ.

Ας μη λεμε οτι θελουμε, υπαρχουν κινεζικα και κινεζικα. Δεν μπορουμε να τα βαλουμε ολα στο ιδιο τσουβαλι. Xiaomi και Huaweii για παραδειγμα ειναι μαχιμες εταιρειες που αν και δεν τις προτιμαω λογω του UI (ναι ξερω, μπορω να βαλω αλλο launcher, να κανω root κτλ) εχουν καλη εμπειρια χρησης.

• Like 2
Δημοσ.

Πολλή κουβέντα ρε παιδιά για το iPhone.

Επιτέλους, αν αύριο εξαφανίζονταν όλα τα κινητά (smart και όχι smart) δια μαγείας, τι ακριβώς θα παθαίναμε;

Γιατί εμείς οι παλαιότεροι ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ σε μια εποχή που πήγαινες στο περίπτερο για να πάρεις τηλέφωνο. Δύσκολα μεν, αλλά...

• Like 1
Δημοσ.

4.7'' 720p και 1gb ram ρε συ αυτα τα κινεζικα των 35€ για τα σκουπιδια ειναι.

Δημοσ.

Επιτέλους, αν αύριο εξαφανίζονταν όλα τα κινητά (smart και όχι smart) δια μαγείας, τι ακριβώς θα παθαίναμε;

Γιατί εμείς οι παλαιότεροι ΕΠΙΒΙΩΣΑΜΕ σε μια εποχή που πήγαινες στο περίπτερο για να πάρεις τηλέφωνο. Δύσκολα μεν, αλλά...

Κι άλλα πράγματα αν εξαφανίζονταν θα επιβιώναμε αλλά δεν λέει κάτι αυτό, σε κάθε εποχή πας με τα δεδομένα που έχεις. Αν αναγκαστείς να κάνεις αλλιώς είναι άλλο θέμα. Συμφωνώ όμως στο να μην υπάρχει εξάρτηση, που πιστεύω ότι αυτό εννοείς πάνω κάτω :)

Δημοσ.

Στο προηγούμενο μου iPhone πούλησα το νεφρό μου σε αυτό θα περιμένω τα Χριστούγεννα να βγω στα κάλαντα με καρτελάκι αναπηρίας στα μαγαζιά μπας και το πάρω...

Δημοσ.

iphone x = Αμερική μόνο εκεί πραγματικά αξίζει λόγο τιμής και γενικά υπηρεσιών...

Iphone + Ελλάδα φαε μια φασολάδα

( με τις πορδες πάμε να βάψουμε

αυγά ) α ρε Έλληνα κουβαρντά.

• Like 1
Δημοσ.

Εγώ νομίζω πως υπάρχει δισταγμός για το πόσο πολύ θα πουλήσει. Ίσως να φυλάγονται και να περιμένουν να δουν τι απορρόφηση θα έχει το προϊόν αυτό. Δεδομένου πως βγαίνει και το 8 με το 8+ είναι λίγο Ρίσκο το θέμα των πωλήσεων. Αποκλείεται και τα τρία μοντέλα να πάνε πολύ καλά. Κάποιο θα μείνει πίσω...

Δημοσ.

Έγινε τασούλη μην στο χαλάσω,επίσης γη είναι επίπεδη.

Νομίζω το λεω ξεκάθαρα.. Δε με λένε τασοοοοοο

X σημαινει 10 και ειναι το 1ο χωρις home button με oled

και λογικα του χρονου θα εχει XS, 11, X Series 2 ή όπως το πούνε.

ΑΛΛΑ ΑΝ αποφασισει να κυκλοφορήσει όπως φέτος και LCD/Home Button μοντελα με νεο CPU και μικροβελτιωσεις άνετα τα βαφτιζει 9.

Θα είναι τραγική αν κάνει κάτι τέτοιο.

Οι Apple fans θα το αγοράσουν όπως και να χει βέβαια

Μάλλον δεν έχεις πιάσει κάποια mid/high συσκευή.

Να σ θυμίσω σε ποια χώρα φτιάχνουν το ιφον;

• Like 1
Δημοσ.

σιγα το δυσκολο,ο πατερας μου δεν ηξερε καν τι ειναι το τηλεφωνο :-D  :-D  :-D

Δημοσ.

Στο προηγούμενο μου iPhone πούλησα το νεφρό μου σε αυτό θα περιμένω τα Χριστούγεννα να βγω στα κάλαντα με καρτελάκι αναπηρίας στα μαγαζιά μπας και το πάρω...

σοβαρα τωρα ,ο κουλουρτσης στην σινδο στα φαναρια εχει iphone 6 (ισως kai 6 s)

Εγώ νομίζω πως υπάρχει δισταγμός για το πόσο πολύ θα πουλήσει. Ίσως να φυλάγονται και να περιμένουν να δουν τι απορρόφηση θα έχει το προϊόν αυτό. Δεδομένου πως βγαίνει και το 8 με το 8+ είναι λίγο Ρίσκο το θέμα των πωλήσεων. Αποκλείεται και τα τρία μοντέλα να πάνε πολύ καλά. Κάποιο θα μείνει πίσω...

ολα θα πουλησουν και ρεζιλι δεν θα γινουν διοτι αν ειναι χαμηλες οι πωλησεις απλα θα πουν οτι δεν υπηρχε μεγαλη παραγωγη και τελος,επισης νομιζω οτι εχουν κανει καρτελ με την samsung στις τιμες ,κατι σαν το γαλα,χαρτι κτλ σκεφτειτε μονο αν κατοπιν συνενοιησης ανεβασαν κατα 100 ε το κινητο στα τοσα εκατομμυρια ποσα χρηματα τσεπη ειναι και δεν ειναι μονο 100 ε

• Like 1
Δημοσ.

αδιάφορα τα χρώματα που θα κυκλοφορήσει και πραγματικά ντρέπομαι να πάω να δώσω μόνο 1000€, τι θα πουν οι φίλοι μου;;;; θα προτιμήσω αυτή τη πρόταση!!!

image.ashx?fid=798664

Μόλις το είδα το πρώτο που σκέφτηκα είναι...δακτυλιές. :lol:

Πως θα το χειρίζεσαι; Με γάντια;

Δημοσ.

Πολύ ακριβό αλλά κορυφαίο! Ξεπρνάει το 1000ρικο αλλά δεν είναι ένα κινητό που στα 3 χρόνια θα κολλάει και θα είναι για πέταμα. Η διαφορά με το android είναι χαοτική. Επίσης όσοι το κράζεται γιατί είμαι σίγουρος πως αν σας δίνανε δυνατότητα επιλογής κινητού χωρίς να λάβετε υπόψην την τιμή θα διαλέγατε αυτό με κλειστά μάτια και τρέχοντας; Είπαμε ακριβό αλλά κανείς δεν μπορεί να αρνηθεί πως αυτή τη στιγμή αφήνει όλα τα υπόλοιπα πίσω με διαφορά.

• Like 1

Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο

Δημιουργία λογαριασμού

Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!

Δημιουργία νέου λογαριασμού

Σύνδεση

Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...