Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 εγκαταλειπω Δεν χρειάζεται. Εσύ τα άκουσες και έβγαλες συμπέρασμα και εγώ τα άκουσα και έβγαλα συμπέρασμα. Το κακό είναι πως το S3 πέρασε απαρατήρητο και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα αξιόπιστο ξεχωριστό audio review που να το συγκρίνει αντίστοιχα με το νέο ipad...
slk200gr Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν χρειάζεται. Εσύ τα άκουσες και έβγαλες συμπέρασμα και εγώ τα άκουσα και έβγαλα συμπέρασμα. Το κακό είναι πως το S3 πέρασε απαρατήρητο και όσο κι αν έψαξα δεν βρήκα αξιόπιστο ξεχωριστό audio review που να το συγκρίνει αντίστοιχα με το νέο ipad... το οτι δεν βρηκες δεν μου λεει κατι εξαλλου τα ταμπλετ δεν τα παιρνει κανεις για τον ηχο
Super Moderators billdanos Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 το οτι δεν βρηκες δεν μου λεει κατι εξαλλου τα ταμπλετ δεν τα παιρνει κανεις για τον ηχο Και τόση ώρα γιατί το συζητάμε? Όλα παίζουν ρόλο, συγκρίνεις συνολικά τα χαρακτηριστικά του και αποφασίζεις ποιο σου κάνει. Και γω πάντως στο Νο1 των χαρακτηριστικών έχω το λειτουργικό και μετά όλα τα υπόλοιπα...
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Καλά εσύ αγαπητέ είσαι μεγάλη περίπτωση. Έχεις κραξει ότι ναυαρχίδα έχει βγει στην αγορά για διάφορους λόγους και έχεις βγάλει υπερκινητο το note 3 σου. Εδώ είχες μπει στο γειτονικό myphone στο θέμα του galaxy s8 και το έβγαζες χειρότερο από το note 3 μέχρι που σε γιουχαρανε όλοι έφαγες παρατήρηση και αποχωρησες από το θέμα. Μετά μαρεσει που κραζεις τάχα μου και την apple ενώ και τις ναυαρχιδες του android τις έχεις κραξει περισσότερο. Κατά τα άλλα μαρεσει που το παίζεις και αντικειμενικός... Διάβασε τα ποστ που είχα κάνει τότε στο myphone ούτε παρατήρηση δεν έγινε ούτε τίποτα κάποια πράγματα είναι αντικειμενικά ειδικά όταν μιλάμε για έλειψη Hardware που λείπουν αρκετά πράγματα από το S8. Κάποια πράγματα πρέποντα λέγονται για τις εταιρείες που αξίζουν τα χρήματα που πληρώνεις όπως xiaomi Huawei δεν εχω γράψει κάτι κακό. Για τις εταιρειες που κατρακυλανε έχω γράψει αρκετά και θα τα ξανά έγραφα εύκολα.
basilis5 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Εγω παντως είχα πάει σε αυτό http://m.gsmarena.com/huawei_u8800_pro-4226.php Στα 2 κατοστάρικα τότε του έχω βαρέσει overclock στα 1.8 σταθερά και με μια Custom CM 2.3 πήγαινε τρένο. Βέβαια υπήρχε και το εξαιρετικό galaxy s2 με την amoled για τότε που έτρωγε το 4αρι για πρωινό. Στις δε οθόνες το iphone 4 είχε 3.5 3.8 είχε το ideos και 4.3 το S2. Για τότε το S2 είχε τεράστια οθόνη. Αλλα χρόνια. http://m.gsmarena.com/samsung_i9100_galaxy_s_ii-3621.php το samsung βεβαια βγηκε ενα χρονο μετα, οχι οτι αλλαξε κατι στις οθονες αναμεσα στα 4 και 4s, απλα εκει καταλαβε η samsung πως επειδη δεν εχει software και marketing, ο μονος τροπος να χτυπησει την apple ηταν με specs bump και μεγαλυτερο form factor. Και η αληθεια ειναι πως απο εκεινη την χρονια (2011) και μετα πήρε κεφαλι (στις οθονες). Ασχετο, στο S2 δεν ειχε πρωτοβαλει η samsung face id unlock; Δεν ηταν τοτε που ξεκλειδωναν τα τηλ με φωτογραφιες;
Heybro Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 το samsung βεβαια βγηκε ενα χρονο μετα, οχι οτι αλλαξε κατι στις οθονες αναμεσα στα 4 και 4s, απλα εκει καταλαβε η samsung πως επειδη δεν εχει software και marketing, ο μονος τροπος να χτυπησει την apple ηταν με specs bump και μεγαλυτερο form factor. Και η αληθεια ειναι πως απο εκεινη την χρονια (2011) και μετα πήρε κεφαλι (στις οθονες). Ασχετο, στο S2 δεν ειχε πρωτοβαλει η samsung face id unlock; Δεν ηταν τοτε που ξεκλειδωναν τα τηλ με φωτογραφιες; To galaxy s2 είχε face unlock τώρα αν είναι το πρώτο κινητό της Samsung που το έκανε δεν γνωρίζω. Καλά που βρέθηκε η samsung παντως και ανέβασε τις οθόνες γιατί ακόμα στις 3.5 θα είμασταν. Η μόνη που τόλμησε να πάει στις 5.5 με τα note και μετά όλοι ακολούθησαν με τελευταία την καημένη Apple με τα 6αρια.
kirileman Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 20 Σεπτεμβρίου 2017 Δεν ηταν τοτε που ξεκλειδωναν τα τηλ με φωτογραφιες; Ναι, εξακολουθεί να ξεκλειδώνει με φωτογραφία. Προηγμένη τεχνολογία που αντέγραψε η Apple. 4
Neg Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Ναι, εξακολουθεί να ξεκλειδώνει με φωτογραφία. Προηγμένη τεχνολογία που αντέγραψε η Apple. Μόλις διάβασα τα σχόλια του από πάνω.. oh lord.. δεν υπάρχει
Super Moderators billdanos Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Super Moderators Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Μόλις διάβασα τα σχόλια του από πάνω.. oh lord.. δεν υπάρχει Τον αγαπάμε παρόλα αυτά! Χρειάζεται να τον υποστηρίζουμε για να μην υποτροπιάσει! 2
kaklas13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρα τωρα κάνετε σύγκριση οποιουδήποτε tablet με το ipad pro??? σε οποιοδήποτε επίπεδο! Λοιπον, ο ήχος έιναι χαοτικά καλύτερος στο pro. To S3 το έιχα και πήγα στο pro! δεν έχει σύγριση πουθενά. Και έτσι απλα για την κουβένατα, το s3 το έδωσα στην κοπέλα μου και το έχει παρατήσει στο συρτάρι και χρησιμοποιεί το δικό μου! 1
Fotis13 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Σοβαρα τωρα κάνετε σύγκριση οποιουδήποτε tablet με το ipad pro??? σε οποιοδήποτε επίπεδο! Λοιπον, ο ήχος έιναι χαοτικά καλύτερος στο pro. To S3 το έιχα και πήγα στο pro! δεν έχει σύγριση πουθενά. Και έτσι απλα για την κουβένατα, το s3 το έδωσα στην κοπέλα μου και το έχει παρατήσει στο συρτάρι και χρησιμοποιεί το δικό μου! Σοβαρα συγκριση δεν κανει κανεις ,μονο σε επιπεδο αστειοτητας μπορει να γινει τετοια συζητηση ... 1
D.Luffy Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 21 Σεπτεμβρίου 2017 μολις βρισκετε τα σκουρα το γυρνατε αλλου και αιντε παλι απο την αρχη.εγω παντως θα παραμεινω στην μουσικη ,δεν παρασυρομαι. το οτι δεν βρηκες δεν μου λεει κατι εξαλλου τα ταμπλετ δεν τα παιρνει κανεις για τον ηχο Έχεις δίκιο. Ευτυχώς που ένας αντικειμενικός άνθρωπος όπως εσύ, δεν το γυρνάς αλλού μόλις τα βρεις σκούρα... 3
Unabomber Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 iPhone X Final Production Has Reportedly Not Yet Begun http://www.ubergizmo.com/2017/09/iphone-x-final-production-not-begun/
DeMeLeneTaso Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το άλλο το παιδί ψάχνει ταμπλετ και ενώ έχουμε 2017 του λέτε για IPad και Android? Lmao. Παρε ένα με W10 ρε αδερφέ.
Neg Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Δημοσ. 22 Σεπτεμβρίου 2017 Το άλλο το παιδί ψάχνει ταμπλετ και ενώ έχουμε 2017 του λέτε για IPad και Android? Lmao. Παρε ένα με W10 ρε αδερφέ. Ναι μήπως να πάω απευθείας να κρεμαστώ; Φτάνει που έχω W10 στον Desktop. Πραγματικά αστείο που συζητάμε ακόμα τα Windows σε Mobile συσκευές. Τα Windows καλά είναι αλλά για τα PC για τον κόσμο του Mobile έχουν πεθάνει, είτε αρέσει σε μερικούς είτε όχι. 1
Προτεινόμενες αναρτήσεις
Δημιουργήστε ένα λογαριασμό ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε
Πρέπει να είστε μέλος για να αφήσετε σχόλιο
Δημιουργία λογαριασμού
Εγγραφείτε με νέο λογαριασμό στην κοινότητα μας. Είναι πανεύκολο!
Δημιουργία νέου λογαριασμούΣύνδεση
Έχετε ήδη λογαριασμό; Συνδεθείτε εδώ.
Συνδεθείτε τώρα